Τα μυστικά του Μπραντ Πιτ… Εργαζόταν σε fast food ντυμένος κοτόπουλο – Το ψυχιατρείο…

Όταν πρόκειται για τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ ο Μπραντ Πιτ αδιαμφισβήτητα και χωρίς καμία δεύτερη σκέψη φιγουράρει στην πρώτη κορυφαία τριάδα, αν όχι δυάδα (με τον Τζορτζ Κλούνεϊ να αποτελεί τον αιώνιο «αντίζηλό» του). Πόσα όμως ξέρετε για τον δύο φορές βραβευμένο με Όσκαρ απαράμιλλης γοητείας, στυλ και σεξαπίλ ακαταμάχητο 57χρονο, πια, σταρ του Χόλιγουντ;

Πέρασε χρόνο σε ένα πραγματικό ψυχιατρείο
Στην ταινία «Δώδεκα Πίθηκοι», ο Πιτ παίζει έναν ψυχικό ασθενή που ασχολείται με την απελευθέρωση και την εξάπλωση ενός θανατηφόρου ιού, ο οποίος αφανίζει την ανθρωπότητα όπως τη γνωρίζουμε. Ο χαρακτήρας είναι ένα από τα πιο σκοτεινά στοιχεία της ταινίας, και για να τον φέρει αποτελεσματικά εις πέρας ο Πιτ πέρασε μια ημέρα σε πραγματικό ψυχιατρείο. Ο Πιτ πέρασε όλη την ημέρα στο ψυχιατρείο μιλώντας τόσο με τους ασθενείς όσο και με τους γιατρούς, τους οποίους χρησιμοποίησε ως έμπνευση για τα υπερβολικά στοιχεία του χαρακτήρα.

Μήνυσε το κοσμηματοπωλείο που δημιούργησε το δαχτυλίδι αρραβώνων της Άνιστον
Για τον αρραβώνα του με την Τζένιφερ Άνιστον απευθύνθηκε σε ένα κοσμηματοπωλείο προκειμένου να δημιουργήσουν ένα custom made δαχτυλίδι. Ο ίδιος, ωστόσο, διευκρίνισε ότι το συγκεκριμένο σχέδιο θα ήταν μοναδικό και δεν θα μπορούσε να πουληθεί σε άλλους πελάτες. Οι ιθύνοντες του κοσμηματοπωλείου όχι μόνο το προώθησαν στην πελατεία τους, αλλά το ονόμασαν και ως το «δαχτυλίδι αρραβώνων Μπραντ και Τζένιφερ». Ο Πιτ μήνυσε το κοσμηματοπωλείο και οι δύο πλευρές έλυσαν τις διαφορές τους στο δικαστήριο.

Εργαζόταν σε fast food ντυμένος κοτόπουλο
Αναγκασμένος να βιοποριστεί, καθώς η ηθοποιία στα πρώτα χρόνια που ασκούσε το επάγγελμα δεν του απέφερε τα απαραίτητα για τα προς το ζην, ο Πιτ έκανε παράλληλα και κάποιες άλλες δουλειές για έξτρα εισόδημα. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και ο πωλητής fast food φαγητού ντυμένος ως κοτόπουλο, ο οδηγός λιμουζίνας που μετέφερε στριπτιζέζ, καθώς και ο μεταφορέας ψυγείων.

Η εικόνα του απαγόρευσε διαφημιστικά σποτ στα οποία συμμετείχε να προβάλλονται στη Μαλαισία
Ένα από τα διαφημιστικά σποτ στα οποία συμμετείχε ο Πιτ ήταν και εκείνο δημοφιλούς εταιρείας αυτοκινήτων. Η εντυπωσιακή του εμφάνιση, ωστόσο, σε συνδυασμό με την απαράμιλλη γοητεία του ήταν απαγορευτικές για τη Μαλαισία, με την κυβέρνηση της χώρας να μην επιτρέπει την προβολή της διαφήμισης στους τηλεοπτικούς δέκτες. Ο λόγος; Οι άντρες κάτοικοι της χώρας θα συνέκριναν τους εαυτούς τους με τον Πιτ και θα ένιωθαν αρκετά κατώτεροί του, λόγω της εμφάνισής τους.

Τραυμάτισε τη φτέρνα του στα γυρίσματα της Τροίας
Ο Πιτ στην ταινία «Τροία» ενσάρκωνε τον ανίκητο Αχιλλέα. Η τραγική ειρωνεία που συνδέει αυτά τα δύο πρόσωπα; Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων τραυμάτισε τη φτέρνα του, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός παραγωγής για δύο μήνες.