Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα –Νο 03
Η τροχιά του Κυβερνήτη σας και οι όψεις του με τον Δία, σας έχουν απορυθμίσει τελείως από την στρωμένη σας καθημερινότητα. Μην δώσετε περισσότερη σημασία, μέχρι τις 09 – 06, όλα θα έχουν επανέλθει. Αυτό που θα πρέπει να σκεφτείτε είναι πως θα περάσετε καλύτερα τον μήνα σας. Όσοι θα παντρευτούν – συγκατοικήσουν, θα καταφέρουν όλα να τα ολοκληρώσουν εύκολα, και με καλή συνέχεια στο μέλλον. Κινηθείτε άμεσα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

 Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – 02
Υπερασπιστείτε τις σχέσεις σας, έναντι αυτών που τις κοιτούν ύποπτα. Αν αυτό ονομάζεται τρίτος πειρασμός, καλύτερα αλλάξτε δρόμο. Δεν χρειάζεται να κάνετε πειράματα με την προσωπική – οικογενειακή σας ζωή. Όσοι είναι σε σκέψεις για παράλληλους δρόμους, ας μην το προσπαθήσουν, οι αστρολογικές όψεις δεν υποστηρίζουν. Για τους μοναχικούς Ταύρους, μετά τις 12 / 06, θα ακούσουν ειδήσεις για πρώην γνωριμία που επιθυμεί, κάτι περισσότερο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 03
Δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τον ενθουσιασμό σας. Όλα γυρίζουν – περιστρέφονται γύρω από εσάς. Άρα μέσα σε όλον αυτόν τον πανικό, μπορείτε να επωφεληθείτε και να κάνετε τις σκέψεις σας πραγματικότητα. Εσείς που ήδη έχετε εντοπίσει, ένα νέο ταίρι, μπορείτε μέσω του δυνατού σας όπλου , του λόγου, να το πείσετε να γυρίσει να σας κοιτάξει. Όλα τα αστρολογικά για τις επόμενες ημέρες, σας δίνουν τις κατάλληλες ευκαιρίες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Δεν κοιτάτε ούτε αριστερά ούτε δεξιά πια. Είναι τόσο μεγάλο το σοκ που έχετε υποστεί μέσα από ερωτικές απογοητεύσεις, έρωτες χωρίς ολοκλήρωση, προδοσία συναισθημάτων, που αυτό το χρονικό διάστημα, το μόνο που επιθυμείτε, είναι να τα βρείτε με τον εαυτό σας, και να μαζέψετε τα κομμάτια σας. Από τις 14 – 06, όλα τα αναμορφωθούν και θα δείτε ότι θα βρείτε και πάλι την ισορροπία σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Τα ημίμετρα δεν είναι για εσάς. Είσαστε οι Βασιλιάδες και πάντα πρέπει να τα έχετε όλα. Στην συγκεκριμένη φάση της ζωής σας, είστε πιο κοντά στο αισθηματικό τίποτα. Αυτό πρόκειται να αλλάξει, μέσα από νεότερα και επικοινωνίες που θα σας παρουσιαστούν από μια παλιά σας αγάπη, που στο τότε δεν σας αντιλήφθηκε. Πάντως αυτό το Καλοκαίρι, θα είναι πολύ διαφορετικό από κάθε άλλο προηγούμενο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Οι κλειστέ πόρτες πληθαίνουν και σας απογοητεύουν. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι περισσότερο εσείς για τη προσωπική σας ζωή. Είστε σαν γήινα ζώδια απόλυτα κατανοητοί, και αυτό ας το αντιληφθούν οι τρίτοι που τους ενδιαφέρετε. Όσοι Παρθένοι είναι σε σχέση εξ αποστάσεως, θα χρειαστεί να συναντηθούν, με προτροπή του συντρόφου τους. Κάποια καλά νέα θα σας πλαισιώσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Καλύτερα μείνετε θεατές, και μην εμπλακείτε σε λεκτικές κόντρες. Είναι ένα πολύ δύσκολο διάστημα, τα αστρολογικά δεδομένα, αποδιοργανώνουν όλα τα αέρινα ζώδια, και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να προστατέψετε τον εαυτό σας. Σε όλο αυτό τον διάστημα, μπορείτε να κάνετε έναν απολογισμό των πεπραγμένων και να δείτε ποιοι είναι αυτοί που τελικά, μπορούν να μείνουν κοντά σας, και ποιοι θα πρέπει να απομακρυνθούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Δεν είστε για πολλές κουβέντες. Ο Άρης στις προχωρημένες μοίρες του ζωδίου σας, έχει αρχίσει και σας βάζει σε σκέψεις για το παρελθόν, και τα πολλά λάθη και παραλήψεις που έγιναν, από πλευράς σας. Αυτό δεν θα κρατήσει πέραν τις 12 – 06, άρα απλά κοιτάξτε τι μπορείτε στο μέλλον να αποφύγετε. Όσοι έχουν σκοπό να κάνουν διπλωματικές κινήσεις, για να δώσουν ευκαιρίες σε έναν παλαιό έρωτα, ίσως και να μην έχουν την αναμενόμενη θετική ανταπόκριση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Δηλώνετε υπερβολικά μόνοι, και αυτό ίσως να φέρει στο κατώφλι σας και ακατάλληλα άτομα. Έχετε μια έφεση σε λάθος ερωτικές επιλογές, αλλά τώρα με τον Κρόνο, πάνω στον οίκο σας, όλα πρέπει να γίνονται με μέτρο και λογική. Αυτοί που έχουν βρει τον άνθρωπο τους, και ήδη οργανώνουν δεσμεύσεις – γάμους κτλ, θα έχουν ανέλπιστες επιστροφές από το παρελθόν, που ίσως και να τους βάλει ένα στοπ.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Δώστε χρόνο στον εαυτό σας. Δεν πρέπει να πιέζεστε επειδή σας το ζητάνε οι τρίτοι . Δείτε ποια είναι αυτά τα ζητήματα που πρέπει να βάλετε σε μια πειθαρχία και ακολουθήστε τον τρόπο της επίλυσης τους. Αυτό έχει την πρακτική του πάνω σε γάμους και μεγάλες σχέσεις που έχουν ήδη, δείξει μια πτωτική πορεία μέσα στον χρόνο. Ότι και αν κάνετε, μην το μετανιώσετε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

 Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 01
Είσαστε ελεύθεροι να κάνετε όλα αυτά που υπάρχουν στις σκέψεις σας. Οι αστρολογικές όψεις πάνω στον οίκο σας, θα σας ανοίξουν τους δρόμους για να έρθετε πιο κοντά με το άτομο που αισθάνεστε αληθινά συναισθήματα. Όσοι έχουν διπλές – ερωτικές καταστάσεις, θα βρεθούν προ απροόπτων και άσχημων καταλήξεων. Προσοχή και τα μάτια σας ανοιχτά..
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 02
Μια ευχάριστη ανατροπή θα υπάρξει μέσα στην αισθηματική σας ζωή, που είναι σε μια ύφεση – μετριότητα αυτές τις τελευταίες ημέρες. Οι αλλαγές θα σας έρθουν από τον σύντροφο σας, που θα σας εκπλήξει με τα Καλοκαιρινά του σχέδια για τις διακοπές σας, και όχι μόνο. Αυτοί που ακόμη νοσταλγούν κάποιον από τα παλιά, μέχρι τις 14 – 06, θα έχουν μια επικοινωνία που θα τους κάνει να πιστέψουν και πάλι στην επανασύνδεση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος