Ταρώ: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Δεν χρειάζεται να είστε πιεστικοί και επιθετικοί στους λόγους σας. Μπορεί το πύρινο στοιχείο του ζωδίου σας και το ταμπεραμέντο σας, να είναι μόνιμα στην ζωή σας, αλλά κάποιους να τους τρομάζει και να στέκονται απόμακροι από εσάς. Λάθος στρατηγική και τρόπος. Αυτές τις ημέρες που πολλοί πλανήτες αλλάζουν θέση, καλό θα ήταν απλά να μείνετε ακίνητοι. Αυτοί που σας θέλουν… θα έρθουν να σας βρουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Ότι και να κάνετε το μόνο σίγουρο, είναι ότι θα μείνει μισό. Ο αστρολογικός θόλος, κάνει παιχνίδια και αναδεικνύει τα προβλήματα που υπάρχουν μέσα σε σχέσεις και δεσμούς, πάσης φύσεως. Από σήμερα και μέχρι την πανσέληνο την ισχυρή ενεργειακά του Αυγούστου, μπορείτε να μιλήσετε και να λύσετε εξ άπαντος, οτιδήποτε είναι σαν εμπόδιο στους δρόμους σας. Μόνοι και χωρισμένοι, μπορούν να περάσουν όμορφες στιγμές με τους φίλους τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Αρχίστε να μιλάτε για όλα αυτά που σας ενοχλούν μέσα στην σχέση σας. Ο σύντροφος σας είναι έτοιμος για να σας κάνει όλα τα χατίρια. Με έναν κυβερνήτη να κυβερνά αυτήν την εποχή τις επικοινωνίες το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείτε να επιτύχετε τους σκοπούς σας. Οι σύντροφοι που έχουν απομακρυνθεί – τσακωθεί, θα κάνουν την προσπάθεια τους να συμβιβάσουν πια τις διαφορές τους
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

 Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Μπορεί όλα αυτήν την εποχή να δείχνουν δύσκολα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείτε μέσα από το δημιουργικό σας μυαλό να ξεχωρίσετε τι πρέπει να γίνει, αλλά κάτι πρέπει να περιμένει ή έστω να τερματιστεί. Σχέσεις που εμπλέκουν τρίτα πρόσωπα, χιλιομετρικές αποστάσεις και πολλές αναλήθειες, θα μπουν στο μικροσκόπιο σας και θα λήξουν. Οι μέρες απαιτούν ώριμη σκέψη και άμεσες αποφάσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Μια είδηση, θα σας προκύψει από το μακρινό σας παρελθόν. Θα αφορά συναισθήματα που ακόμη είναι ζωντανά από την άλλη πλευρά. Πριν πάρετε κάποια απόφαση σκεφτείτε ποιος ήταν ο τότε λόγος, που τότε χωρίσατε. Αυτοί που στη ζωή τους έχουν μπλέξει το συναίσθημα με την δουλειά, ας είναι προετοιμασμένοι για επικοινωνιακές διαφορές που θα τους αναστατώσουν. Μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να σας εκπλήξει δυσάρεστα.

 Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Απροσδόκητοι έρωτες είναι στο κατώφλι σας και έτοιμοι να σας χτυπήσουν την πόρτα της καρδιάς σας. Αυτό θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο στους αδέσμευτους ή στους πρόσφατα χωρισμένους. Ερμής και Αφροδίτη, έχουν βαλθεί να σας αποκαταστήσουν και να σας αποδώσουν συναισθήματα που θα σας κάνουν να πιστέψετε και πάλι …. στην αγάπη. Σχέσεις που απλά ταλαιπωρούν τους εμπλεκόμενους, θα τελειώσουν πριν τα μέσα του μήνα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Οι ερωτικές σας επιλογές, μπορεί τελικά να μην είναι και οι πιο σωστές, όμως στο τώρα που είστε οι ευνοημένοι των πλανητών, μπορείτε να κάνετε τις σχετικές σας διορθώσεις. Οι μέρες μέχρι να λήξει ο Λέοντας, βοηθούν και τους δεσμευμένους να οριοθετήσουν τα προγράμματα για τις διακοπές αλλά και τις περαιτέρω Φθινοπωρινές δεσμεύσεις – επισημοποιήσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Αδυνατείτε να συμφιλιωθείτε με το παρελθόν, που σας έχει πληγώσει. Ωστόσο να είστε και σε μια πνευματική εγρήγορση, καθώς όλα μπορούν να σας συμβούν. Μια παλιά σας αισθηματική ιστορία που δεν σας έχει ξεπεράσει θα θελήσει να σας πλησιάσει και να ζητήσει και πάλι κάτι για το μεταξύ σας. Οι Σκορπιοί, που θα πάνε διακοπές με τον σύντροφο τους, να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί καθώς παραμονεύουν πειρασμοί παντού.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Η προοπτική μιας νέας σχέσης, δεν διαφαίνεται επί του παρόντος για τους αδέσμευτους. Ίσως και καλύτερα καθώς ο Άρης στον οίκο σας αυτό που κάνει αυτές, τις ημέρες είναι να ξεκαθαρίζει το μυαλό και την καρδιά σας, από όλα αυτά που έγιναν στο άσχημο παρελθόν. Ένεκα αυτού, πιθανόν ζευγάρια να έχουν κάποιες λεκτικές αψιμαχίες, που όμως μπορούν να τελειώσουν γρήγορα. Σχέσεις και συνεργασίες που προκαλούν διλήμματα και ανασφάλειες ίσως τελικά και να τερματιστούν προσεχώς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

 Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Αξιοποιήστε κάθε πιθανή ευκαιρία, που βγαίνει στους δρόμους σας, για να ξεκουραστείτε και να φτιάξετε τα φθινοπωρινά σας προγράμματα. Είσαστε κάτω από μεγάλη αστρολογική εύνοια, για τον Αύγουστο και εσείς οι εν σχέση, άρα κάντε από τώρα ότι καλύτερο μπορείτε για να έρθετε πιο κοντά στα θέλω και τις επιθυμίες του συντρόφου σας. Ταξίδια, προτάσεις, ευχάριστες συναναστροφές, είναι στο φόρτε τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Ίσως να αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα. Αυτό είναι κάτι που προκαλείτε από την γειτνίαση του Άρη με τον Κρόνο. Δεν χρειάζεται να τα λύσετε όλα στο εδώ και τώρα. Απολαύστε την Καλοκαιρινή περίοδο, και από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα μπορείτε να λύσετε όλες τις διαφορές σας. Αυτοί που έχουν χωρίσει θα μπορέσουν να ελέγξουν τα ακραία συναισθήματα τους. Νεύρα και εντάσεις δεν έχουν χώρο στην καθημερινότητα τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

 Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Είναι απαραίτητο να μιλήσετε με τον σύντροφο σας, και να δείτε πως μπορείτε να περάσετε εποικοδομητικά την εποχή του Καλοκαιριού. Πολλές και οι προτάσεις, από τους φίλους και του γνωστούς. Προσοχή μόνο στις παρεξηγήσεις. Μην κάνετε σκέψεις για ξεχωριστές διακοπές…. θα σας έρθουν παράπονα. Οι Ιχθείς, που βιώνουν έναν νέο έρωτα, θα αισθανθούν ότι μπορούν και πάλι να ονειρευτούν μια αισθηματική κοινή πορεία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης