Τα ζώδια που έχουν το χάρισμα να σε κάνουν να γελάς..!

Μερικοί άνθρωποι σε κάνουν να νιώθεις όμορφα όταν βρίσκεσαι κοντά τους. Είναι γεμάτοι θετική ενέργεια και στέλνουν τα vibes τους και σε σενα κάνοντάς σε να νιώθεις γαλήνη και ηρεμία. Ποιοι είναι αυτοί οι τρεις ευγενικοί γκουρού του ζωδιακού;

Tαύρος: Θα σε κάνει να γελάσεις, θα σε κάνει να ξεχάσεις, θα σε ακούσει, θα σε συμβουλεύσει και θα μοιραστεί μαζί σου τη χαρά και τη λύπη. Σα φίλος και σα σύντροφος θα σταθεί στο πλευρό σου και θα αισθανθείς ασφάλεια. Είναι γερό στήριγμα και καλός ακροατής.

Παρθένος: Δε θα μιλήσει πολύ, αλλά θα πράξει το δέον. Θα ακούσει, θα σκεφτεί και θα αποφανθεί το σωστό, αυτό που εσύ δε μπορείς ίσως γιατί έχεις μπλοκάρει. Θα κάνει το καλύτερο μαύρο χιούμορ που υπάρχει και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις και τη μεγαλύτερη δυσκολία.

Toξότης: Eίναι ο ίδιος η χαρά της ζωής και η αισιοδοξία προσωποποιημένη. Αν δε μπορεί ο Τοξότης δε μπορεί κανείς. Ασύγκριτο χιούμορ, ευστροφία, κατανόηση και κερί αναμμένο σε όλες σου τις δύσκολες στιγμές θα σε μάθει πως να ξεχνάς και να κάνεις restart σε δευτερόλεπτα.