Λος Άντζελες: Συνέδριο για “αφέντρες” (Photos)

Άντρες σε ρόλο… σκυλιών και γυναίκες-αφέντρες

Στο ξενοδοχείο Χίλτον στο Λος Άντζελες, συναντήθηκαν για μια ακόμη χρονιά στην 14η συνάντηση Domination Convention, άντρες σε ρόλο… σκυλιών και γυναίκες-αφέντρες …

Capture

Οι συγκεκριμένες γυναίκες «ειδικεύονται» στο να εξουσιάζουν και να ταπεινώνουν τους άντρες, η κάθε μια με το δικό της τρόπο και υπό τους δικούς της κανόνες. Άλλες εξουσιάζουν τους υποτακτικούς τους, περιφέροντάς τους σε μπουντρούμια χτυπώντας τους με μαστίγια… Και άλλες βάζουν τους «σκλάβους» τους να υποστούν μια σειρά από ταπεινωτικές πράξεις όπως να ασπαστούν… τα υπερσέξι γοβάκια τους.

Capture

Η Miss Freudian Slit, για παράδειγμα, που ειδικεύεται στη ταπείνωση των πελατών της και στην «αντικειμενοποίησή» τους, τους βάζει να κάνουν τη καρέκλα ή το σκαλοπάτι για να καθίσει εκείνη.

Capture

Όπως λέει οι άντρες «μερικές φορές ζητούν πράγματα που δεν είχαν συμφωνηθεί νωρίτερα. Με πληρώνουν για την ικανότητά μου να εξουσιάζω, αλλά θέλουν να κυριαρχήσουν στο σόου. Γίνονται έξαλλοι γιατί δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις φαντασιώσεις τους 100%».

Capture

«Είμαι πολύ συγκεκριμένη με τις οδηγίες μου», λέει από τη μεριά της η Mistress Emily. «Αν έχω έναν υποτακτικό που θέλει να μου αγοράσει σοκολάτες, θα του πω “εντάξει, αλλά δε θέλω φρούτα και ξηρούς καρπούς στη σοκολάτα”… Μπορούν να μου κάνουν ερωτήσεις, αλλά θέλω να ακούνε. Είμαι σαφής μαζί του σχετικά με το τι θέλω», εξηγεί.

Capture