Ταρώ: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός : Η Δύναμη
Πολλά τα σχέδια που έχετε καταστρώσει για αυτό το Καλοκαίρι, είτε είστε μόνοι σας, είτε είστε μέσα σε κάποια ερωτική δέσμευση. Αυτοί που είναι στα πρόθυρα ενός χωρισμού, ή τελικά και στην άκρη μιας καλής επανασύνδεσης, θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή. Η εποχή του έχει δώρα και εκπλήξεις. Οικονομικές ανέλπιστες ειδήσεις, θα έρθουν στον δρόμο σας, και θα σας κάνουν να τροποποιήσετε τις σκέψεις σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Ταύρος : Η Αυτοκράτειρα
Μην λέτε και μην τάζετε σε άτομα, που μόλις τώρα έχετε γνωρίσει. Το πιο πιθανόν είναι να αλλάξετε άμεσα γνώμη και να μείνετε στα μάτια των τρίτων, εκτεθειμένοι. Οι μέρες είναι θετικές για όλους τους Ταύρους και για την προσωπική τους ζωή, αλλά και για τα οικονομικά τους, που θα ανθίσουν. Οι σχέσεις που έχουν αποδείξει μέσα από το πέρας του χρόνου, ότι είναι αληθινές, είναι και αυτές, που μέσα στο Καλοκαίρι, θα περάσουν σε δεσμεύσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Δίδυμοι : Ο Τρελός
Νέοι ορίζοντες έχουν ανοίξει για εσάς, και την αισθηματική σας ζωή, που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, τους τελευταίους μήνες. Αυτοί που έχουν χωρίσει, είναι πιθανόν μέχρι να λήξει η εποχή του Καρκίνου, να δεχτούν κάποιες επικοινωνιακές κρούσεις, από τον πρώην τους, αλλά σίγουρα θα πρέπει να τις φιλτράρουν σε κάθε επίπεδο. Από την άλλη πλευρά, οι ήδη σε δέσμευση, πιθανόν και να ανοίξουν πιο σοβαρές κουβέντες για το επόμενο κοινό τους βήμα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Καρκίνος : Οι Εραστές
Με την πανσέληνο σίγουρα να σας επηρεάζει στην ερωτική σας ζωή, εσείς θα πρέπει να είσαστε υπερβολικά προσεχτικοί, σε λόγια και αντιδράσεις, που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια, χωρίς να το καταλάβετε. Κάτι ανάλογο θα δείτε και από την πλευρά των άλλων. Μέρα είναι θα περάσει… απλά κατεβάστε ταχύτητες. Αυτοί που έχουν να κάνουν ταξίδι για να γνωρίσουν, ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, ας κρατήσουν προκαταβολικά… μικρό καλάθι!
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Λέων : Ο Κόσμος
Εσείς δεν είστε για πολύ πίεση. Αυτό το έχει καταλάβει ο σύντροφο σας, που το μόνο που επιθυμεί είναι να κάνει μαζί σας, κάποιες πιο σοβαρές συζητήσεις, για το τι σκέφτεστε γύρω από το μέλλον σας. Οι σχέσεις που έχουν και τρίτα άτομα σε παράλληλες διαδρομές, ίσως και να πρέπει πια να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις και να τις ανακοινώσουν εκεί και σε αυτούς του πρέπει..
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Παρθένος : Ο Αρχιερέας
Σταθείτε και λίγο στα παλιά. Έχετε περάσει πολλά αυτό το χρονικό διάστημα και το μόνο που τελικά σας χρειάζεται είναι να δώσετε στον εαυτό σας, λίγο χρόνο και χώρο, για να βρει και πάλι τις ισορροπίες του. Οι έρωτες και οι νέοι σύντροφοι, θα ξαναέλθουν στην ζωή σας, αν εσείς πλέον είσαστε εντάξει με τον ίδιο σας τον εαυτό. Μέχρι τότε ασχοληθείτε και πιο πολύ με την εργασία σας, που σας δίνει μια μερίδα χαράς που σας αξίζει.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Ζυγός : Ο Γητευτής
Η ματιά σας κρύβει πολλά καταπιεσμένα συναισθήματα. Αυτό έχει να κάνει με έναν κρυφό έρωτα που έχετε για ένα άτομο, που είναι ακατάλληλο για εσάς, για τον όποιο λόγο. Οι μέρες με τον Ερμή μέσα στην φωτιά, σίγουρα θα σας βοηθήσουν, έτσι ώστε να βρείτε την ισορροπία σας, και να μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος. Το Καλοκαίρι αυτό θα σας φέρει νέες προτάσεις και άτομα, που σίγουρα θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

Σκορπιός : Η Δικαιοσύνη
Έχετε στα χέρια σας δύο καρδιές και μια η δική σας, τρεις. Μια εποχή που σας βρίσκει συναισθηματικά μπερδεμένους και χωρίς αποφάσεις στο άμεσο μέλλον. Οι μέρες του Ιουλίου, είναι καθοριστικές για την προσωπική σας ζωή. Εσείς είστε λοιπόν αυτοί, που θα πρέπει με σοβαρή σκέψη και ωριμότητα, να ανακοινώσετε αυτά που πρέπει στην ώρα που πρέπει. Το όλα μαζί… δεν είναι πλέον ανεκτό.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

Τοξότης : Η Σελήνη
Η πανσέληνος έχει πολλά και ανέλπιστα δώρα, για το ζώδιο σας, που θα έρθουν μέσα πρώτα από τα οικονομικά σας δεδομένα, και σε δεύτερο επίπεδο στα αισθηματικά σας. Εσείς που πασχίζετε για μια επανασύνδεση μέσα στις επόμενες ώρες – μέρες, θα έχετε τις ειδήσεις, που θα μιλούν για συνάντηση και λύσεις υπό νέους όρους και συνθήκες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Αιγόκερως : Το Αστέρι
Δεν είστε και τα πιο συμβατά ζώδια. Αυτό κάποιους τους δυσχεραίνει και δεν μπορούν να πλησιάσουν το μυαλό και την καρδιά σας. Ίσως και αυτό τελικά να είναι η άμυνα σας, έτσι ώστε να μην ξανα-πληγωθείτε. Ωστόσο, να είστε σε μια εσώτερη ετοιμότητα, καθώς εσείς είστε αυτοί που θα κάνετε την τελική επιλογή. Μέσα στο επόμενο διάστημα να περιμένετε και οικονομικές εκπλήξεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Υδροχόος : Ο Ήλιος
Οι σκέψεις σας δεν συνάδουν με τα έργα σας, και αυτό είναι το μόνιμο παράπονο από την πλευρά του ανθρώπου σας. Σίγουρα θα ενάρξουν συζητήσεις, που σας ωθήσουν σε αλλαγές που θα σας δώσουν ένα καλύτερο Καλοκαίρι και με λιγότερα άγχη. Αυτοί που είναι μόνοι τους, θα πρέπει να σκεφτούν τι είναι τελικά αυτό που αποζητούν από έναν άνθρωπο που θα είναι στο πλευρό τους. Κάτι πλησιάζει.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Ιχθείς : Η Εγκράτεια
Αδειάστε τις σκέψεις σας, από όλα αυτά τα άσχημα που έγιναν στον πρόσφατο παρελθόν. Οι μέρες του Καρκίνου, σας δίνουν καλύτερες ευκαιρίες για να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο σας, αλλά και να ασχοληθείτε πιο ενεργά με τα οικονομικά – εργασιακά σας, που θα σας δώσουν πολλά περισσότερα από αυτά που τελικά υπολογίζετε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης