Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις

Κριός: Ο Ερημίτης Αντεστραμμένος

Το ταίρι σας ίσως έχει αποτραβηχτεί από κοντά σας εξαιτίας συναισθηματικών προβλημάτων – μπορεί να χρειάζεται τη βοήθεια ειδικού. Ίσως πάλι εσείς να μην θέλετε να μένετε μόνοι γιατί φοβάστε την ενδοσκόπηση, και περιφέρεστε σε κάθε κοινωνικό κύκλο. Για να δεθείτε με τους άλλους, πρέπει να έχετε καλή επαφή με τον δικό σας εσώτερο εαυτό. Εσείς και το ταίρι σας έχετε χάσει την αίσθηση της συνένωσης, κι ο καθένας νιώθει μόνος μέσα στη σχέση.

Οι ελεύθεροι νιώθουν περισσότερο μόνοι παρά αυτάρκεις. Παλαιότερες εμπειρίες εγκατάλειψης στοιχειώνουν τα συναισθήματά σας. Ίσως εμμένετε σε μια νοσηρή σχέση, από φόβο μην μείνετε μόνοι.

Ταύρος: Η Σελήνη Αντεστραμμένη

Σας διέπει το άγχος. Εσείς και το ταίρι σας δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε, κι αυτή η διαταραχή επηρεάζει τη σχέση σας. Οι συζητήσεις έχουν μια χροιά υποψίας και δυσπιστίας, κι ίσως παλεύετε με κάποια σύννεφα εξαπάτησης και αμφιβολίας. Η αλήθεια όμως θα θριαμβεύσει. Επίσης ενδέχεται να υπάρχουν προβλήματα στο σπίτι ή με τα παιδιά σας.

Αν είστε αδέσμευτοι, ίσως κάποιος προσπαθεί να σας εξαπατήσει. Προφυλάξτε τη σεξουαλική σας υγεία, δεν αποκλείεται μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Απομακρυνθείτε από άτομα που προκαλούν αχρείαστα δράματα, και προσέξτε τα λόγια σας γιατί κάποιοι είναι υπερβολικά εύθικτοι.

Δίδυμοι: Η Αυτοκράτειρα

Σήμερα είναι μέρα αγάπης, δημιουργικότητας, γονιμότητας και αφθονίας. Τα ζευγάρια θέλουν να περάσουν χρόνο χαλάρωσης μαζί, ακόμη και μένοντας όλη μέρα στο κρεβάτι. Θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνισή σας ο ένας για τον άλλον, ενώ στις συζητήσεις – ακόμη και τις φιλικές – θα ανακύπτουν θέματα αγάπης και σεξουαλικότητας.

Οι γονείς θα βρουν τρόπους να δεθούν περισσότερο με τα παιδιά τους, οι αδέσμευτοι θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για ρομάντζο. Δεν αποκλείεται να χαρείτε για μια εγκυμοσύνη.

Καρκίνος: Η Δύναμη

Θα σας κατακλύσει η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση αλλά και η έντονη σεξουαλικότητα. Το ταίρι σας θα γουργουρίζει από ηδονή, και θα δοθούν οι ευκαιρίες να επιλύσετε μια διαφορά σας μέσω ικανοποιητικών και αμοιβαίων συμβιβασμών. Η αγάπη θα κάνει και τους δυο σας πιο αφοσιωμένους και υπομονετικούς.

Οι αδέσμευτοι θα έλξουν πολλούς θαυμαστές και το φλερτ θα μετατρέπεται γρήγορα σε πάθος. Μια εσωτερική δύναμη θα σας κάνει να ανοίξετε την καρδιά σας, ακόμη κι αν γίνετε πιο τρωτοί.
Δεν αποκλείεται να δεχθείτε μια νέα εργασιακή πρόταση, προαγωγή ή κάποια επιβράβευση.

Λέων: Η Δικαιοσύνη

Οι αδέσμευτοι θα ξεκαθαρίσουν την εικόνα του συντρόφου που αποζητούν, και θα συναντήσουν το άτομο που θα ταιριάζει στην ιδιαίτερη προσωπικότητά τους.

Αυτή η κάρτα προσδιορίζει τις σχέσεις, άρα δεν αποκλείονται προτάσεις για αρραβώνα ή γάμο. Τα ζευγάρια θα συζητήσουν τη δομή της σχέσης τους, την αρτιότερη σεξουαλική τους ικανοποίηση, ακόμη και τα καθήκοντα του καθενός μέσα στο σπίτι.

Αυτή την περίοδο η ισότητα μεταξύ των συντρόφων θα είναι σημαντική, ενώ θα αποκατασταθούν σχέσεις μέσα από ειλικρινείς απολογίες.

Παρθένος: Ο Πύργος

Ένας κεραυνός που χτυπά τον Πύργο, ταράζει τα θεμέλιά του. Ίσως προκύψει τώρα ένα δυσχερές συμβάν – όπως ένα ατύχημα – ή μια συναισθηματική σύγκρουση μεταξύ συντρόφων. Καταπιεσμένος θυμός μπορεί να εκραγεί ξαφνικά και να συντρίψει την αρμονία. Σε προσωπικό επίπεδο, η κάρτα συμβολίζει μια εσωτερική δόνηση. Θετικά στοιχεία που βλέπατε στον εαυτό σας, το ταίρι σας ή τη σχέση σας, ίσως αποδειχθούν ξαφνικά απατηλά. Επίσης συμβολίζει την απελευθέρωση και τη μεταμόρφωση, κάτι όμως που θα φανεί στα επακόλουθα του κεραυνού…

Για τους αδέσμευτους, έχει έρθει η ώρα να συναντήσουν το ταίρι τους.

Ζυγός: Το Αστέρι Αντεστραμμένο

Η ζωή σας προσφέρει μια ευκαιρία για ανανέωση, όμως κάτι σας κρατάει πίσω. Ο φόβος της απογοήτευσης λόγω των εμπειριών σας, δεν σας αφήνει να προχωρήσετε. Βλέπετε το φως στην άκρη του τούνελ, αλλά η καρδιά σας δεν νιώθει την ελπίδα. Η επούλωση χρειάζεται χρόνο. Όσο αφορά τα ζευγάρια, ίσως ο ένας να αναζητά ανανέωση της σχέσης και ο άλλος χωρισμό.

Οι αδέσμευτοι ίσως γνωρίσουν ένα άτομο που κουβαλά τις δικές του πληγές, άρα είναι και οι δύο διστακτικοί. Μπορεί να νιώσετε πιο ασφαλείς με μια φιλία αντί για το πάθος.

Σκορπιός: Ο Ερημίτης

Έχετε ανάγκη από ειλικρινή ενδοσκόπηση, θα ωφεληθείτε από λίγο χρόνο απομόνωσης. Τα ζευγάρια θα θυμηθούν να εκτιμούν τα καλά του συντρόφου τους αντί να κρίνουν τα ελαττώματά του.

Οι αδέσμευτοι καλούνται τώρα να σκεφτούν τις επιθυμίες τους από τον έρωτα και τι θέλουν από μία σχέση. Ίσως νιώθετε αυτάρκεις και δεν σας ενδιαφέρει το ρομάντζο. Ίσως πάλι θέλετε επανασύνδεση με μια πρώην σχέση. Και να μην ξαναφουντώσει η αγάπη, θα μάθετε τα αίτια του χωρισμού.

Τοξότης: Η Δικαιοσύνη Αντεστραμμένη

Έχετε μυστικά κρυμμένα κάτω από το χαλί, ή ανεπιθύμητες ξαφνικές αποκαλύψεις. Το ταίρι σας θα σας ανακοινώσει ότι λήγει τη σχέση ή θα σας θέσει τελεσίγραφα. Φοβάστε την αίσθησή σας για επερχόμενες αλλαγές.

Μια σειρά συγκυριών θα αποκαλύψει ψέματα και απάτες. Οι επικρίσεις ρίχνουν σκιές στη σχέση σας, είτε από τρίτους είτε από δικές σας παρερμηνείες.

Συχνά αυτή η κάρτα απαιτεί να αφυπνιστείτε, πριν να είναι αργά.

Αιγόκερως: Οι Εραστές Αντεστραμμένοι.

Κάποιος αποφεύγει να πάρει αποφάσεις. Αντί μιας ειλικρινούς επιλογής, ίσως λέτε στους άλλους αυτό που θέλουν να ακούσουν. Δεν αποκλείεται να έχετε πάνω από έναν ερωτικό σύντροφο, και οι κακές επιλογές θα βαρύνουν το κλίμα ανάμεσά σας. Ίσως το ταίρι σας δεχθεί μια δουλειά σε απόσταση, ή βάλει τις φιλίες του πάνω από τη σχέση. Ίσως εσείς επιλέγετε την καριέρα έναντι της αγάπης. Η σχέση σας δεν θα τελειώσει σήμερα, όμως έχει αρχίσει να ραγίζει.

Υδροχόος: Ο Αυτοκράτορας

Η ωριμότητα θα πρυτανεύσει στις σχέσεις, ίσως με την απόφαση να θέσετε τώρα μόνιμα θεμέλια. Θα συζητήσετε για τα οικονομικά του σπιτιού, και τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα του καθενός. Θα κόψετε μια κακιά σας συνήθεια για το καλό και των δύο.

Για τους αδέσμευτους, σηματοδοτεί ότι είναι πια αρκετά σοφοί για να συνάψουν μια σχέση ενηλίκων. Ίσως επιλέξετε ένα ταίρι μεγαλύτερο σε ηλικία, που σας παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα.

Ιχθύες: Ο Κόσμος

Επέρχονται επεκτάσεις στην ερωτική σας ζωή, προχωράτε στο επόμενο επίπεδο. Δεν αποκλείεται ένας αρραβώνας και ένα ταξίδι. Ίσως μετακομίσετε στο εξωτερικό με το ταίρι σας, ακόμη και για επαγγελματικούς λόγους.

Οι αδέσμευτοι θα προχωρήσουν σε νέα ρομάντζα. Οι αλλαγές θα είναι συναρπαστικές, όχι όμως απαραίτητα και με ευτυχές τέλος. Η εποχή εστιάζει στη ρεαλιστική ευτυχία, όχι αυτή των παραμυθιών… Η τύχη θα σας φέρει προκλήσεις και καλείστε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας, για να ανταποκριθείτε στους νέους ρόλους σας ως σύζυγοι, σύντροφοι ή γονείς.