Ταρώ: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Μιλάτε πολύ σε ακατάλληλα άτομα, για την προσωπική σας ζωή. Αυτό αν το συνεχίσετε, το πιο πιθανόν είναι να σας γυρίσει μπούμερανγκ, και να σας δημιουργήσει ποικίλα προβλήματα. Δεν σας χρειάζονται συμβουλές από τους τρίτους. Καλύτερα την μέρα της νέας σελήνης, κάντε τους απολογισμούς σας μέσα από έναν σοβαρό διάλογο με τον σύντροφο σας. Ακόμη και οι αδέσμευτοι, ας το κάνουν αυτό με τον εαυτό τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Κοιτάτε με αγωνία το ρολόι σας και περιμένετε να σας έρθει ένα μήνυμα, μια είδηση από το πρόσωπο που σας έχει εγκαταλείψει. Η Αφροδίτη σε όψεις με τον Ποσειδώνα μέχρι τις 10 06, θα σας δώσουν αυτήν την ευκαιρία, αλλά και εσείς θα πρέπει να είστε άκρως προσεχτικοί, σε αυτά που θα σας προταθούν. Όσοι διατηρούν και κρυφές ερωτικές σχέσεις με άτομο, μέσα από τον εργασιακό τους χώρο, ας είναι πιο προσεχτικοί στις κινήσεις τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Έχετε ένα μεγάλο δεφτέρι και γράφετε όλα αυτά τα ατελείωτα, που έχετε να κάνετε όσο ακόμη ο Ήλιος είναι πάνω σας. Να μην ξεχάσετε να ζητήσετε συγνώμη από ένα άτομο που, πικράνατε τις προηγούμενες εβδομάδες. Όλα σας ευνοούν για να επανενωθείτε και να εξελιχτείτε ακόμη καλύτερα. Όσοι εκ των Εφήβων είναι μόνοι τους, θα έχουν πολλούς καινούργιους έρωτες να τους πολιορκούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Ζητήστε εξηγήσεις και μην ψάχνετε αριστερά και δεξιά για πληροφόρηση. Δείτε κατάματα την αλήθεια, και τολμήστε να πείτε και επιθυμείτε εσείς για το από εδώ και πέρα. Είναι μέρες δύσκολες, αλλά καταλυτικές σε σχέσεις και γάμους που δεν δείχνουν να πορεύονται σωστά. Οι Καρκίνοι που έχουν ιντερνετική σχέση, ίσως απογοητευτούν από συμπεριφορές και επιθετικά λόγια.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέοντας

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Κοιτάτε με μεγάλο ενδιαφέρον όλα αυτά που σας έχει προτείνει το ταίρι σας, για το Καλοκαίρι. Εκτός από διακοπές και γενικότερη ψυχαγωγία θα σας έρθει και μια πρόταση για δέσμευση – συγκατοίκηση. Σκεφτείτε την και απαντήσετε χαλαροί, στους δικούς σας χρόνους. Οι Βασιλιάδες που προσπαθούν να επαναπροσεγγίσουν παλιά τους σχέση, ίσως και να το καταφέρουν, μέσα από κοινούς γνωστούς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Μετράτε απώλειες. Η συμπεριφορά σας, κάποιον μάλλον πίκρανε, και αυτός έφυγε. Μην τρέξετε από πίσω του. Οι όψεις του Άρη και του Δία, μπορούν να σας αποδώσουν ευκαιρίες για επανάληψη διαλόγων, αλλά όχι τώρα. Από το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου, όλα θα είναι πιο βατά. Μέχρι τότε σκεφτείτε τις προτάσεις σας. Ανανεώστε τον εαυτό σας και μην σκέφτεστε το άσχημο παρελθόν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια – Νο 02
Μπορείτε από σήμερα να σκεφτείτε τι θέλετε να ζήσετε το Καλοκαίρι. Για όλους τους Ζυγούς, αναμένονται ευχάριστες ανατροπές και σε όλα τα επίπεδα. Οι μέρες του Ιουνίου, σας δίνουν υλική σταθερότητα, ένα ταίρι να στηρίζει τις επιλογές σας, και σε εσάς προσωπικά μια καλύτερη ψυχολογία. Με όλα αυτά κάντε τις αλλαγές σας. Αυτό έχει την ισχύ του και για όσους είναι μόνοι από επιλογή, είτε μετά από χωρισμό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

 Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Είσαστε με ένα χαμόγελο μόνιμα στα χείλη, Αυτό το προσφέρει ο Άρης στον οίκο σας, σε όψεις με την ερωτική Αφροδίτη. Είσαστε άκρως λαμπεροί και γοητευτικοί, και αυτό σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο από τον πληθυσμό. Θα δεχτείτε αρκετές προτάσεις, εσείς οι ελεύθεροι, αλλά και οι εν σχέση. Οι δεύτεροι ας είναι πιο προσεχτικοί. Μην κάνετε πειράματα με την προσωπική σας ζωή.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

 Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Έχετε βάλει σκοπό, αυτό να είναι το καλύτερο σας Καλοκαίρι. Έχετε πια απομακρυνθεί από τις λάθος ιστορίες του παρελθόντος, και τα σχετικά εμπλεκόμενα πρόσωπα. Με αυτά λοιπόν, τα προσόντα εσείς οι ελεύθεροι, θα βρείτε πριν λήξη η εποχή των Διδύμων, έναν ταιριαστό σύντροφο. Ακόμη και αυτοί που είναι σε σχέση – γάμο, θα δουν το ταίρι τους, να κάνει το καλύτερο δυνατό, για να τους κρατάει ευχαριστημένους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Δηλώνετε σε όλα απογοητευμένοι, και πολύ περισσότερο από την αισθηματική σας ζωή, που δεν πήρε τελικά τον δρόμο που είχατε σκεφτεί. Σε αυτό σίγουρα φταιτε και εσείς. Δεν χρειάζονται στο τώρα αναλυτικές συζητήσεις. Μετά τις 11 – 06, πολλά θα ξεκαθαριστούν. Όσοι Αιγόκεροι έχουν μπλεξίματα με τρίτα άτομα και δεσμευμένα, ας πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις. Ουδείς θέλει να είναι δεύτερος αλλά και στο παρασκήνιο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Αυτό που κυνηγάτε και με όλους τους τρόπους, θα το έχετε. Υπάρχει αστρολογική συμμαχία σε όλα τα αέρινα ζώδια, άρα και εσείς ευνοήστε στους σκοπούς σας. Οι Υδροχόοι, που κάνουν τα προγράμματα τους για να δεσμευτούν το Καλοκαίρι, θα έχουν ανέλπιστα έσοδα και ευχάριστες οικονομικές ειδήσεις, που θα τους βοηθήσουν και πρακτικά στην πιο γρήγορη υλοποίηση των επιθυμιών σας. Κινητοποιηθείτε τώρα του γυρίζει!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Οι σκέψεις πολλές τα λίγα ακόμη πιο λίγα και τα έργα ελάχιστα. Αυτή είναι η τωρινή σας εικόνα. Μέσα στον Ιούνιο η ψυχική σας διάθεση θα αναπτερωθεί και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσετε, στην αντεπίθεση και θα λήξετε υποθέσεις που πια δεν έχουν πορεία. Αυτό μπορεί να σημαίνει μια σχέση, μια ανούσια γνωριμία ή έστω και μια επικίνδυνη φιλία. Όλα θα αλλάξουν όταν και εσείς αλλάξετε. Ακόμη και οι ελεύθεροι, θα δουν την ερωτική τους ζωή με άλλο μάτι.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος