Ταρώ: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Διαλέξτε τι είναι αυτό που σας ταιριάζει. Πολλές οι προσφορές και τα δέλεαρ που θα πέσουν στα μονοπάτια σας, ιδίως εσάς των ελεύθερων. Όλος ο ερχόμενος μήνας είναι γεμάτος με καλές ειδήσεις και ενδιαφέροντες προσωπικότητες, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε και πάλι αναζωογονημένοι. Όσοι είναι σε διακοπές ήδη, πιθανόν εκεί να βρουν και το νέο τους έρωτα. Μην βιαστείτε ωστόσο για υποσχέσεις και μεγάλα λόγια.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Όλα δείχνουν ότι σταθεροποιούνται πια στην προσωπική σας ζωή. Μετά από πολλές μάχες που έχετε δώσει για να ξεκαθαρίσετε πρόσωπα, παρασκήνιο και γεγονότα, τώρα μπορείτε να πείτε ότι ξέρετε που πάτε. Ζευγάρια που έχουν μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μόνα και απόμακρα, θα έχουν τις θετικές ευκαιρίες, για να μιλήσουν και να λήξουν οριστικά τις μεταξύ τους προστριβές. Η διάθεση του σύμπαντος, είναι ενισχυτική για όλα τα ζώδια της γης και ακόμη περισσότερο για εσάς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Μέσα στον κόσμο κινείστε και περιδιαβαίνετε. Αυτό θα φέρει στα ελεύθερα παιδιά καινούργιες γνωριμίες, που θα δελεάσουν πολύ. Ο Αύγουστος είναι γεμάτος προσφορές σε νέους έρωτες, αλλά και πρόσωπα που μπορούν να εμπλουτίσουν την κοινωνική σας ζωή. Αυτό ίσως και να πάρει το μυαλό των χωρισμένων, μακριά από την εμμονική ανακύκλωση των αναμνήσεων του τότε. Ακόμη και ένας νέος έρωτας θα μπορούσε να ανθίσει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

 Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Εκφράζεστε μέσα από την αγάπη. Όλο ο Ιούλιος σας ταλαιπώρησε με πολλά σκαμπανεβάσματα και ποικίλες παρεξηγήσεις, που ίσως κάποιους να τους έφτασαν και σε σημείο χωρισμού. Από το πρώτο κιόλας 10ήμερο του Αυγούστου, θα παρατηρήσετε με αλλαγή στο κλίμα προς το πολύ καλύτερο. Οι αστρολογικές συνθήκες στο ζώδιο σας, θα οδηγήσουν σε σμίξιμο και πολλά άλλα καλά, ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Το μυαλό σας είναι πάντα ακονισμένο. Αυτό που έχετε μπροστά σας είναι ένα μεγάλο επικοινωνιακό ξεκαθάρισμα, σε στόχους και αισθήματα. Αυτό όμως είναι πιθανόν να προέλθει από την μεριά του συντρόφου σας, που ίσως και να εισπράττει κάτι σαν αδιαφορία – απομάκρυνση, από εσάς. Όλος ο Αύγουστος είναι συμμαχικός για τις ερωτικές σας επιδιώξεις. Κάντε βήματα μικρά και μελετημένα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Η ταχύτητα σας είναι μεγάλη και ίσως προσπερνάτε πρόσωπα και προτάσεις που να έχουν την σημασία τους. Αυτοί που είναι μέσα σε μακροχρόνιους δεσμούς, θα μπορέσουν από κοινού, να πάρουν τις αποφάσεις για να περάσουν σε μια πιο επίσημη δέσμευση από το Φθινόπωρο, την εποχή που ο Ήλιος θα ευνοεί στο ζώδιο τους. Μέχρι τότε ακόμη και οι ελεύθεροι θα έχουν τις ευκαιρίες τους. Τα οικονομικά δείχνουν βελτίωση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Αν δεν μπορείτε να βάλετε στο κεφάλι σας και στην ζωή σας, μια επιπρόσθετη δέσμευση τότε ανακοινώστε το. Ίσως κάποιοι περιμένουν από εσάς αυτό. Οι Ζυγοί που αυτήν την εποχή εκφράζονται μέσα από περιπέτειες και φλερτ με πολλά άτομα, ίσως και να αγκιστρωθούν από καινούργιο έρωτα. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί και κατά την διάρκεια των διακοπών σας. Άλλωστε τα περισσότερα ευχάριτα, τότε εμφανίζονται.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Αδυνατείτε επί του παρόντος να βάλετε μια σειρά και μια πειθαρχία στην προσωπική σας ζωή, που δείχνει να έχει χάσει το ερωτικό της χρώμα αλλά και την πορεία της. Σε όλο αυτό μπορεί να φταίτε και εσείς που δεν κάνατε κάτι από αρχής. Οι μέρες γύρω από την νέα σελήνη του Αυγούστου στις 02, θα φωτίσουν αρκετά καταστάσεις, που σίγουρα έχουν τις βάσεις για να εξελιχτούν γρήγορα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Αδειάστε το περίπλοκο μυαλό σας, από οτιδήποτε έχει συμβεί στο ερωτικό σας παρελθόν. Μην βάζετε εσείς οι ίδιοι τα εμπόδια μπροστά σας. Έχετε όλον τον ευνοϊκό Αύγουστο, στην διάθεση σας για να ανοίξετε επιμελώς τα χαρτιά σας, εσείς οι ελεύθεροι, και να προσεγγίσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Εσείς οι εν σχέση, θα λάβετε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το συντροφικό σας ταίρι.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Η αμοιβαία κατανόηση είναι αυτό που σας απομένει μέσα στην σχέση – γάμο σας. Οι μέρες μέχρι τις 05 – 08, θα βγάλουν στον αφρό τα αληθινά συναισθήματα και θα τα πολλαπλασιάσουν, ιδίως για αυτούς που επιθυμούν να κάνουν και επόμενα βήματα. Αυτοί που έχουν χωρίσει, αλλά διατηρούν μια ακόμη ελπίδα για επανένωση, ας κάνουν μια υπομονή ακόμη. Πιθανόν να έχουν μια νεότερα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Οι σχέσεις σας περνάνε από ανάλυση και στον Αύγουστο θα περάσουν μόνο αυτά και αυτοί που αξίζουν και σας ταιριάζουν. Πολλές οι προτάσεις και οι προσκλήσεις που θα έχετε από τον κοινωνικό – φιλικό σας περίγυρο για διασκέδαση και διακοπές. Οι αέρηδες που έχουν αυτήν την εποχή παράλληλες αισθηματικές πορείες, ας κάνουν κάτι καλύτερο για τον εαυτό τους και ας αποφασίσουν ποιον τελικά επιθυμούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Αν δεν συνοδέψετε τα λόγια σας με πράξεις, το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε δεν θα σας πάρει και στα πολύ σοβαρά. Είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί πια, με όλα αυτά που σας συμβαίνουν. Ικανοποίηση θα εισπράξετε εσείς οι χωρισμένοι, μέσα από ουσιαστική πρόταση που θα ανακύψει, προσεχώς, από τον πρώην σύντροφο σας, όπου και θα ζητά, μια ακόμη ευκαιρία για διάλογο…. ίσως και κάτι περισσότερο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος