Σοκ στην Αριδαία απο την αυτοκτονία νεαρού αστυνομικού

Σοκ προκάλεσε στην Αριδαία η αυτοκτονία 27χρονου αστυνομικού ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο. Ο νεαρός αστυφύλακας, αφού τελείωσε την υπηρεσία του χθες το μεσημέρι, χαιρέτησε τους συναδέλφους του και έφυγε με το αυτοκίνητό του με προορισμό το σπίτι του που έμενε με τους γονείς του. Όταν δεν επέστρεψε τη νύχτα στο σπίτι, οι γονείς του επικοινώνησαν με το αστυνομικό τμήμα που υπηρετούσε όμως κι εκεί κανείς δεν ήξερε που βρισκόταν ο 27χρονος.

Λίγες ώρες αργότερα τον εντόπισαν νεκρό οι γονείς του μέσα στο αυτοκίνητο του στο δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν ενώ ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε ότι είχε αυτοπυροβοληθεί στο μέτωπο με το δικό του όπλο που βρέθηκε δίπλα του.

Στην οικογένεια του 27χρονου ξέσπασε θρήνος, καθώς κανείς δεν γνώριζε ότι κάτι τον απασχολούσε τόσο ώστε να θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του.

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν η αυτοκτονία έχει σχέση με δύο ΕΔΕ που εκκρεμούσαν σε βάρος του για υποθέσεις που αφορούσαν το χρονικό διάστημα που υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα της Κω.