Ταϊβάν: 20χρονος ντελιβεράς κοιμήθηκε στο τιμόνι και κατέστρεψε τρεις Ferrari – Κάνουν έρανο…

Ένας νεαρός από την Ταϊβάν, που δούλευε όλη νύχτα για να βοηθήσει οικονομικά τη μητέρα του, αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και έπεσε πάνω σε τρεις Ferrari, προκαλώντας ζημιές 340.000 ευρώ!

Μετά το ατύχημα ο άτυχος 20χρονος δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβη και σκεφτόταν ότι είναι αδύνατον να καταφέρει να ξεπληρώσει τους ιδιοκτήτες.

Όμως, όταν η ιστορία του έγινε γνωστή, πολύς κόσμος έσπευσε να βοηθήσει τον νεαρό. Όπως αναφέρει το BBC, πολλοί ήταν αυτοί που επικοινώνησαν με το τοπικό αστυνομικό τμήμα και προσφέρθηκαν να του δώσουν χρήματα.

Οι Αρχές ζήτησαν από τον κόσμο να καταθέσει τα χρήματα σε λογαριασμό και ήδη έχουν συγκεντρωθεί 24.000 δολάρια!

Ο 20χρονος είναι μέλος μονογονεϊκής οικογένειας και παράτησε το κολέγιο για να βοηθήσει τη μητέρα του στο οικογενειακό μαγαζί για να τα βγάλουν πέρα.

Την Κυριακή δούλευε νυχτερινή βάρδια σε ένα εστιατόριο και τελείωσε περίπου στις 3 τα ξημερώματα. Επιστρέφοντας σπίτι είδε ότι η μητέρα του ήταν άρρωστη και έτσι αποφάσισε να τη βοηθήσει με μία διανομή που έπρεπε να γίνει το πρωί. Έτσι γύρω στις 5.30 το πρωί, εξαντλημένος αποκοιμήθηκε και έπεσε πάνω στα πολυτελή αυτοκίνητα.

Η σύμπτωση της ύπαρξης τριών Ferrari σε ένα σημείο την ίδια ώρα οφείλεται στο ότι είχαν συνάντηση οι ιδιοκτήτες τους για μία βόλτα στην πόλη!

Στο άκουσμα της είδησης πολλοί κάλεσαν τους ιδιοκτήτες των Ferrari να συγχωρήσουν τον νεαρό και να μην απαιτήσουν να πληρώσει τις ζημιές. Όμως, ένας από αυτούς δήλωσε ότι εργάστηκε σκληρά για να αγοράσει το πολυτελές αυτοκίνητο και για αυτό θέλει να αποζημιωθεί.

Πάντως, ο Λιν δήλωσε ότι οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων ήταν πολύ ευγενικοί μαζί του και μάλιστα του πρότειναν να πληρώσει τον λογαριασμό σε δόσεις. «Λυπάμαι πολύ που χτύπησα τα αυτοκίνητα. Παρότι θα χρειαστώ αρκετό καιρό, έκανα λάθος και πρέπει να πληρώσω», είπε.