Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Τίποτα μα τίποτα δεν αποκλείεται με εσάς. Όλα και φυσικά μπορείτε να τα διαχειριστείτε. Σχέσεις και δεσμοί οι οποίοι είναι κοντά στις δικές σας προδιαγραφές αλλά και αισθάνεστε πια ασφαλείς, θα εξελιχθούν από τον ερχόμενο μήνα σε δεσμεύσεις ζωής. Μέχρι τότε, για τους ιδιαίτερα ζωηρούς, καλό θα ήταν να απομακρύνουν τα «κακώς κείμενα» από το πρόσφατο παρελθόν σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Συχνά το μυαλό σας θολώνει από τις δυσνόητες συμπεριφορές του συντρόφου σας. Φταίει σίγουρα και ο ανάδρομος Ερμής που όλα τα ανακατεύει. Μην κάνετε κάτι παρορμητικό, πιθανόν να πληγώσετε και να πληγωθείτε. Μιλήστε σε έναν πιο αναλυτικό βαθμό για όλα αυτά που σας ενοχλούν, αλλά και ταυτόχρονα όμως παρουσιάστε και τις προτάσεις σας για το από εδώ και μετά. Μόνοι και χωρισμένοι, από την ερχόμενη εβδομάδα και μέχρι τα τέλη του Σεπτεμβρίου, θα έχουν νέες επαφές.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Είναι πολύ ευνοϊκές οι τωρινές ημέρες, για νέες σχέσεις και γνωριμίες. Μπορείτε να παρουσιάσετε τις θέσεις σας… και φυσικά να αναμένετε την καλύτερη δυνατή ανταπόκριση. Εσείς που είστε σε σοβαρή σχέση – δέσμευση, απομακρυνθείτε από τους ακατάλληλους πειρασμούς και μη ρισκάρετε τα χάσετε τα αισθηματικά σας κεκτημένα. Πολλά και τα καλύτερα που θα σας προκύψουν σε επαγγελματικά δεδομένα – υποθέσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Οι σχέσεις με όλους αυτή την περίοδο είναι αρκετά προβληματικές. Είσαστε και εσείς ιδιαίτερα κουρασμένοι από τα γεγονότα της τελευταίες περιόδου. Μετά την αλλαγή του ζωδίου από Παρθένο σε Ζυγό, που όλα τα πλανητικά θα είναι πιο θετικά προς εσάς, μπορείτε να ξεκινήσετε να βάζετε τα πάντα και τους πάντες σε μια σειρά. Αυτοί που έχουν χωρίσει αλλά ακόμη αποζητούν μια νέα ευκαιρία για επανασύνδεση, θα την έχουν άμεσα και με δράση από την άλλη μεριά.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

 

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια – Νο 02
Έχετε αυξήσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση σας, και αυτό σας κάνει ακόμη πιο γοητευτικούς στα γύρω σας άτομα. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα προκύψουν προσεγγίσεις από καινούργιο κόσμο, που έρχεται με διαφορετικές προτάσεις που δεν θα περάσουν από τον πολυεπίπεδο μυαλό σας απαρατήρητες. Οι σχέσεις που είχαν ψυχραθεί, από τις 23/09 και μετά θα ανοίξουν και πάλι τη ροή των αληθινών συναισθημάτων τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Προσέχετε τι λέτε και σε ποιους. Ο Ήλιος στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, δίνει ενέργεια, δυναμική, και πολλά άπλυτα στη φόρα. Αν υπάρχει δεύτερη – κρυφή κατάσταση στη ζωή σας, προσέχετε πολύ, καθώς πιθανόν να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα στεναχωρήσουν άτομα που δεν φταίνε. Εσείς οι εκτός σχέσης, θα κλέψετε την παράσταση σε κοινωνικές – φιλικές δραστηριότητες που θα βρεθείτε προσεχώς.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Είσαστε ξεροκέφαλοι και αρκετά επίμονοι στα θέλω σας, στις απόψεις σας, ακόμη και αν αυτές είναι λάθος. Αυτό είναι κάτι που το παρατηρεί και ο άνθρωπος σας… και σίγουρα παραξενεύεται. Οι σχέσεις που έχουν περάσει πολλούς τριγμούς την προηγούμενη σεζόν, θα ισορροπήσουν μέσα σε αυτό τον μήνα…! Πολλές και οι ευχάριστες οι εξελίξεις από τον εργασιακό σας τομέα.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Οι δράσεις σας είναι έξυπνες και θα κάνουν το άτομο που σας ενδιαφέρει να ασχοληθεί πιο γρήγορα και αληθινά με εσάς. Ακόμη και αν αυτό αφορά νέα κατάσταση, διαδικασίες επανασυνδέσεις ή έναν μακροχρόνια δεσμό. Αφροδίτη και Άρης σας ανοίγουν τις πόρτες, για να φτιάξετε σε κάθε επίπεδο την προσωπική σας ζωή.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Πολλά αυτά που θα ακούσετε και άλλα τόσα που θα δείτε. Η σχέση σας εδώ και εβδομάδες δείχνει να έχει πάρει μια άσχημη τροπή. Μπορείτε να εισάγετε το διάλογο στο μεταξύ σας, αλλά και νέες κοινές δραστηριότητες που θα σας αναζωογονήσουν και θα σας φέρουν πιο κοντά στα πρώτα – πρώτα συναισθήματα. Προσοχή μόνο στις ημέρες που αλλάζει το ζώδιο 23/09.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Οι επικοινωνίες σας έχουν δώσει ένα προβάδισμα σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε. Αυτοί που είναι σε σχέση, θα βάλουν ένα πρόγραμμα μέσα σε αυτόν τον μήνα, έτσι ώστε πριν λήξει το έτος να έχουν περάσει σε δεσμεύσεις – αγορές – και όχι μόνο. Οι Αιγόκεροι που συνεχίζουν ατυχώς να πηγαινοέρχονται στο παρελθόν, θα χρειαστεί να πάρουν μια τελική απόφαση. Ίσως και απλά να χάνετε το χρόνο σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Δηλώστε αυτά που έχετε σαν παράπονο, στον άνθρωπο σας. Σίγουρα δεν σημαίνει ότι επειδή είσαστε με σχέση, πρέπει και οι δύο να είστε ίδιοι και αυτοκόλλητοι. Μετά τις 25/09 που τα αστρολογικά δεδομένα θα είναι πιο εναρμονισμένα με το ζώδιο σας, θα αντιληφθείτε ότι όλα θα γίνουν πιο συμβατά. Μπορείτε εσείς οι αδέσμευτοι να ελπίζετε και σε μια ξαφνική επανασύνδεση.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Οι θυσίες, ο χρόνος και η ενέργεια που έχετε αποδώσει στον δεσμό σας δεν δείχνουν να πολλαπλασιάζονται και να σας αποδίδουν κάτι αντίστοιχο. Ίσως πια κάτι από πλευράς σας να πρέπει να αλλάξει. Αυτοί που είναι σε σκέψεις για χωρισμό, ίσως να αναθεωρήσουν μετά όμως από τη λήξη της εποχής της Παρθένου. Παλιές γνωριμίες θα φανερωθούν στους αδέσμευτους, και θα τους βάλουν σε αισθηματικές περιπέτειες.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα