Ταρώ: Ερωτικό ωροσκόπιο

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Μιλάτε πολύ, αυτές τις ημέρες, και οι άλλοι ίσως να τα πάρουν όλα τοις μετρητοίς. Σε αυτούς εσωκλείεται και το ταίρι σας. Οι μέρες με την Αφροδίτη να κάνουν παιχνιδιάρικες όψεις στους Διδύμους, δημιουργούν επικοινωνιακές παρεξηγήσεις, σχεδόν στο σύνολο του ζωδιακού πληθυσμού. Καλύτερα μην λετε πολλά μέχρι να λήξει αυτός ο μήνας. Σίγουρα σκεφτείτε μέχρι τότε τι πραγματικά ζητάτε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Σκέφτεστε συνεχώς το τι μπορεί να γίνει για να βρείτε τις κοινές λύσεις, με το ταίρι σας. Τώρα που και εσείς είσαστε σε μια καλύτερη ψυχολογική κατάσταση αλλά και οικονομική, κάντε το πρώτο και δυνατό βήμα και προτείνετε όλα αυτά που ονειρεύεστε. Όσοι είναι μόνοι, τους, ας οργανωθούν από τώρα, γιατί ο μήνας του Ιουνίου θα δώσει καινούργιες αφίξεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Η ποιότητα στον ερωτικό σας δεσμό, δεν είναι αυτή που ζητάτε. Είσαστε μέσα στον ζωδιακό σας μήνα, και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πετύχετε όλα αυτά που ονειρεύεστε. Αυτοί που έχουν στην ζωή του και δεύτερη παράλληλη σχέση, κινδυνεύουν με αποκαλύψεις από την στιγμή που ο Ερμής θα εισέλθει στους Διδύμους – πάνω σας. Αυτοί που είναι ελεύθεροι, ας μην ρίχνουν ματιές στο παρελθόν. Αυτό έχει τελειώσει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Πιστεύετε στις δυνάμεις σας και αυτό είναι και η δύναμη σας. Ο σύντροφος – σύζυγός σας, προσεχώς έχει να σας δηλώνει κάποια δυσαρέσκεια του, για την μεταξύ σας πορεία. Είναι αλήθεια ότι όλοι οι Καρκίνοι, αυτό το τελευταίο διάστημα έχουν χαθεί σε δικά τους – προσωπικά θέματα. Οι χωρισμένοι καλό θα ήταν να περιμένουν τον νέο μήνα. Επίσης προσοχή σε οικονομικές σας διευθετήσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Αντιμετωπίζετε πολλά μέτωπα αυτό το διάστημα. Σίγουρα έχετε και πολλά δρομολόγια. Για τους ελεύθερους αυτό μπορεί και να οδηγήσει και σε μια νέα γνωριμία και πολύ κοντά στις ιδιαίτερες προδιαγραφές σας. Οι Λέοντες που αυτόν τον καιρό έχουν κλειστεί στον εαυτό τους, είτε ένεκα κακής ψυχολογίας, είτε ένεκα κάποιας ερωτικής απογοήτευσης – χωρισμού το μόνο σίγουρο είναι ότι από τον νέο μήνα, θα δουν θεαματικές αλλαγές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Έχετε πολλές υποψίες, ότι κάτι δεν πάει καλά μέσα στην σχέση σας, αλλά και με την συμπεριφορά από τον άνθρωπο σας. Μην τρέξετε να κατηγορήσετε τον εαυτό σας, ίσως και υπάρχουν και καταστάσεις που αγνοείτε. Από τις 29-05, και ύστερα, πολλά αυτά που θα σας παρουσιαστούν, και θα σας λύσουν τις απορίες. Αυτοί, που είναι σε σοβαρές σκέψεις για να αποχωρήσουν από γάμο – μακροχρόνια σχέση, θα δεχτούν την υποστήριξη των φίλων τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Η εμπιστοσύνη σας έχει κλονιστεί, από τα λάθη του συντρόφου σας. Ο μήνας Μάιος, ήταν και είναι ακόμή γεμάτος από ισχυρά επικοινωνιακά πλήγματα, που στο τώρα σας κάνουν και σκέφτεστε ακόμη και τον χωρισμό. Δικαιούστε πολλών εξηγήσεων, άρα ζητήστε τις, αν και εφόσον, βέβαια, τις αντέχετε. Οι χωρισμένοι, θα ασχοληθούν πολύ περισσότερο με την κοινωνική τους ζωή, αλλά και την εργασία τους, που την βλέπουν να αναπτύσσεται ραγδαία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Η τύχη και οι αστρολογικές όψεις του κυβερνήτη σας με τον Ερμή, σας δίνουν ότι έχετε ζητήσει στον προσωπικό τομέα. Σχέσεις που για κάποιους λόγους είχαν κολλήσει, από τα τέλη του Μαίου θα έχουν πρακτικές αλλαγές που θα σας ικανοποιήσουν. Ακόμη και οι σύντροφοι που έχουν χαθεί, θα μπορέσουν να βρουν τον κοινό κώδικα επικοινωνίας και να έρθουν ,και πάλι ο ένας την αγκαλιά του άλλου.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Αφιερώνετε πολύ χρόνο στους άλλους ,και έχετε μένει εσείς πίσω. Αυτό το αντιλαμβάνεται και ο άνθρωπο σας που θα σας κριτικάρει, με τον καλό τρόπο. Οι σχέσεις όλων των Τοξοτών, μέχρι τις αρχές του Καλοκαιριού θα περάσουν από πολλές κρησάρες και φίλτρα. Ο Ανάδρομος Άρης, σας δίνει το θάρρος για να ξεσκονίσετε το παρόν σας. Τα σχέδια σας εσάς των ελεύθερων, θα συναντηθούν με την ολοκλήρωση τους. Πολλές οι φρέσκιες γνωριμίες που θα διασταυρώσουν τα μονοπάτια σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Τα εγχειρήματα σας αργούν ακόμη. Δεν χρειάζεται να πιέσετε στο τώρα για να τρέξουν οι εξελίξεις, και πόσο μάλλον όταν αυτό συσχετίζεται με θέματα αισθημάτων. Οι Αιγόκεροι που έχουν χωρίσει πρόσφατα έχουν στην διάθεση τους την εύνοια της Αφροδίτης, για να διατηρήσουν μια ανεβασμένη και καλή ψυχολογία. Όσοι είναι μόνοι, θα συναντήσουν πολύ κόσμο από τώρα και μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού, που θα τους τραβήξουν την σύνθετη προσοχή τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

 Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Δεν είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί με τον άνθρωπο σας, και αυτό σας κοστίζει συνεχώς σε παρεξηγήσεις και εντάσεις. Τώρα που ο Ήλιος, είναι σε συγγενικό σας ζώδιο, έχετε την εύνοια και την ευκαιρία να λύσετε απορίες και διλήμματα που υπάρχουν στο μεταξύ σας. Οι Υδροχόοι, που διατηρούν κρυφές σχέσεις θα χρειαστεί νασ προσέχουν τις επικοινωνίες – συναντήσεις τους. Πολλά τα περίεργα μάτια επάνω τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Κινήστε με μεγάλες ταχύτητες για να τα προλάβετε όλα και όλους. Σίγουρα όλο και κάποιο παράπονο θα έχετε όμως. Αν αυτό προέρχεται από τον άνθρωπο σας, κοιτάξτε άμεσα τι μπορείτε να διορθώσετε. Είστε τα πιο ευνοημένα ζώδια της εποχής, και αυτό θα συνεχιστεί και μέσα στο Καλοκαίρι. Αυτήν την καλή τύχη θα έχουν και οι ελεύθεροι Ιχθείς, που μέσα από τις συναναστροφές τους θα έχουν και γνωριμίες που θα ερωτευτούν΄!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως