Ταρώ: Ωροσκόπιο Μαρτίου

Οι αστρολογικές όψεις των εσωτερικών πλανητών, θα δώσουν ευκαιρίες μέχρι και την Πανσέληνο του Μαρτίου 12/03, για σμίξιμο συντρόφων και ειδικά στα ζώδια του Νερού και της Φωτιάς. Χρήμα και φήμη για τους Εκπροσώπους του Αέρα και της Γης.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός : Ο Γητευτής – Νο 01
Κλασικά… έχετε μπλέξει ένδοξο παρελθόν σας, με τις νέες γνωριμίες που σας έχουν φανερωθεί, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτό μόνο σε αδιέξοδο θα σας φέρει, χώρια από τις πιθανές αποκαλύψεις που μπορεί να σας συμβούν. Προφανώς όλα αυτά συντελούνται, επειδή πουθενά δεν έχετε βρει αυτό τον ένα και μοναδικό σύντροφο, που μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε ασφαλείς δίπλα του. Ο νέος μήνας, πάντως σας έχει εκπλήξεις που θα σας τραβήξουν την προσοχή.
Συναισθηματικές ευκαιρίες με: Ταύρος και Λέων

Ταύρος : Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Μια καινούργια ερωτική ιστορία, σας απασχολεί έντονα. Αυτό να είστε σίγουροι ότι συμβαίνει ….και από την άλλη πλευρά. Δεν θα πρέπει ωστόσο, να είστε υπερβολικοί στις υποσχέσεις σας, αλλά και ούτε στις απαιτήσεις σας. Είσαστε οι απόλυτα ευνοημένοι των ημερών, που σίγουρα μπορείτε να ενταχθείτε σε νέες σχέσεις, που θα σας οδεύσουν σε μια μεγάλη αγάπη. Ακόμη και όσοι έχουν μείνει καιρό μόνοι, θα έχουν προτάσεις από καινούργιο κόσμο, που θα τους εκπλήξουν.
Συναισθηματικές ευκαιρίες με: Κριός και Ιχθείς

Δίδυμοι : Ο Ήλιος – Νο 19
Εσείς ότι και να πείτε, είναι σωστό. Σίγουρα είστε από τα πιο έξυπνα ζώδια, αλλά στο τώρα καλείστε να φέρετε και πάλι την ισορροπία, μέσα στην ερωτική σας ζωή. Αυτό είναι και κάτι που το αποζητά, και ο άνθρωπο σας. Είσαστε το σωσίβιο του. Υπομονή λοιπόν. Για τους εργένηδες, η Άνοιξη θα τους φέρει στους δρόμους τους, άτομο κύρους και κοντά στις δύσκολες προδιαγραφές τους. Το σύμπαν σας υποστηρίζει… και μέσα από ξαφνικό χρήμα.
Συναισθηματικές ευκαιρίες με: Λέων και Τοξότης

Καρκίνος: Ο Κόσμος – Νο 21
Μην κλαίτε την μοίρα σας. επειδή κάποιος δεν σηκώνει το κινητό να σας ψάξει ή δεν κάνει κάποια κίνηση. για να σας πλησιάσει. Δώστε λίγο χρόνο και θα δείτε από την ερχόμενη εβδομάδα, ότι οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Προτάσεις θα σας έρθουν. από δύο διαφορετικά άτομα, που επιθυμούν να σας κάνουν ταίρι τους. Εσείς μοιραία είστε και αυτοί. που κρατάτε την τελευταία απόφαση. Σταυρώστε τα χέρια σας, χαλαρώστε και αναμείνατε.
Συναισθηματικές ευκαιρίες με: Λέων και Σκορπιός

Λέοντας: Ο Τρελός – Νο 22
Το να τα λέτε και να τα ξαναλέτε, δεν έχει κανέναν νόημα. Τσάμπα χάνετε τον χρόνο …και το οξυγόνο σας! Αφήστε τον χρόνο να σας δικαιώσει. Μέσα στις επόμενες 3-5 ημέρες, θα έχετε εκπλήξεις. Το άτομο που για τους δικούς του λόγους, δεν σας δίνει την ερωτική του προτεραιότητα, θα σας πλησιάσει με προτάσεις και λόγια καρδιάς, που πιθανόν και να σας συγκινήσουν. Μην ενδώσετε άμεσα. Πρώτα πράξεις που θα σας συμπληρώσουν αυτά που σας έλειψαν …και μετά η δική σας προσφορά.
Συναισθηματικές ευκαιρίες με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Παρθένος: Η Αρχιέρεια -Νο 02
Τα ψίχουλα και οι προσφορές μικρής διάρκειας, δεν είναι για εσάς. Αυτό που θέλετε το έχετε ήδη εκφράσει, έχετε θέσει και τα ανελαστικά χρονικά σας όρια και περιμένετε. Αν κρατηθείτε, να είστε σίγουροι ότι αυτός που σας αγαπά, θα του λείψετε και θα σας προσεγγίσει με αυτά, που εσείς πια θα ικανοποιηθείτε. Μην εκπλαγείτε ακόμη, και με μια επίσημη – δεσμευτική πρόταση. Κάτι ανάλογο να περιμένετε… και στα εξελισσόμενα εργασιακά σας.
Συναισθηματικές ευκαιρίες με: Κριός και Καρκίνος

Ζυγός : Ο Τροχός της Τύχης -Νο 10
Μην αντιστέκεστε άλλο! Και εσείς βλέπετε, ότι όλα συγκλίνουν πια προς την επανασύνδεση, με το εν λόγω άτομο. Δεν έχουν καμία σημασία οι χρονικές και οι χιλιομετρικές αποστάσεις, καθότι είστε αερικά. Από τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου, θα ξεκινήσουν από την έταιρη πλευρά, οι διπλωματικές επικοινωνίες, που θα οδηγήσουν στο απόλυτο σμίξιμο των συναισθημάτων. Δικαίωση και για αυτούς επιθυμούν ένα διαζύγιο, για να συνεχίσουν την ζωή τους…αλλιώς.
Συναισθηματικές ευκαιρίες με: Ζυγός και Αιγόκερως

Σκορπιός : Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Πολλά αυτά που έχουν πέσει στα αυτιά σας, από κάποιο πρώην ταίρι, που επιθυμεί να τα βρει και πάλι μαζί σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μην ανταπαντήσετε ακόμη. Αφήστε την ερωτική ένταση και τον πόθο, να μεγαλώσουν και τότε η άλλη μεριά, θα σας εκφράσει την αλήθεια και την πρόταση σας, για επανένωση. Μόνοι και εργένηδες του ζωδίου, είναι θέμα λίγου χρόνου, πριν παρασυρθούν σε νέο έρωτα που έρχεται μαζί με την Άνοιξη. Δεν υπάρχει Σκορπιός, που να μείνει μόνος!
Συναισθηματικές ευκαιρίες με: Τοξότης και Ιχθείς

Τοξότης : Το Άρμα Νο 07
Πολλά αυτά που σας περνάνε από το μυαλό, και επιθυμείτε να κάνετε προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι μέρες δεν είναι και οι καλύτερες, άρα οι προσπάθειες σας, ίσως και να μην έχουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, και ίσως έτσι χάσετε τις ευκαιρίες σας. Αυτός που ζητάτε – θέλετε, και για έκπληξη σας, θα εμφανιστεί μέσα στην νέα εβδομάδα, και θα σας αλλάξει την ψυχολογία. Δεν έρχεται για να παίξει, αλλά για να μείνει μόνιμα.
Συναισθηματικές ευκαιρίες με: Ταύρος και Παρθένος

Αιγόκερως: Οι Εραστές -Νο 06
Σίγουρα έχετε νεύρα, με όλα αυτά που έχουν γίνει με τον άνθρωπο σας, αλλά ευτυχώς ακόμη και το γυαλί να έχει ραγίσει, το σύμπαν θα σας ξαναφέρει κοντά. Αυτό που έχετε καταφέρει και έχετε χτίσει, μέσα στην καρδιά του ατόμου που αγαπάτε, και σίγουρα αγαπά και αυτό, δεν είναι κάτι που έχει τελειώσει. Είναι θέμα, λίγων ημερών για να υπάρξουν επικοινωνίες αισθηματικές αλλά και καθοριστικές συναντήσεις, που θα σας βγάλουν από την αγωνία.
Συναισθηματικές ευκαιρίες με: Ζυγός και Σκορπιός

Υδροχόος: Η Δύναμη – Νο 11
Οι σκέψεις σας είναι περίπλοκες, και αυτό κάνει την εικόνα σας ακόμη πιο ερωτεύσιμη στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτό κρατήστε το σαν στυλ, θα σας φέρει και πιο κοντά του. Μέσα στις ερχόμενες 2-4 ημέρες, θα ανακύψουν οι σχετικές ευκαιρίες και κάτι μοιραίο, για την αισθηματική σας ζωή που θα ξεκινήσει ή θα ξαναξεκινήσει. Είναι στο δικό σας χέρι, και στην διπλωματία που σας διακατέχει, για να θέσετε από τώρα καλές βάσεις.
Συναισθηματικές ευκαιρίες με: Καρκίνος και Ζυγός

Ιχθείς: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Εσείς το καλύτερο, που έχετε να κάνετε είναι να παραμείνετε σιωπηλοί. Το ταίρι σας, κάνει την δική του μάχη, για να ξεφύγει από τα δίχτυα του παρελθόντος, άρα πρέπει να του δώσετε τον χρόνο που έμμεσα σας ζητά. για να είστε προσεχώς μαζί – καλά… και χωρίς παρεμβολές κάθε είδους. Οι χωρισμένοι και οι μόνοι, έχουν πολλά καλά αστρολογικά μέχρι και το τέλος του Μαρτίου, που θα τους φέρουν μέσα στην καρδιά ενός καινούργιου ανθρώπου, που θα τους αλλάξει την καθημερινότητα.
Συναισθηματικές ευκαιρίες με: Κριός και Ταύρος