Ταρώ: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Οι μέρες προστάζουν αλλαγές, και πριν λήξει το θέρος. Αυτό είναι κάτι που ήδη το έχετε ξεκινήσει. Οι σχέσεις και τα συναισθήματα, που έχουν αποδείξει το εύρος και το βάθος τους, θα σας κλείσουν μέσα σε μια αληθινή αγάπη. Για την αντίθετη περίπτωση, κάντε την αυτοκριτική σας και πάρτε την απόφαση σας, πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής. Για τους αδέσμευτους, τα πράματα είναι χαλαρά και ευχάριστα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Τα συναισθήματα, δεν είναι για να τα κάνετε δωρεά, σε όποιον σας τα ζητήσει. Αυτό το κάνατε στο παρελθόν και με μεγάλη αποτυχία. Τώρα που είσαστε πιο ώριμοι και πιο κατασταλαγμένοι από ποτέ, καλό θα ήταν να είστε πολύ προσεχτικοί στις προσωπικές – ερωτικές σας επιλογές. Αν αυτό σημαίνει να μείνετε και ένα μικρό χρονικό, εκτός σχέσης, κάντε το. Άλλωστε με τόσο καλά αστρολογικά, έχετε γίνει η ψυχή της παρέας σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Η ψυχή σας έχει βαρεθεί τις επαναλήψεις, τι συμπεριφορές και τις προβληματικές καταστάσεις. Το αέρινο στοιχείο του ζωδίου σας, έλκει πολύ κόσμο πάντα. Εκεί είναι, που πρέπει να κρατήσετε τα φίλτρα σας πυκνά, για να έχετε κοντά σας, μόνο τα άτομα που μπορούν να σας εμπνεύσουν εμπιστοσύνη και πραγματική αγάπη. Οτιδήποτε λιγότερο, δεν ενδιαφέρει κανέναν Δίδυμο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Οι αισθηματικές – προσωπικές σας συζητήσεις, με τον άνθρωπο σας, θα πρέπει να περιοριστούν μόνο στο μεταξύ σας. Δεν χρειάζεται ουδείς να ανακατεύεται ή να σας δίνει συμβουλές. Συνήθως η παρεμβολή φίλων και γνωστών, καταλήγει σε πρόβλημα. Η πανσέληνος που πλησιάζει, ήδη σας επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό και αυτό που πρέπει να κάνετε είναι, να βάλετε σε μια πειθαρχία τις εκκρεμότητες και να τις λύσετε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

 

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Αισθάνεστε αδιέξοδο συναισθηματικό και μοναξιά. Αυτό αν τελικά υφίσταται μέσα σε δεσμούς, τότε θα πρέπει άμεσα να διορθωθεί, και όχι απλά να περιμένει μια μηχανική – αυτόματη δράση, από την άλλη μεριά. Ο Ήλιος είναι στις τελευταίες, και καλύτερες – δυνατότερες μοίρες, του πύρινου σας ζωδίου, που απλά σημαίνει ότι, πρακτικά μπορείτε να κάνετε τις βελτιώσεις σας, και αυτές να είναι μόνιμες αλλά και αρεστές στον σύντροφο σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

 Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Κρατάτε το στόμα σας κλειστό, και τα χέρια σας μαζεμένα. Σε λίγες ημέρες θα είστε στο επίκεντρο του αστρολογικού κόσμου, που όλοι θα έχουν τα μάτια τους επάνω σας. Μέχρι τότε, δείτε πια είναι τα τρωτά σημεία μέσα στον δεσμό σας, τι δεν σας αρέσει πια στον άνθρωπο σας, και στο τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου κάντε τις πρακτικές σας προτάσεις. Οι μόνοι, θα αισθανθούν πολύ κοντά στις παρέες και στους δικούς τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Μπορείτε να πείτε ότι αισθάνεστε καλά και δικαιωμένοι μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, που όλα είχαν σταματήσει. Ερμής και Ουρανός, σας ανοίγουν δρόμους, για να περπατήσετε προς την κατεύθυνση την οποία θέλετε. Από τις 20-08 και μέχρι τις 29-08, ίσως αυτός ο δρόμος να παρεμποδιστεί από κάποια παλαιότερη σας γνωριμία, που έχει την καλή θέληση να σας ξανακατακτήσει. Προσοχή παντού.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Η συνεννόηση είναι το κλειδί, για εσάς για να έχετε μια φυσιολογική και υγιή αισθηματική σχέση. Οι περισσότεροι, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό το έχουν καταφέρει. Για τους τολμηρούς, που πέραν από τον δεσμό τους διατηρούν και κάτι άλλο παράλληλο, τα πράματα την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα. Κάποιος θέλει περισσότερα? Κάποιος ίσως να θέλει να εγκαταλείψει?!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Οι σκέψεις σας είναι συνεχώς στο παρελθόν και κάποιες όμορφες εικόνες, που υπάρχουν από τότε. Αν όμως στον τώρα σας, παραμένουν μόνο εικόνες, είτε θα πρέπει να κάντε την κίνηση σας, για αυτό το άτομο, είτε θα πρέπει να τραβήξετε το μυαλό σας μπροστά, σε κάτι νέο που θα σας κάνει να ξεχάσετε. Οτιδήποτε άλλο είναι απλά χάσιμο χρόνου και ενέργειας. Οι Τοξότες που είναι μέσα σε δεσμούς, που εμπλέκονται ημιτελή διαζύγια, τρίτες προβληματικές καταστάσεις και πολύ παρασκήνιο, ίσως έχει έρθει η ώρα να απομακρυνθούν πια.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Οι δύο εβδομάδες, που έμειναν μέχρι να φύγει ο Αύγουστος, είναι και οι καλύτερες. Οι σύντροφοι που έχουν περάσει διάφορα επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα, θα καταφέρουν να έρθουν και πάλι κοντά στις αρχικές τους επιδιώξεις. Αυτοί που είναι μόνοι τους, και αυτό επιθυμούν να συνεχίσουν, θα έχουν του φίλους τους να τους κάνουν όμορφες προτάσεις για αναψυχή και γενικότερη ψυχαγωγία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Πολλά έχουν αλλάξει μέσα στην καρδιά και το μυαλό σας, τις τελευταίες ημέρες. Αυτό είναι μια κατάληξη, μέσα από μια σειρά συζητήσεων που έχουν γίνει με τον άνθρωπο σας. Θα ήταν σοφό και πριν πάρετε τις αποφάσεις σας να σκεφτείτε πολύ και βαθιά. Ίσως αυτές οι αποφάσεις να επηρεάσουν και το μέλλον της σχέσης σας. Οι Υδροχόοι, που δεν έχουν διάθεση για αγάπες και συναισθήματα, θα έχουν καλές ειδήσεις από την εργασία τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Αδειάστε τελείως το μυαλό σας από τα περασμένα. Δεν υπάρχει κάτι – κάποιος εκεί για να σας κρατάει κολλημένους, παρά μόνο κάποια συναισθηματική εμμονή. Είσαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι αυτήν την εποχή και πάρα πολύ μελαγχολικοί. Οι Καλοκαιρινές εικόνες και γενικότερη διάθεση στην ατμόσφαιρα, θα σας παρασύρουν σε νέες καταστάσεις, που θα κάνουν την ψυχολογία σας να αλλάξει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός