Τα δάκρυα του πλανητάρχη

Δάκρυσε ο Μπαράκ Ομπάμα, όταν ευχαριστούσε την προεκλογική ομάδα, το επιτελείο και τους εθελοντές του για τα σκληρή τους δουλειά τους δύσκολους μήνες της μάχης με τον Μιτ Ρόμνει. “Είμαι απολύτως σίγουρος ότι όλοι σας θα κάνετε εκπληκτικά πράγματα στη ζωή σας” είπε ο Ομπάμα την Τετάρτη, την επομένη της εκλογικής του νίκης, στα νεαρά μέλη του προεκλογικού του επιτελείου στο Σικάγο.

Στο βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο μέλος της ομάδας του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ακούγεται να λέει ότι η προεκλογική του ομάδα είναι “τόσο καλύτερη σε σχέση με εμένα” ως προς την επίτευξη των στόχων και την αποτελεσματικότητά της, συγκριτικά με εκείνον – σε νεαρή ηλικία, όταν ζούσε στο Σικάγο που είχε εργαστεί ως διοργανωτής της δράσης για την ανάκαμψη κατεστραμμένων οικονομικά τοπικών κοινωνικών ομάδων μετά το κλείσιμο των εργοστασίων χάλυβα.

Στο σημείο εκείνο ο Ομπάμα δακρύζει και λέει ότι το έργο του, της διεκδίκησης της προεδρίας “έκανε τον κύκλο του”.

“Γιατί αυτό που εσείς κάνατε, παιδιά, σημαίνει ότι η δουλειά που κάνω είναι σημαντική. Και είμαι πραγματικά υπερήφανος γι αυτό. Είμαι πραγματικά υπερήφανος για όλους εσάς”, λέει ο Ομπάμα σκουπίζοντας τα δάκρυά του, ενώ οι παριστάμενοι εργαζόμενοι στην εκστρατεία του τον καταχειροκροτούν.

Check Also

Facebook: 10.000 θέσεις εργασίας με στόχο την ανάπτυξη του «metaverse»

Facebook: 10.000 θέσεις εργασίας με στόχο την ανάπτυξη του «metaverse» To Facebook ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει …

Έκθεση καταπέλτης για την Καθολική Εκκλησία – Πάνω από 216.000 ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά

Οι περίπου 200 σελίδες μαρτυριών των θυμάτων μοιάζουν με εφιάλτη. «Ο πατέρας με τράβηξε στη …