Ταρώ: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός : Οι Εραστές – Νο 06
Κάτι υπέροχο ονειρεύεστε και το σύμπαν, είναι θέμα λίγου πλέον χρόνου να σας το προσφέρει. Οι αισθηματικές σχέσεις του ζωδίου σας, παλιές και καινούργιες, θα έρθουν σε ένα κρίσιμο σημείο, που θα παρθούν ώριμα πια αποφάσεις, για το μέλλον τους. Σίγουρα πολλές και οι περιπτώσεις των διπλών καταστάσεων… που θα πρέπει να περάσουν από τα φίλτρα σας και να τύχουν των καταλυτικών σας δράσεων.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Ταύρος : Η Αρχιέρεια – Νο 02
Είναι μια εποχή που αισθάνεστε, ότι παντού υπάρχουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Αυτό από τις 21 / 06 και μετά υποχωρεί. Οι συναισθηματικές επικοινωνίες με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, και που θα σας δώσουν τις θετικές απαντήσεις που ζητάτε. Οι δρόμοι για δεσμεύσεις – γάμους – αποφάσεις ζωής, είναι ανοιχτοί, όλο το Καλοκαίρι. Μια μεγάλη μερίδα των Ταύρων, θα έχει και ισχυρές επανασυνδέσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Δίδυμοι : Το Άρμα – Νο 07
Με το Ήλιο να έχει περάσει στις τελευταίες και πιο δυνατές μοίρες. του ζωδίου σας, εσείς έχετε το πάνω χέρι σε όλα. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι προσωπικές σας προσπάθειες. θα πιάσουν τόπο και στα οικονομικά και στα ερωτικά σας ζητήματα. Υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι θα κάνουν ταξίδι, για να έρθουν να σας δουν. Επίσης, μην εκπλαγείτε με προτάσεις αγάπης που θα σας γίνουν… ευθέως!
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Καρκίνος : Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Έχουν ξεκινήσει με τον άνθρωπο σας, κάποιες σοβαρές συζητήσεις, γύρω από το κοινό σας μέλλον και τις τελικές αποφάσεις που πρέπει να παρθούν. Σίγουρα τα οικονομικά, είναι ένα εμπόδιο, αλλά μόνο προσωρινό. Από το τρίτο 10ήμερο του μήνα και μετά, θα έχετε τις ειδήσεις στα εργασιακά σας, που σίγουρα θα σας λύσουν τα χέρια. Εσείς που έχετε χωρίσει, μην διστάσετε να κάνετε τις επικοινωνιακές κινήσεις, που πρέπει προς το πρώην ταίρι σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Λέων : Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Όλα αυτά που σκέφτεστε και υπολογίζετε, θα πρέπει να τα μοιραστείτε με τον άνθρωπο σας. Σίγουρα θα έχετε την υποστήριξη του. Όλοι οι Λέοντες βιώνουν ένα καταπληκτικό χρονικό διάστημα, και για όλο το υπόλοιπο Καλοκαίρι, που θα τους κάνουν να έρθουν σε ερωτική ισορροπία με τον άνθρωπο τους, να σταθεροποιηθούν οικονομικά, αλλά και να λήξουν οριστικά, τις εκκρεμότητες … με το παρελθόν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Παρθένος : Ο Κόσμος – Νο 21
Μην στέκεστε σε επιπόλαια λόγια, που έγιναν πιο παλιά. Τελείωσε αυτό, μην το στριφογυρίζετε μέσα στο μυαλό σας πλέον. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες, για να ορίσετε συναισθήματα και καταστάσεις. Τα άτομα, που δεν έχουν κάτι ουσιαστικό και πρακτικό να σας προσφέρουν, θα σταματήσετε την επαφή σας. Σχέσεις που είναι μόνιμα σε ‘ χωρισμός και επανασύνδεση ’, δεν θα σας απασχολήσουν για πολύ ακόμη.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Ζυγός : Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Η ψυχολογία σας είναι σούπερ. Αυτό θα ενισχυθεί και μέσα από υποσχέσεις αγάπης και έρωτα, που θα σας αποδώσει ο άνθρωπος σας. Υπάρχουν και κάποια καλά οικονομικά δεδομένα, που θα σας κάνουν να σταθεροποιήσετε την ζωή σας. Είστε το ζώδιο που μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα ξεκαθαρίσετε το παρελθόν από το παρόν και αυτό θα έχει μόνιμο χαρακτήρα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Σκορπιός : Ο Ήλιος – Νο 19
Ο άνθρωπος σας έχει σκοπό, να σας κάνει κάποιες αποκαλύψεις, που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν. Το ευχάριστο είναι ότι, κάπως έτσι και σε σύντομο χρονικό διάστημα πολλοί από το ζώδιο σας, θα περάσουν σε καθεστώς μόνιμης – νόμιμης δέσμευσης. Καινούργιοι, κεραυνοβόλοι, έρωτες θα έρθουν και στους χωρισμένους και μόνους. Και το χρήμα, θα σας φτιάξει το κέφι.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Τοξότης : Η Σελήνη – Νο 18
Είσαστε ένα βήμα, πριν μαζέψετε τα μπογαλάκια σας και αποχωρήσετε αξιοπρεπώς από την σχέση σας. Αν μέσα στο χρονικό όριο που έχετε θέσει δεν έχουν γίνει τα υποσχεθέντα, από την μεριά του ανθρώπου σας, εσείς απλά θα φύγετε. Είναι μια κρίσιμη εποχή, που θα σας κάνει να πάρετε κάθετες αποφάσεις και χωρίς να το μετανιώσετε. Τουλάχιστον, τα οικονομικά σας, θα σας δώσουν αυτά που ζητάτε.
Θετικές δράσεις από ζώδια,: της Γης

Αιγόκερως : Το Αστέρι – Νο 17
Θα πρέπει να σκεφτείτε, τι θέλετε από τον άνθρωπο σας, και αν τελικά έχει τις προδιαγραφές, να σας αποδώσει τα αιτούμενα σας. Κάτω από αυτόν τον υποστηρικτικό αστρολογικό ουρανό, το μόνο βέβαιο είναι ότι μέσα στον Ιούνιο τις απαντήσεις σας θα τις έχετε. Είσαστε σε μια ανεβασμένη ψυχολογία, που έχετε τα κότσια, και μόνοι να μείνετε …και σε άλλη σχέση να προχωρήσετε.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Υδροχόος : Ο Γητευτής – Νο 01
Υπάρχουν κάποιες αντιδράσεις από τον άνθρωπο σας, σε όλα αυτά που λέτε και ζητάτε. Ίσως και ο ίδιος να μην είναι έτοιμος για τα επόμενα δεσμευτικά κοινά βήματα. Από την νέα εβδομάδα, κάποιοι του ζωδίου, που είχαν χωρίσει, δεν αποκλείεται να έχουν νέα που θα μιλούν – υπονοούν για επανασύνδεση. Όλο το διάστημα και μέχρι τις αρχές του Ιουλίου, πολλά εκκρεμή ζητήματα μέσα στην προσωπική σας ζωή …θα έχουν σίγουρα ξεκαθαριστεί.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Ιχθείς : Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Το να ζητάτε και να απαιτείτε, την προσοχή και την αγάπη του ανθρώπου σας, είναι και ένας δείκτης που υποδηλώνει, ότι κάτι μέσα στην σχέση σας, δεν λειτουργεί σωστά. Μην διστάσετε αυτό το καλό αστρολογικό διάστημα να κάνετε τις κουβέντες, που απαιτούνται και που θα σας φωτίσουν το τοπίο και τα μελλούμενα. Πολλοί και οι νέοι έρωτες μέσα από φιλίες και επαγγελματικές συνεργασίες, που θα φανερωθούν και θα ταράξουν τα ήσυχα νερά των αδέσμευτων.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης