Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Το τοπίο της ερωτικής σας ζωής, είναι απλά ακαθόριστο. Συνήθως έτσι είναι αλλά στο τώρα έχετε φτάσει στο άλλο άκρο. Πιθανόν να έχετε στεναχωρήσει και το έτερο σας ήμισυ. Οι μέρες με την έκλειψη σας έχουν αποσυντονίσει. Από Δευτέρα 19/09, κάντε κι εσείς τη μεγαλύτερη προσπάθεια σας, για να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά. Θα δείτε ότι όλα μπορούν να γίνουν αρεστά και από τις δύο πλευρές.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 02
Το ερωτικό κομμάτι της ζωής σας πάσχει. Είστε σε πολλά μέτωπα ακάλυπτοι και το ξέρετε, και ιδίως εσείς που παίζετε με διπλές καταστάσεις. Με ανάδρομο Ερμή και την εποχή του αέρινου Ζυγού να πλησιάζει, όλα θα σας στοχοποιήσουν…! Ξεκινήστε από σήμερα να οριοθετείτε αυτά που σας ευχαριστούν, και πώς μπορείτε να τα κάνετε πραγματικότητα. Στη χειρότερη των περιπτώσεων, μείνετε και λίγο εντελώς μόνοι σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Η θησαυρός της ζωής σας, είστε μόνο εσείς. Οι μέρες και τα αστρολογικά δεδομένα μέχρι τη λήξη του Σεπτεμβρίου, σας κάνουν τον ερωτικό στόχο για πολύ κόσμο, ο οποίος είναι τελείως διαφορετικός από αυτόν που είχατε συνηθίσει. Οι δρόμοι των ελεύθερων θα βρεθούν με παλιές καταστάσεις που έχουν πρωτοπόρες ιδέες. Προσοχή εσείς που είστε μπλεγμένοι μέσα σε δουλειά με ακατάλληλα άτομα.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια – Νο 02
Δηλώστε παρών σε αυτά που σας ζητάει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα το συντροφικό σας ταίρι, και έχει δίκιο. Έχετε απορροφηθεί από τη δουλειά και τις τρίτες σας υποχρεώσεις. Όλο το διάστημα και μέχρι τις 26/09, μπορεί να σας φέρει πολύ κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Σχέσεις που κλονίστηκαν τον προηγούμενο καιρό, θα ξεκαθαρίσουν τις πορείες τους προσεχώς.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Τελικά δεν σας αρέσει τίποτα, Βασιλιάδες. Είσαστε μεταξύ του να φύγετε και του να μείνετε, από σχέσεις που έχουν πολλάκις αποδείξει ότι δεν σας ταιριάζουν. Από τη νέα εβδομάδα, όσοι έχουν μείνει μόνοι τους θα αρχίσουν να αντιλαμβάνονται έντονα φλερτ από τη μεριά ενός φιλικού προσώπου, που εκπέμπει ερωτικά σήματα. Οι Λέοντες που είναι σε διπλές καταστάσεις, θα αποφασίσουν να τερματίσουν την μία.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

 

 Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Είναι γεγονός. Όλα κοιτούν εσάς και ψάχνουν να βρουν το εύκολο μονοπάτι για να σας προσεγγίσουν, και να σας γνωρίσουν. Με τόσες καλές αστρολογικές όψεις πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, ακόμη και ξαφνικό χρήμα θα πέσει στα χέρια σας. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά, μην σας ανησυχεί ο ανάδρομος Ερμής και διυλίστε σωστά τις προτάσεις που θα σας γίνουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Οι στόχοι σας είναι προκαθορισμένοι. Ξέρετε τι θέλετε, και μέσα στον Σεπτέμβριο θα το καταφέρετε. Οι περισσότεροι Ζυγοί που έχουν χωρίσει, θα έρθουν σε μια καλή τελική συμφωνία με το πρώην ταίρι τους. Ακόμη είναι πιθανό να ορίσουν και κάτι πιο δεσμευτικό μεταξύ τους. Μόνοι και λίγο απογοητευμένοι του ζωδίου, θα δεχτούν καινούργιες προτάσεις που θα τους ενθουσιάσουν πολύ.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Οι παρεξηγήσεις πάνε και έρχονται αυτό το διάστημα, που ο κυβερνήτης των επικοινωνιών είναι σε ανάδρομη πορεία. Τα χειρότερα τα έχετε δει και τα έχετε ακούσει ήδη, άρα το μόνο που απομείνει είναι να βρείτε στο τώρα και τις πρακτικές λύσεις. Οι Σκορπιοί που ακόμη ελπίζουν σε μια επανασύνδεση, θα χρειαστεί να είναι υπομονετικοί. Μια είδηση θα σας χαροποιήσει πολύ.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Οι σκέψεις και οι πράξεις σας είναι αταίριαστες. Αυτό ίσως να σας έχει ήδη εκθέσει στα μάτια του ατόμου για το οποίο ενδιαφέρεστε. Μπορεί και εσείς να έχετε τις καθημερινές σας δυσκολίες, αλλά τουλάχιστον δείξτε τον καλό σας αυτό. Διαλέξτε με προσοχή. Οι πύρινοι που έχουν μπλέξει με ερωτικές αντιξοότητες, ας είναι προσεχτικοί, γιατί στο τέλος κάποιος θα πληγωθεί βαθιά.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

 

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Μπορεί να φταίτε. Μπορεί όμως και να μην φταίτε. Το σύνολο της αισθηματικής σας ζωής, είναι μέτριο. Είσαστε από την αρχή του μήνα σε σκέψεις για όλα αυτά που συμβαίνουν, και στο τώρα αδυνατείτε να τα βελτιώσετε. Μιλήστε με τον άνθρωπο σας και δείτε τι θα μπορούσε να γίνει. Οι μόνοι του ζωδίου, από το νέο μήνα του Ζυγού μπορούν να ελπίζουν σε κάτι ενθουσιώδες που θα τους αλλάξει τη ζωή.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Οι λόγοι σας είναι υποστηρικτικοί στον άνθρωπο σας, που τόσο δείχνει αυτή την περίοδο να σας έχει ανάγκη. Είσαστε κάτω από μια εξαιρετική αστρολογική εύνοια του Ουρανού και της Αφροδίτης, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να ισορροπήσετε πολλά στην αισθηματική σας ζωή. Η πλειοψηφία του ζωδίου, ίσως και μέσα σε αυτό το τρέχον έτος, να περάσει σε διαδικασίες γάμου, οικογένειας, απογόνων… και πολλά ακόμη.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης
Πολλά τα αισθηματικά σας ζητήματα που καλούν για λύσεις στο εδώ και τώρα. Το ταίρι σας έχει επίσης πολλά που επιθυμεί να συζητήσει με εσάς, και να παρθούν τελικές αποφάσεις. Αν όμως υπάρχει κάτι στο οποίο αισθάνεστε ότι πιέζεστε, καλύτερα να το αναφέρετε από την αρχή. Αυτοί που κάνουν τις διπλωματικές τους κινήσεις για να επανασυνδεθούν με κάποιο πρώην ταίρι τους, καλό θα ήταν να μην εμπλέξουν σε αυτό τρίτα άτομα.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού