Τα παθιασμένα φιλιά της Σαμάνθα Φοξ με την Λίντα Όλσεν στη πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο τους

Η Σαμάνθα Φοξ πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη της Λίντα Όλσεν, με τον φωτογραφικό φακό να τις εντοπίζει σε τρυφερές στιγμές, κατά την διάρκεια εξόδου.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η Σαμάνθα Φοξ εμφανίστηκε να περπατάει χέρι – χέρι με την Όλσεν στους δρόμους της Αγγλίας, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι κατευθύνονταν στην κλινική της Harley Street, για να κάνει επέμβαση η γνωστή καλλιτέχνης για οζίδια που εντοπίστηκαν στις φωνητικές της χορδές.

Παρόλα αυτά, έκαναν μια στάση σε καφετέρια του Λονδίνου, με τον φακό να απαθανατίζει τα τρυφερά φιλιά που αντάλλαξαν μεταξύ τους και το γεγονός ότι καμία δεν πήρε τα μάτια της από την άλλη.

Σημειώνεται, ότι η Σαμάνθα Φοξ είχε μιλήσει για την σύντροφο της στο σπίτι του «Big Brother» το 2016, λέγοντας: «Δεν είναι στο χώρο της ψυχαγωγίας, κάτι που είναι υπέροχο. Έχω πλέον ερωτευτεί μια άλλη γυναίκα. Γνώρισα κάποια πριν από μερικούς μήνες και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Όσο μεγαλώνεις η ζωή περνάει τόσο γρήγορα».