Ταρώ: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός : Η Σελήνη
Εσείς αυτήν την εποχή καλό θα ήταν, μόνο να αγοράζετε και … να μην πουλάτε. Έχετε πολλά μέτωπα ανοιχτά και το μόνο που χρειάζεται τώρα, είναι να βρείτε και πάλι τους καλούς σας ρυθμούς. Οι μέρες … μέχρι να φύγει αυτός ο μήνας, έχουν οικονομικές εκπλήξεις για το πύρινο ζώδιο σας, που σίγουρα θα σας ανοίξουν τους δρόμους … και για όλα τα άλλα ζητήματα, που σας απασχολούν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Ταύρος : Ο Τρελός
Είσαστε σε μια ερωτική και ευχάριστη αναστάτωση, η οποία και προέρχεται από μια καινούργια γνωριμία … που αισθάνεστε ότι ίσως και να έχετε βρει το άλλο σας καρμικό μισό. Οι μέρες με την ερωτική Αφροδίτη, να σας υποστηρίζει σε όλα σας τα βήματα, σίγουρα θα σας δώσει και καλές ειδήσεις από τα οικονομικά – επαγγελματικά σας δεδομένα. Επαγγελματικά ταξίδια θα σας προταθούν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 Δίδυμοι : Η Δύναμη
Υπάρχει πολύς καλός κόσμος γύρω σας – γνωστοί / φίλοι, που έχουν την διάθεση να είναι κοντά σας. Εσείς για τους δικούς σας λόγους, έχετε απομονωθεί στην εργασία και στον μικρόκοσμο σας. Μπορεί να περνάτε την προσωπική σας φάση, αλλά ευτυχώς είναι μόνο … προσωρινό. Εσείς που είστε μέσα σε μια σοβαρή σχέση, αυτό το Καλοκαίρι, θα δεχτείτε και τις επίσημες προτάσεις. Εσείς που θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό, ίσως και να γυρίσετε πίσω διπλοί!
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Καρκίνος : Οι Εραστές
Πολλά τα ερωτευμένα μάτια που σας κοιτούν, και θέλουν να σας κατακτήσουν. Αυτό που έχει σημασία, είναι εσείς που ήδη είσαστε μέσα σε έναν δεσμό … να μην κάνετε άλλα πειράματα. Μόνοι και χωρισμένοι, ο δρόμος για νέες γνωριμίες είναι… ανοιχτός! Πολλά και τα ταξίδια που θα προκύψουν στο ζώδιο σας, και που θα σας διορθώσουν την τωρινή μέτρια σας ψυχολογία. Μια οικονομική υπόθεση άμεσα λήγει, και σας αποδίδει άνεση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Λέων : Ο Κόσμος
Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Και εσείς αντιλαμβάνεστε ότι κάτι μέσα στην σχέση σας δεν λειτουργεί. Θα πρέπει άμεσα να πάρετε τις πρωτοβουλίες… για να ισορροπήσετε την ζωή σας. Μην μένετε στάσιμοι σε καταστάσεις που μόνο σας πληγώνουν. Αυτοί που είναι ελεύθεροι, θα χρειαστεί να κοινωνικοποιηθούν περισσότερο … για να ενταχθούν σε νέες παρέες. Οι νέες αγάπες… θα σας έρθουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Παρθένος : Το Αστέρι
Μην αφήνετε την πολύτιμη καρδιά σας, στα χέρια ανθρώπων που δεν σας προσέχουν. Την έχετε πατήσει, λόγο της καλοσύνης σας … πολλές φορές. Τώρα που τα άστρα σας γοητεύουν … για να έρθετε πιο κοντά σε άτομα που σας κυκλώνουν, φροντίστε τα κριτήρια σας, να είναι πιο αυστηρά. Αυτοί που είναι δεσμευμένοι, τους περιμένουν αρκετές εκπλήξεις … από το έτερον του ήμισυ… κατά την διάρκεια των διακοπών. Οικονομική σταθεροποίηση… στα προσεχώς!
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Ζυγός : Ο Τροχός της Τύχης
Είσαστε μπλεγμένοι και στεναχωρημένοι, από την τρέχουσα κατάσταση της ερωτικής σας ζωής, που δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που ζητάτε. Αυτό δεν είναι και κάτι που θα πρέπει … να το αφήνετε να εξελίσσεται και χωρίς να κάνετε κάτι πρακτικό για να το διορθώσετε. Οι ελπίδες από μόνες τους, δεν είναι λοιπόν αρκετές. Εσείς που είστε καιρό εργένηδες, από την εποχή του Λέοντα, θα έρθουν πιο κοντά σε φρέσκιες επαφές … που θα τους τραβήξουν την προσοχή.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Σκορπιός : Ο Αρχιερέας
Με μαθηματική ακρίβεια και κάτω … από αυτόν τον αστρολογικό ουρανό, εσείς θα καταφέρετε να μεταπείσετε το εκνευρισμένο ταίρι σας, και να φέρετε και πάλι την ισορροπία … μέσα στον δεσμό σας. Χρήματα, από πώληση ή από κάτι τυχερό, θα σας έρθουν και σίγουρα θα συμβάλλουν και αυτά στην ερωτική ατμόσφαιρά της σχέσης σας. Οι διακοπές για τους ελεύθερους κρύβουν … πολλές και διαφορετικές εκπλήξεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

Τοξότης : Ο Γητευτής
Κοιτάξτε τα λάθη που έχουν συμβεί και στο παρελθόν σας, και προσπαθήστε να μην τα επαναλάβετε στο παρόν σας. Μπορεί αυτήν την εποχή … να περνάτε μια κρίση με τον άνθρωπο σας, αλλά μέσα από τους καλούς σας τρόπους και την διπλωματική σας συμπεριφορά… όλα εσείς μπορείτε να τα διορθώσετε. Τα συντροφικά ταίρια, που έχουν χιλιομετρική απόσταση στο μεταξύ τους, θα συναντηθούν λίαν συντόμως
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

Αιγόκερως : Ο Ήλιος
Είσαστε στο ερωτικό στόχαστρο ενός ατόμου – ιδιαίτερης γνωριμίας, από τα παλιά. Μέσα στις επόμενες ημέρες, όπου και ο Άρης σας ευνοεί από την νέα θέση του, εσείς θα έχετε πλησιάσματα και ερωτικές αποκαλύψεις, που σίγουρα θα σας φτιάξουν την διάθεση. Με την ίδια λογική, κάποιοι του ζωδίου και ειδικά της δεκαετίας του ’70 και του ’80, θα καταφέρουν εύκολα και μόνιμα την επανασύνδεση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Υδροχόος : Η Δικαιοσύνη
Από την επόμενη εβδομάδα, θα έχετε κάποιες ειδήσεις που θα σας αναστατώσουν ευχάριστα. Κάποιος από το παρελθόν σας, θα σας ξανα – προσεγγίσει, και θα ζητήσει εξηγήσεις, ίσως και μια πρόταση για επανασύνδεση. Χρήματα και επαγγελματικά, θα σας δώσουν χαρές και ανέσεις που θα σας ανοίξουν πλατιούς δρόμους … για το φετινό Καλοκαίρι σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Ιχθείς : Η Εγκράτεια
Μη προσπαθείτε να μαντέψετε τι έχει μέσα στο κεφάλι του, ο άνθρωπο σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι ότι απορία έχετε, να την προτάξετε ευθέως. Θα πάρετε αληθινές απαντήσεις. Αυτοί, που είναι μόνοι τους… αυτήν την εποχή, θα έχουν καινούργιες γνωριμίες, που ίσως και κάτω από έναν ανάδρομο Ποσειδώνα, να γίνουν με ταχείς ρυθμούς μεγάλες αγάπες. Κάποια οικονομικά που σας αγχώνουν, θα λυθούν υπέρ σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού