Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων
Κάτι καλό προβλέπεται να σας προκύψει στο μέλλον, από αυτά με τα οποία τώρα ασχολείστε απρόθυμα. Πολλά αντικρουόμενα δεδομένα σας μπερδεύουν σε σχέση με ένα συγκεκριμένο άτομο, και πρέπει να κρίνετε μόνοι σας τελικά το ποιόν του. Όσοι κρύβουν ένα ερωτικό σκίρτημα, θα βρουν την υποστήριξη που έχουν ανάγκη. Όσοι έχουν φορτωθεί πολλές ευθύνες στον εργασιακό τομέα, πρέπει να τις μοιραστούν. Στον οικογενειακό τομέα, αναμένεται να κάνετε μια μεγάλη γιορτή.
Τυχερός αριθμός: 20

Ταύρος: Ο Διάβολος
Νιώθετε μεγάλο δέλεαρ προς μια συγκεκριμένη σχέση, απασχόληση ή άλλη ευχάριστη ενασχόλησή σας. Είναι δύσκολο να αντισταθείτε και οδεύει προς το να εθιστείτε. Πρέπει να κρίνετε τις προθέσεις σας, γιατί αυτές οι καταστάσεις δεν καταλήγουν σε κάτι καλό. Παράλληλα νιώθετε τον εαυτό σας ανεπαρκή αυτή την περίοδο και δεν αναμένετε πολλά από το μέλλον σας. Μην αναρωτιέστε για τις δυνατότητές σας, πρέπει να γίνετε πιο αισιόδοξοι και δραστήριοι. Η εστιασμένη σκέψη μπορεί να σας αλλάξει πορεία, ακόμη και τώρα.
Τυχερός αριθμός: 6

Δίδυμοι: Το 7 των Ράβδων
Βιώνετε μια εσωτερική μάχη ή βρίσκεστε σε μια μάχη με άτομα στο περιβάλλον σας. Η εσωτερική μάχη θα αφορά μια απόφαση που πρέπει να πάρετε για ένα ευαίσθητο θέμα. Η μάχη με τους άλλους, θα αφορά περιορισμό ή έλεγχο που μπορεί να δέχεστε στο εργασιακό ή το οικογενειακό μέτωπο. Κινηθείτε με τον πιο συνετό τρόπο, ώστε να μην καταλήξετε αποδυναμωμένοι ή απογοητευμένοι. Ίσως χρειαστείτε τη συμβουλή ειδικού ή φιλικών σας ατόμων, προκειμένου να βρείτε ξανά την πορεία σας και να εστιάσετε στους στόχους σας.
Τυχερός αριθμός: 9

Καρκίνος: Η Αρχιέρεια
Υπάρχουν δύο τομείς στη ζωή σας που πρέπει να συνεργαστούν, για να αναδείξουν μια προοπτική. Η Αρχιέρεια θα δώσει τη δυναμική σε μυστικισμό και επιστήμη να συμπράξουν, ώστε να αποκομίσετε τα καλύτερα του κάθε «κόσμου». Τα πιο αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα δεν θα σας προκύψουν με φωτεινές ταμπέλες, πρέπει εσείς να τα αναζητήσετε σε πολύ πιο ανεπαίσθητες γωνιές. Τα καλύτερα χαρίσματά σας αυτή την περίοδο είναι κεκαλυμμένα, και δεν είναι τα αγγίζει ούτε η φαντασία.
Τυχερός αριθμός: 5

Λέων: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Πρέπει να βάλετε υψηλούς στόχους και να πιέσετε περισσότερο τον εαυτό σας στον μαθησιακό τομέα, αντί να σας αρκούν αυτά που καταφέρνετε εύκολα. Διαφορές που έχετε με ένα μέλος της οικογένειάς σας, θα δείξουν σημάδια βελτίωσης. Πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με το κλίμα στη σχέση σας. Η τύχη σας θα βελτιωθεί μόλις σταθεροποιήσετε την οικονομική σας κατάσταση. Λειτουργήστε προληπτικά με ένα τεχνικό πρόβλημα στον εργασιακό σας χώρο.
Τυχερός αριθμός: 8

Παρθένος: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Αυτή η κάρτα δείχνει τα όνειρά σας. Αφορά τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν, τη μάθηση και την προώθηση που πρέπει να καταβληθεί. Τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας; Μπορείτε να θέλξετε πλούτη και αγαθά, αρκεί να διατηρήσετε την ενέργειά σας και να έχετε συναίσθηση του τι είναι πρακτικό και τι μπορείτε να πραγματώσετε. Μείνετε σταθερά προσγειωμένοι και συνεχίστε την τίμια προσπάθεια, και θα έρθουν εξαιρετικές επιτυχίες στη ζωή σας.
Τυχερός αριθμός: 6

 

Ζυγός: Η Δικαιοσύνη
Σας στηρίζει καρμική ενέργεια, ως ανταμοιβή των καλών πράξεων που έχετε κάνει στο παρελθόν. Βιώνετε μια περίοδο καλής τύχης, ακόμη κι αν δεν συνειδητοποιείτε πώς και πόσο βοηθιέστε. Θα προσεγγίσετε κάθε θέμα που αφορά επαφές και επαγγελματικές αναθέσεις με ήρεμο και συντονισμένο σκεπτικό, και όλα θα λειτουργήσουν προς όφελός σας.
Τυχερός αριθμός: 12

Σκορπιός: Το 8 των Πεντάκτινων
Μην βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα, γιατί μπορεί να στηρίζονται σε σαθρές αξιώσεις. Η πρόθεση ενός αντιπάλου να σας τείνει κλάδο ελαίας, θα βοηθήσει στην εξομάλυνση των σχέσεών σας. Η οξυδέρκειά σας ενδέχεται να εντυπωσιάσει τους γύρω σας, και ίσως υπερβάλετε των προσδοκιών των ανωτέρων σας. Μια οικονομική διαφωνία θα ξεκαθαριστεί με αμοιβαίες κινήσεις, χάρη στην υπομονή και την επιμονή σας. Διατηρήστε μια ισορροπία μεταξύ διατροφής και άσκησης.
Τυχερός αριθμός: 9

Τοξότης: Το 5 των Κυπέλλων
Χρειάζεστε αρκετή βοήθεια στον μαθησιακό τομέα, γι’ αυτό μην χρονοτριβείτε. Χρήματα που διαθέσατε σε μια κακή επένδυση, ενδέχεται να σας επιστραφούν. Η εποχή ενδείκνυται για να οργανώσετε μια απόδραση στον αγαπημένο σας προορισμό. Εύνοια θα έχουν οι προσπάθειές σας να πουλήσετε ακίνητα. Θα σας είναι λίγο δύσκολο σήμερα να εντυπωσιάσετε το άτομο που αγαπάτε εν αγνοία του.
Τυχερός αριθμός: 4

Αιγόκερως: Οι Εραστές
Είναι καιρός να κάνετε βήματα ενδυνάμωσης των οικογενειακών σας δεσμών, διατηρώντας καλή επαφή. Ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος, η απόφαση είναι δική σας. Η πώληση μέρους της περιουσίας σας θα βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση. Θα καταφέρετε να χειριστείτε άρτια κάποια επαγγελματικά σας θέματα. Εκφράστε τα συναισθήματά σας προς ένα ιδιαίτερο άτομο, προκειμένου να προχωρήσει το ρομάντζο.
Τυχερός αριθμός: 5

Υδροχόος: Το 9 των Κυπέλλων
Θα κληθείτε να ισορροπήσετε κάποιες καταστάσεις σήμερα, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις «εξισώσεις» σας. Η προσφορά κινήτρων μπορεί να υποβαθμίσει τα τολμήματά σας, προς την κατεύθυνση του κέρδους για την ασφάλεια και την ευημερία σας. Κάντε μια παύση και μελετήστε τα αποτελέσματα που θέλετε, πριν δράσετε. Αντί να προσπαθείτε να πάρετε περισσότερα από όσα προσφέρετε, σήμερα προτιμήστε να εκφράσετε την αναγνώριση και την ευγνωμοσύνη σας για τα καλά της ζωής σας.
Τυχερός αριθμός: 11

Ιχθύες: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Ίσως χάσετε μέρος της επιρροής σας στον κοινωνικό σας κύκλο, και γι’ αυτό θα ευθύνεστε μόνο εσείς. Θέστε ως προτεραιότητά σας ένα πρόβλημα που λιμνάζει εδώ και καιρό στο οικογενειακό σας περιβάλλον, πριν δημιουργήσει προβλήματα. Θα σημειώσετε καλές επιδόσεις σε αυτά που σας έχουν ανατεθεί στον εργασιακό σας χώρο. Η συνετή προσέγγιση των μαθησιακών σας υποχρεώσεων θα άρει όλα τα εμπόδια από την πορεία σας.
Τυχερός αριθμός: 18