Ταρώ: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός : Ο Τρελός
Η διάθεση σας έχει μεγάλες αποκλίσεις και συνεχώς. Αυτό έχει άμεσα να κάνει με την αισθηματική σας σχέση, που δεν σας δίνει αυτά που σας αξίζουν. Αυτό το Καλοκαίρι, μπορεί να έχει ξεκινήσει λίγο δύσκολα – ανάποδα, αλλά μέσα στην εποχή του Λιονταριού που πλησιάζει, όλα θα στρώσουν. Ακόμη και οι σύντροφοι, που έχουν απομακρυνθεί επικοινωνιακά, τώρα και με κοινή πρωτοβουλία θα έρθουν πιο κοντά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Ταύρος : Η Σελήνη
Όλες οι σκέψεις που κάνετε …αφορούν τον άνθρωπο σας, και την κοινή σας πορεία, ακόμη και σε πιο δεσμευτικά επίπεδα. Αυτό είναι και κάτι που το αναμοχλεύει στον μυαλό του, και ο άνθρωπος σας, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος για να σας το ανακοινώσει. Είστε το ζώδιο, που μέσα στην υπόλοιπη σεζόν του Καλοκαιριού, θα μπορέσετε να πάτε την ερωτική σας ζωή, ένα βήμα πιο κάτω και σταθερά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Δίδυμοι : Ο Κόσμος
Πολλές οι δημόσιες σχέσεις, που κάνατε ίσως και να έχουν κάνει τον άνθρωπο σας, να ζηλεύει, πέρα από τα φυσιολογικά του όρια. Σίγουρα αυτό σας επιβεβαιώνει. Οι μέρες μέχρι να λήξει ο Ιούλιος, έχουν και για τους Διδύμους που χώρισαν είτε που είναι μόνοι τους, μεγάλες εκπλήξεις. Αυτό αφορά και τον εργασιακό τους χώρο … που εξελίσσεται.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Καρκίνος : Η Δύναμη
Αν δεν έχετε κάτι συγκεκριμένο και σωστό, να πείτε στον άνθρωπο σας, με τον οποίο αυτήν την εποχή, σας χωρίζει μια ψυχική απόσταση, καλύτερα σωπάστε. Τα πράματα έχουν φτάσει στα απόλυτα άκρα τους, και το μόνο που απομένει, είναι να υπάρξουν λογικές λύσεις. Μέχρι τότε θα πρέπει να δώσετε μια παραπάνω σημασία, σε οικογένεια και εργασιακά δεδομένα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Λέων : Ο Γητευτής
Έχετε πάρει την απόφαση, αν το ταίρι σας, δεν κάνει κάποια άμεσα καταλυτική κίνηση, για να βελτιωθεί η σχέση σας, εσείς να μιλήσετε για όλα αυτά τα παράπονα σας. Ίσως και να είναι ο μοναδικός τρόπος, για να ενεργοποιηθεί. Το μόνο σίγουρο … και κάτω από τα άστρα που σας ευνοούν, είναι εσείς, να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα που επιθυμείτε. Λόγια που έχουν ερωτική απόχρωση … θα ακούσετε από κάποιον που έχετε συνεργασία, εσείς οι αδέσμευτοι.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Παρθένος : Η Αυτοκράτειρα
Μην εκθέτετε τον εαυτό σας, σε άτομα, που ακόμη δεν γνωρίζετε καλά την προσωπικότητα τους. Ίσως και να σας απογοητεύσουν. Τα ζευγάρια που ετοιμάζονται να πάνε διακοπές, καλό θα ήταν να αφήσουν τα παράπονα και τις εντάσεις, και να απολαύσουν την εποχή. Ακόμη και όσοι είναι μόνοι αυτήν την εποχή, θα βρουν νέα πρόσωπα να τους πολιορκούν έντονα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Ζυγός : Οι Εραστές
Πολλά τα μυστικά που έχουν συσσωρευτεί μέσα στην σχέση σας. Αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, σας έχουν βάλει σε πιο βαθιές και περίεργες σκέψεις. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε και να βρείτε, αυτά που σας ενώνουν τελικά. Από την ερχόμενη εβδομάδα και πριν να τελειώσει ο Ιούλιος, λεφτά ξαφνικά πέφτουν στους δρόμους σας και σίγουρα … σας αλλάζουν διαθέσεις και πρόγραμμα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

Σκορπιός : Η Δικαιοσύνη
Αν δεν έχετε καταλήξει σε συμπεράσματα, συναισθήματα καλό θα ήταν, να μην υποσχεθείτε και να μην τάξετε κάτι που αργότερα ίσως και να μην μπορέσετε να το υποστηρίξετε. Μπορεί ο άνθρωπος σας, να περιμένει κάτι πιο μεγάλο από εσάς, αλλά δείξτε σε αυτό το σημείο, την σοβαρότητα που έχει το ζώδιο σας. Οι μόνοι και οι χωρισμένοι, θα βρεθούν σε νέους κύκλους αγάπης, που σίγουρα θα τους ανανεώσουν σε όλα τα επίπεδα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

Τοξότης : Ο Αρχιερέας
Ότι και να ακούσετε, αυτές τις ημέρες μην το πιστέψετε. Το μόνο βέβαιο, είναι ότι με έναν ανάδρομο Ποσειδώνα, πολλοί θα είναι αυτοί, που θα κάνουν ότι μπορούν για να σας φέρουν και πάλι μέσα στην αγκαλιά τους. Είσαστε πόλος έλξης και για νέα άτομα, άρα εσείς οι εν σχέση, ή αυτοί, που έχετε εκκρεμότητες, με το παρελθόν, καλό θα ήταν να είναι πιο μαζεμένοι. Χρήματα και επαγγελματικές επιτυχίες, είναι στο μενού του τρέχοντος μηνός.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Αιγόκερως : Το Αστέρι
Έχετε κάνει πολλές σκέψεις για την πορεία, που θα επιθυμούσατε να έχει η σχέση σας, τους επόμενους μήνες. Αυτό είναι και κάτι … που θα το ανοίξει σαν θέμα, και από την μεριά του συντρόφου σας, που σκέφτεται να σας προτείνει πολλά. Αυτοί που έχουν χωρίσει ή τσακωθεί με το έτερον τους ήμισυ, σίγουρα θα έχουν συναντήσεις και πιο αναλυτικές κουβέντες, που θα τους κάνουν να επανασυνδεθούν και σχετικά εύκολα. Μια νομική υπόθεση, θα σας απασχολήσει ευχάριστα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Υδροχόος : Ο Ήλιος
Δεν έχετε πολύ χρόνο πια για άτομα, που σας έχουν δείξει την μετριότητα τους, όλο αυτό το διάστημα. Εσείς πρέπει να πάτε την ζωή σας πιο κάτω, και σε προσωπικότητες που είναι ταιριαστές – συμβατές με την δική σας ιδιαίτερη προσωπικότητα. Όσοι, είναι σε σχέση, σίγουρα θα καταφέρουν φέτος το Καλοκαίρι, να περάσουν αλησμόνητες στιγμές με τον άνθρωπο τους. Μόνοι και εργένηδες θα έχουν νέα φλερτ και περιπέτειες που σίγουρα, θα τους αναζωογονήσουν. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Ιχθείς : Η Εγκράτεια
Έχετε πολλά θέματα, να λύσετε πριν να αποπλεύσετε για τις διακοπές σας. Κάποιος σας έχει ζητήσει κάτι – μια εξήγηση – μια απάντηση. Ανταποκριθείτε και κάντε το πρόγραμμα σας, έτσι όπως το θέλετε εσείς. Όποιος επιθυμεί, μπορεί υπό τις δικές σας συνθήκες να σας ακολουθήσει. Από την μεριά των δεσμευμένων, θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης