Ταρώ: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός : Ο Γητευτής
Μην προσπαθείτε να παρέμβετε στην τροχιά και στην πορεία της ζωής του ανθρώπου σας. Αυτό μπορεί να το κάνετε για καλό και από ενδιαφέρον, αλλά ο ίδιος το αποκωδικοποιεί σαν πίεση. Από όλα αυτά που τελικά σας λείπουν σαν πληροφορίες , μπορείτε να τα ρωτήσετε ευθέως. Εσείς που έχετε μείνει καιρό μόνοι, θα έχετε φρέσκιες γνωριμίες … από τον φιλικό σας κύκλο που ίσως και κάτι να μετατραπεί σε μια μεγάλη αγάπη, που θα σας συμπληρώσει …όλα τα κενά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Ταύρος : Η Σελήνη
Από τις μέρες του Σεπτεμβρίου, θα υπάρξουν αλλαγές σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας. Ο άνθρωπος σας, επιθυμεί να σας μιλήσει πιο σοβαρά για το μέλλον σας. Αστρολογικά ευνοείται το ζώδιο σας σε υποθέσεις αγάπης, που θα δώσουν προτάσεις γάμους – τυχερές εγκυμοσύνες αλλά και μπόλικο χρήμα. Η καλή διάθεση του σύμπαντος αφορά και τους μόνους, που θα βρεθούν μέσα σε νέα φλερτ – γνωριμίες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Δίδυμοι : Το Αστέρι
Έχετε καταπιαστεί με τις κοινωνικές σας δραστηριότητες… και τα οικονομικά σας δεδομένα και φυσικά για ακόμη μια φορά έχετε χαθεί από την αισθηματική σας ζωή, που σίγουρα χρειάζεται παραπάνω προσπάθεια και παρουσία. Αυτοί που είναι σε κατάσταση – διάθεση για επανασύνδεση, αυτές τις ημέρες που τα άστρα έχουν την καλύτερη εύνοια για εσάς, καλό θα ήταν να τολμήσουν περισσότερο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Καρκίνος : Ο Ήλιος
Υπάρχει η επιθυμία από το ταίρι σας, για να κάνετε κάτι πιο επίσημο – μεγάλο στο μεταξύ σας μέσα στο έτος αυτό. Ωστόσο, θα πρέπει να δώσετε παραπάνω χρόνο στον άνθρωπο σας, για να καταφέρει να λύσει τις δικές του εκκρεμότητες – υποθέσεις που συσχετίζονται με το παρελθόν του. Σίγουρα όλα μπορούν να διορθωθούν. Εσείς που έχετε διπλές καταστάσεις στην ζωή σας, προσέξτε γιατί αυτοί που είναι γύρω σας, ίσως και να έχουν καταλάβει!
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Λέων : Το Άρμα
Η θέση σας είναι πολλή λεπτή …και αυτό που σας ενδιαφέρει είναι ξεκαθαρίσετε άμεσα και χωρίς άλλες περιστροφές, το τι θα κάνετε με την δύσκολη σχέση σας, και όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα που δεν σας άφησαν να χαρείτε στο έπακρο …το Καλοκαίρι. Τώρα που ο ανάδρομος είναι μέσα στο ζώδιο σας, εσείς θα δείτε μέσα στην καρδιά και το μυαλό σας αν μπορείτε να συνεχίσετε.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Παρθένος : Η Δικαιοσύνη
Υπάρχει μια κατάσταση μέσα στον δεσμό σας, που δεν σας επιτρέπει να φύγετε για σπουδές, να αλλάξετε κάτι μέσα στον εργασιακό σας χώρο και άλλα τέτοια σχετικά περιοριστικά δεδομένα. Αυτό κάτω από την δική σας πίεση και επιχειρηματολογικό διάλογο, θα καταφέρετε να λύσετε τις προβληματικές καταστάσεις σε κάθε επίπεδο. Μόνοι και χωρισμένοι … θα έχουν νέα πρόσωπα να τους πλησιάζουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Ζυγός : Η Εγκράτεια
Εσείς θέλετε απαντήσεις εδώ και τώρα … ίσως και να αισθάνεστε ότι ο άνθρωπος που υπάρχει στην σχέση σας, σας κοροϊδεύει ή δεν σας λέει ότι την αλήθεια των σκέψεων και των προθέσεων του. Όπως και να είναι τα πράματα εσείς καλείστε να μην χάνετε άλλο τον χρόνο σας και να αποφασίσετε τι θα κάνετε. Αυτές τις περίεργες ιστορίες τις έχετε ξαναπεράσει στο παρελθόν, άρα έχετε τον νου σας, πάντα σε ετοιμότητα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Σκορπιός : Η Δύναμη
Αδυνατείτε να πάτε πίσω σε μια σχέση, σε έναν σύντροφο που κάνει τις καινούργιες του προτάσεις, για να σας ξανακερδίσει. Προφανώς, έχετε περάσει κοντά του δύσκολα και άσχημα, και στο τώρα έχετε κλείσει τις οδούς επανασύνδεσης. Σίγουρα, είστε και αυτοί που θα πρέπει να προστατέψετε τον εαυτό και την ψυχική σας ηρεμία. Όλος ο Σεπτέμβριος … θα σας δώσει ευκαιρίες για νέες επαφές
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Τοξότης : Οι Εραστές
Είσαστε πολύ ερωτευμένοι με έναν άνθρωπο που όμως, στην πλάτη του έχει μια άλλη ενεργή αισθηματική κατάσταση. Αυτό που πρέπει να κάνετε, για να μην χάνετε τον χρόνο σας, μέσα από υποθέσεις και φαντασίες ανεδαφικές, είναι να θέσετε άμεσα ένα όριο χρόνου, για να δείτε που θα καταλήξει αυτή η κατάσταση. Είναι το μόνο …που θα σας αποδείξει την αλήθεια.

Αιγόκερως : Ο Τρελός
Έχετε σκοπό μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου, να μιλήσετε πιο ανοιχτά με τον άνθρωπο σας και να βρείτε τους τρόπους, που θα ενώσετε τα κοινά σας περιβάλλοντα, παλιότερες οικογένειες και παιδιά. Αυτό είναι και κάτι που θα γίνει και με τον πιο στρωτό τρόπο. Μην έχετε τόσο μεγάλες ανησυχίες με τα μελλούμενα… όλα θα γίνουν. Ακόμη και αυτοί, που έχουν χωρισμούς και επανενώσεις, θα καταλήξουν μαζί και μόνιμα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

Υδροχόος : Ο Τροχός της Τύχης
Είσαστε μέσα σε ένα σωρό από προβλήματα που ακουμπούν την αισθηματική σας ζωή, όχι μόνο την τωρινή αλλά και το άμεσο σας παρελθόν. Δεν μπορεί κάποιος να σας βοηθήσει επ΄αυτού, παρά μόνο η δική σας θέληση. Όλα τα άλλα ας τα προσπαθήσει και ο άνθρωπος σας. Πολύ καλά θα είναι και τα πράματα στην εργασιακή σας ζωή, θα σας αποδώσουν… τα μέγιστα μέσα στον νέο μήνα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Ιχθείς : Ο Αυτοκράτορας
Δεν είστε στα καλά σας και το δείχνετε. Αυτό συσχετίζεται με την μέτρια αισθηματική σας ζωή … που δεν εξελίσσεται όπως επιθυμείτε. Αυτό έχει να κάνει με τον άνθρωπο σας, που δεν σας δίνει αυτά που θέλετε … εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι μέρες με τον ανάδρομο Ερμή, θα σας δώσουν τις αφορμές, για να λύσετε εκκρεμότητες και να πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης