Ταρώ: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός : Η Αυτοκράτειρα
Είναι γραμμένο στα άστρα, ότι εσείς φέτος θα διορθώσετε την αισθηματική σας ζωή. Από την μέρα της πανσελήνου 09 / 07 και μέχρι να φύγει ο Ιούλιος, εσείς θα έχετε τις ευκαιρίες… για να έρθετε και πάλι σε κάποιο παλιό ταίρι, να βρείτε έναν καινούργιο σύντροφο, αλλά και να κάνετε ένα επόμενο κοινό βήμα, με τον άνθρωπο σας. Ακόμη και οι βαλτωμένοι γάμοι, θα ανανεωθούν μέσα από διακοπές και Καλοκαιρινές δραστηριότητες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Ταύρος : Η Δύναμη
Είσαστε γενικότερα καχύποπτο ζώδιο … και αυτό σας κάνει κάποιες φορές να μην ζυγίζετε σωστά τους ανθρώπους που είναι κοντά σας, ή αυτούς που επιθυμούν να σας πλησιάσουν. Σίγουρα … αυτό είναι ένα απωθημένο, που έχει τις βαθύτερες ρίζες του, σε κάποια πιο παλιά σας ερωτική απογοήτευση. Ωστόσο, το Καλοκαίρι τρέχει και εσείς ανάμεσα σε τόσο καλό κόσμο, σίγουρα θα βρείτε το ταίρι σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Δίδυμοι : Οι Εραστές
Δεν έχετε σταματημό εσείς και τα πράματα… που πρέπει να ολοκληρώσετε πριν να φύγετε για τις φετινές σας διακοπές. Από την μια η απαιτητική σας εργασία, που ευτυχώς μέσα στο επόμενο διάστημα, θα σας φέρει μπόλικο χρήμα και από την άλλη οι θετικές πια εξελίξεις, στον ερωτικό σας τομέα, που σας δικαιώνουν για την υπομονή σας. Όλος ο Ιούλιος… έχει μόνο σταθερότητα και άνεση να σας προσφέρει.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Καρκίνος : Ο Κόσμος
Ακούτε πολλά και περίεργα, για τον άνθρωπο σας, και αυτό σας λυπεί. Ίσως και να έχει έρθει η ώρα … για να κάνετε και εσείς τα προσωπικά σας ξεκαθαρίσματα. Μετά την πανσέληνο 09 / 07, μιλήστε και πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις. Όσοι είναι μόνοι, ή δεν επιθυμούν σε αυτήν την στιγμή – φάση της ζωής τους να εμπλακούν και πάλι σε κάτι μόνιμο αισθηματικό, ας είναι προετοιμασμένοι καθώς, κάποια έκπληξη τους περιμένει… από τον φιλικό τους κύκλο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Λέων : Ο Τρελός
Έχετε μεγάλες αγωνίες για τον άνθρωπο σας, που δείχνει να τρέχει για τα δικά του θέματα, και να μην σας δίνει την προτεραιότητα… που επιθυμείτε. Ευτυχώς, αυτό είναι κατάσταση, που λήγει λίαν συντόμως και σίγουρα σας ανακουφίζει. Μέχρι τότε, μια συζήτηση στο μεταξύ σας, θα βοηθούσε τις αισθηματικές διαδικασίες. Το χρήμα και οι εργασιακές εκπλήξεις… θα σας φτιάξουν την διάθεση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Παρθένος : Ο Γητευτής
Κάποια στιγμή, θα πρέπει να κλείσετε το παράθυρο και τις χαραμάδες, που επιτρέπουν στο παρελθόν και σε ανάλογα άτομα, να σας αναστατώσουν και να σας χαλούν … την καθημερινότητα. Ειδικά εσείς, που ήδη έχετε μεταβεί με μια καινούργια σχέση, καλό θα ήταν να μην κάνετε πια πειραματισμούς, που θα σας κοστίσουν. Και σίγουρα δεν φταίει και η άλλη πλευρά, για να πικραθεί. Μόνοι και εργένηδες… θα τύχουν νέων γνωριμιών, που θα τους δώσουν μια καλύτερη ψυχολογία.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Ζυγός : Η Σελήνη
Υπάρχει κάτι ύποπτο στα λόγια και στις κινήσεις σας, που ο άνθρωπος σας, όσο τελικά προσεχτικοί και να είστε, το έχει ήδη καταλάβει. Αν αυτό έχει προέλθει από την ψυχική κούραση, τότε βρείτε τις κοινές λύσεις που θα σας ανανεώσουν σαν ζευγάρι. Αν αυτό από την άλλη, σας συμβαίνει, επειδή έχει εισέλθει στην καθημερινότητα σας ένα νέο πρόσωπο, τότε άμεσα θα πρέπει να πάρετε τις σοβαρές σας αποφάσεις. Ουδείς τρίτος φταίει να πληγωθεί.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Σκορπιός : Το Αστέρι
Δεν έχετε κανένα πρόβλημα εσείς, αυτήν την εποχή. Είναι τόσες πολλές οι προτάσεις για διακοπές και ψυχαγωγία που λαμβάνετε… από τους φίλους και τους γνωστούς σας, που είστε το ζώδιο με την καλύτερη διάθεση και τύχη για αυτήν την εποχή. Αυτές οι δράσεις και οι καλοκαιρινή σας κινητικότητα, θα φέρει έρωτες και πάθη … σε όσους είναι μόνοι και αναζητούν μια νέα αγάπη.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

Τοξότης : Ο Ήλιος
Μπερδεμένα τα συναισθήματα σας και η λογική… με κάτι που έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν σας. Ίσως και κάτι αμαρτωλό ή ακατάλληλο! Όπως και να έχουν τα πράματα, θα πρέπει άμεσα… και όσο τα άστρα ακόμη σας υποστηρίζουν στα αισθηματικά σας, εσείς να λύσετε όλες τις τυχόν προβληματικές καταστάσεις. Χρήμα και εργασία, επίσης ζητούν την αμέριστη προσοχή σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Αιγόκερως : Η Δικαιοσύνη
Ο ρομαντισμός που εκπέμπετε, σας κάνει ακόμη πιο γοητευτικούς – ερωτικούς αλλά και προσιτούς στο άλλο φύλο. Αυτό μέσα σε σχέσεις πιθανόν θα φέρει ζήλιες και εντάσεις, που από τώρα θα πρέπει να ελέγξετε. Στους ελεύθερους το τρίτο δεκαήμερο θα φανερώσει νέα πρόσωπα, που θα ζητήσουν κομμάτι από την καρδιά σας. Μια εποχή …που θα σας δώσει χρήμα και αυτοδυναμία σε όλα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Υδροχόος : Η Εγκράτεια
Νοσταλγείτε κάποιες παλιές σας καταστάσεις, που στο τώρα δεν μπορείτε να έχετε. Αυτό είναι και κάτι που η ερχόμενη πανσέληνος 09 / 07 σαν συναίσθημα μελαγχολίας … θα το γιγαντώσει. Κάποιοι του ζωδίου σας, μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα δράσουν με την λογική του να μηχανευτούν διπλωματικές επικοινωνίες, και να ψάξουν τα παλιά. Πιθανόν και να βρουν τους τρόπους της επιτυχημένης επανασύνδεσης. Οικονομικά – επαγγελματικά θα απογειωθείτε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Ιχθείς : Ο Αρχιερέας
Υπάρχουν πολλά συναισθήματα και καταπιεσμένα από έναν φίλο – συνεργάτη – κοινωνικό σας γνωστό, που θα σας αποκαλυφθούν το επόμενο διάστημα, και θα σας σοκάρουν τουλάχιστον. Διαχειριστείτε τα αναμενόμενα με μέτρο και λογική. Τα ζευγάρια που αυτήν την εποχή, έχουν απομακρυνθεί ή παγώσει, μέσα από κοινές δράσεις, θα βρουν την καλή τους διάθεση και πάλι. Οι διακοπές σας είναι κοντά!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού