Τα αριστουργήματα της Penelope !!

H Κύπρια Penelope Constantinou είναι μια εξαιρετική καλλιτέχνης, δημιουργός εκπληκτικών πορτρέτων, που αν και στέκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρόλα αυτά η τέχνη της είναι διάσημη, παγκοσμίως.

Ξεκίνησε να φτιάχνει πορτρέτα στην ηλικία των δώδεκα ετών. Βλέποντας ότι η δουλεία της είναι παραπάνω από καλή αποφάσισε να σπουδάσει στη Σχολή Καλών Τεχνών της Ιταλίας. Στις σπουδές της έκανε και μαθήματα Παιδαγωγικής, Design και Φωτογραφίας. Εγκαταλείποντας την Ιταλία, συνέχισε να μορφώνεται σε σχολές των ΗΠΑ, όπου και έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα έργα της έχουν μεγάλη απήχηση και στους διάσημους καθώς πολλοί έχουν θαυμάσει την τέχνη της και το ταλέντο της. Μεταξύ αυτών ο διάσημος, ελληνικής καταγωγής, μουσικός Γιάννης, ο Γιάννης Πάριος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η οικογένεια του Martin Louther King και άλλοι πολλοί.

Τα έργα της είναι διάσημα όχι μόνο σε Ελλάδα και Κύπρο αλλά και στη Μέση Ανατολή, την Αυστραλία, τις ΗΠΑ και σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Σήμερα, ζει και εργάζεται στην γενέτειρά της, την Κύπρο, όπου ασχολείται με τοιχογραφίες, πορτρέτα αλλά εκτελεί και χρέη καθηγήτριας σε Studio Art, που της ανήκει.

Η ίδια διατηρώντας χαμηλό προφίλ χαίρεται απλά που η δουλειά της συναρπάζει και είναι αποδεκτή από τον κόσμο.