Ταρώ – Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις

Ταρώ – Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις

Κριός
Κάρτα: Ο Πύργος

Όπως γνωρίζετε ήδη και δεν χρειάζεται να σας το υπενθυμίσω, τα προβλήματα είναι συχνά το πρώτο σημάδι ότι είστε έτοιμοι για μια πραγματική νίκη. Τίποτα δεν είναι σαν τον υγιή ανταγωνισμό, για να βοηθήσει τη φωτιά κάτω από τα πόδια σας που σας πιέζει να φτάσετε πιο πέρα από εκεί που προγραμματίζατε να πάτε – τη γραμμή τερματισμού.

Ταύρος
Κάρτα: Το άρμα

Μπορεί να μην απολαμβάνετε πάντα το γεγονός ότι χρειάζεται επιπλέον προσπάθεια ενώ είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε αυτά που έχετε. Κάποιος μπορεί να έχει άλλα σχέδια για εσάς αυτή τη στιγμή. Μπορεί να θέλει τη γνώμη σας ή να σας ζητήσει λίγο περισσότερο χρόνο ώστε να βάλει σε σειρά τα δικά του.

Δίδυμοι
Κάρτα: Ο τροχός της τύχης

Οι μικρές χειρονομίες είναι συχνά αυτό που χρειάζεται για να κερδίσετε κάτι σημαντικό. Όπως ένας κουβάς με νερό γεμίζει με μια σταγόνα τη φορά, μπορείτε να νιώσετε ότι ο κόσμος είναι δικός σας αν απλά παραμείνετε επίμονοι.

Καρκίνος
Κάρτα: Ο Τρελός

Μπορείτε να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας. Ήρθε η ώρα για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Μπορεί να μην ξέρετε τι φέρνει το αύριο, αλλά σίγουρα μπορείτε να εγγυηθείτε ένα πράγμα στον εαυτό σας και αυτό είναι ότι μπορείτε να χειριστείτε ό,τι βρεθεί στο δρόμο σας.

 Λέων
Κάρτα: Ο Κρεμασμένος

Η αναμονή τελείωσε. Έχετε προσπαθήσει πάρα πολλές φορές να ακολουθήσετε τους κανόνες και να ακολουθήσετε αυτό που θέλει ο κόσμος να κάνετε. Είστε ηγέτες και μερικές φορές αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σπάσετε το καλούπι και να τσεκάρετε νέα εδάφη. Μπορεί να αισθάνεστε μοναξιά ή φόβο κατά περιόδους επειδή κάνετε κάτι που άλλοι στην οικογένειά σας δεν είχαν την ευκαιρία να κάνουν. Έτσι, το κάνετε για τον εαυτό σας και για όσους δεν μπόρεσαν.

Παρθένος
Κάρτα: Το Άστρο

Υπάρχει εσωτερική καθοδήγηση, εξωτερική συμβουλή και έπειτα οι εμπειρίες σας γενικότερα. Πρέπει να σημειώσετε τη σειρά προτεραιότητάς τους και να μην μπερδεύετε το τι σημαίνει το καθένα για σας. Το σύμπαν στέλνει μόνο δασκάλους. Κανείς δεν μπορεί να βγάλει από μέσα σας αυτό που δεν υπάρχει ήδη εκεί. Συμβουλές που προκαλούν εσωτερική σύγχυση δεν είναι για σας και όταν ακούτε κάτι που σας ηρεμεί και σας δείχνει κάτι που νιώθετε ότι είναι σωστό για τη ζωή σας, ακολουθήστε το.

Ζυγός
Κάρτα: Το οχτώ των ράβδων

Η δύναμη είναι κάτι που σας δίνεται αλλά είναι σαν τη φωτιά και δεν πρέπει να λαμβάνεται ελαφρά. Όταν ξεκινάτε νέα πράγματα και βλέπετε την ανάπτυξη να ξεκινάει, μην ενθουσιάζεστε υπερβολικά και πιστεύετε ότι έχετε νικήσει πριν να γίνει.

Σκορπιός
Κάρτα: Η Αρχιέρεια

Διαισθητικά, ξέρετε τι πρέπει να γίνει, αλλά το να το κάνετε είναι πολύ πιο δύσκολο απ’ ό,τι φαίνεται. Πρέπει να σχεδιάσετε την ημέρα σας και να προσπαθήσετε να επιλέξετε κάθε δραστηριότητα με σύνεση, ώστε να χρησιμοποιείτε το χρόνο σας με τρόπο που παράγει αποτελέσματα.

Τοξότης
Κάρτα: Το οχτώ των ξιφών

Όταν συμβαίνουν τόσα πολλά, είναι δύσκολο να σκεφτείτε καθαρά. Πρέπει να θυμάστε να γράφετε τις ιδέες σας αντί να τις κρατάτε μόνο στο μυαλό σας. Όταν έχετε χρόνο, μπορείτε να εστιάσετε σε μία και να την αναπτύξετε, ενώ κρατάτε τις υπόλοιπες για άλλες στιγμές δημιουργικότητας.

Αιγόκερως
Κάρτα: Η Βασίλισσα των ξιφών

Οι άλλοι μπορεί να φαίνεται ότι γνωρίζουν περισσότερα από εσάς, αλλά έχουν την εμπειρία σας και την προσωπικότητά σας. Μερικές φορές οι άνθρωποι έχουν μόνο γνώσεις που δεν τις έχουν εμπλουτίσει με εμπειρία. Εμπιστευθείτε ότι ξέρετε τι είναι το καλύτερο για εσάς.

 Υδροχόος
Κάρτα: Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Τα συναισθήματα μπορεί να είναι ανώτερα από τη λογική σήμερα, αλλά μόνο επειδή η ένταση είναι έντονη και χρειάζεστε κάποια μορφή σωματικής εκτόνωσης. Γυμναστική. Πηγαίνετε για μια μεγάλη βόλτα. Περάστε χρόνο στη φύση. Μείνετε μακριά από τους κανόνες και αφήστε το σώμα σας να χαλαρώσει στη φύση.

Ιχθύες
Κάρτα: Το δέκα των κυπέλλων

Η αποστασιοποίηση είναι πολύ θετική όταν πρέπει να απομακρυνθείτε από τον θόρυβο και να κοιτάξετε τον κόσμο από διάφορες οπτικές γωνίες. Μην κοιτάτε πάντα από τόσο κοντά τη ζωή σας, γιατί βλέπετε μόνο ό,τι φαίνεται από μικρή απόσταση. Κοιτάξτε τι κάνετε από όλες τις γωνίες. Δείτε πώς αυτό σας κάνει πιο πολύπλευρο στοχαστή.