Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Διαφορετικές απόψεις υπάρχουν μέσα στη σχέση σας, και αυτό σίγουρα σας έχει κουράσει σε όλα τα επίπεδα. Δηλώστε από τώρα τις δικές σας προτάσεις, αλλά και ανοίξτε τα αυτιά σας για όλα αυτά που θα σας πει το ταίρι σας. Αστρολογικά, υπάρχει μια εύνοια από τις 20 και μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, έτσι ώστε να βρείτε τους τρόπους που θα αποσυμφορήσουν νεύρα και εντάσεις, μέσα σε δεσμούς και γάμους.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Τίποτα δεν μπορεί να γίνει από μόνο του και μηχανικά – αυτόματα. Θα πρέπει και εσείς να κάνετε κάτι περισσότερο, από το να κοιτάτε και απλά να περιμένετε κάτι να αλλάξει. Σίγουρα δεν είναι και η πιο σωστή χρονική περίοδος, κάτω από Σελήνη – Έκλειψη, για εξελίξεις. Οργανώστε από τώρα όλα αυτά που έχετε κατά νου, και προσεχώς θα σας δοθεί η ευκαιρία. Μόνοι και μελαγχολικοί Ταύροι, θα δεχτούν ειδήσεις από το χαμένο τους παρελθόν.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Σας έχουν κατατάξει στην κατηγορία των εύστροφων ζωδίων, όπου και αυτό θα πρέπει να το αποδεικνύετε συνεχώς. Πολύ πιο συγκεκριμένα, στην ερωτική σας ζωή θα πρέπει να κάνετε κάτι περισσότερο από τα συνηθισμένα λοιπόν, αν τελικά επιθυμείτε να έρθετε πιο κοντά επικοινωνιακά με τον άνθρωπο σας. Ακόμη και όσοι έχουν απομακρυνθεί συναισθηματικά, σίγουρα θα καταφέρουν να τα ξαναβρούν. Η αγάπη δεν σας εγκαταλείπει ποτέ.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Είσαστε σε μια ψυχολογική κατάσταση αρκετά μπερδεμένη, και το μόνο που ζητάτε είναι κάποια θέματα μέσα σε σχέσεις να καταστούν ξεκάθαρα, σε όλες τις πλευρές. Πιθανόν να σας ξεφεύγουν πολλά, όμως το ευχάριστο είναι ότι θα μπορέσετε και εσείς να ξεκαθαρίσετε το παρόν τοπίο. Οι ζωηροί του ζωδίου που είναι έτοιμοι για διπλές καταστάσεις, ας προσέχουν τον ανάδρομο πλανήτη των επικοινωνιών. Αποκαλύψεις και ατυχίες στο δρόμο σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Δεν μπορείτε να εξασφαλίσετε την ηρεμία σας, με το να μένετε δίπλα σε άτομα και καταστάσεις, που το εύστροφο και πύρινο μυαλό σας πιάνει εξ αρχής ότι δεν σας ταιριάζουν. Οι μέρες, με τόσα και έντονα αστρολογικά φαινόμενα, σας σπρώχνουν μόνο στις προσωπικότητες που έχουν πραγματικά κάτι αξιόλογο και ενδιαφέρον να σας δώσουν. Νέοι έρωτες ευνοούνται, αλλά και ποιοτικές επανασυνδέσεις με μόνιμο χαρακτήρα.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

 Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Είσαστε πραγματικά κλεισμένοι στον ασφαλή εαυτό σας, και δεν θέλετε να ακούσετε τίποτα γύρω από έρωτες και συναισθήματα. Αυτός σίγουρα είναι ένας τρόπος για να θεραπεύσετε την καρδιά σας, από την τελευταία άσχημη αισθηματική κατάσταση που περάσατε. Μέσα στο μήνα αυτό, θα είστε πολύ καλύτερα και σε όλα τα επίπεδα. Ακόμη και τα οικονομικά σας θα σας υποστηρίξουν και θα σας ανοίξουν δρόμους.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Οι δόσεις αγάπης που εισπράττετε από τον άνθρωπο σας, είναι πολύ μικρές. Έτσι ήταν και πιο παλιά. Βάλτε ένα χρονικό όριο, όχι πολύ μακρινό. Ανακοινώστε στον άνθρωπο σας, και περιμένετε χωρίς υπόλοιπες τριβές να δείτε τις καλές εξελίξεις. Γενικότερα όλα θα στρώσουν στις ζωές των Ζυγών, καθώς ο Ήλιος που πλησιάζει θα δώσει λύσεις παντού, ακόμη και σε εργασιακά ζητήματα. Ιδανική περίοδος για μικροεκδρομές και ταξίδια.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Είναι άσχημο το να κοιτάτε μόνο το παρελθόν σας. Δεν κάνετε κανένα καλό στην ψυχολογία σας, αλλά ούτε και αφήνετε ελεύθερο το καλό παρόν σας για να έρθει ένας καινούργιος έρωτας. Στην ίδια δύσκολη θέση είναι και όσοι έχουν μπλέξει σε δύο ταυτόχρονες καταστάσεις, που όμως δεν τους συμπληρώνουν… ούτε και έτσι. Η εποχή απαιτεί την δική σας παρέμβαση, με πλήρη συνείδηση.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Ανοίξτε τα φτερά σας και απομακρυνθείτε από σχέσεις και πρόσωπα, που μόνο σας βάζουν τρικλοποδιές έστω και άθελα τους. Έχετε δει τελικά με ποιους ταιριάζετε, άρα κρατήστε στην καθημερινότητα σας μόνο αυτούς. Όσοι έχουν μείνει στη μοναξιά τους πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ας ελπίσουν για κάτι νέο και άκρως ξεσηκωτικό από τις 20 Σεπτεμβρίου και μετά.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Πολλά τα ερωτικά μάτια που σας καρφώνουν. Είναι οι μέρες που όλα τα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν θετικά την αισθηματική σας ζωή. Αυτό σίγουρα για τους παντρεμένους – δεσμευμένους είναι δέλεαρ, αλλά αντιθέτως μεγάλη επιτυχία για τους μόνους. Μικρή πλειοψηφία των Αιγόκερων που έχει σχέση στο εξωτερικό, ίσως και να αποφασίσει να την τερματίσει προσεχώς.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

 Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Κοιτάξτε τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας. Μπορεί να αλλάξετε και γνώμη. Ο ανάδρομος Ερμής σας έχει βέβαια μπερδέψει, άρα αφήστε τις καταστάσεις προς επίλυση για μετά το τρίτο δεκαήμερο του τρέχοντος μηνός. Αυτοί που είναι μόνοι, θα δεχτούν επισκέψεις – επικοινωνίες από το πρόσφατο παρελθόν τους, που θα τους αναστατώσουν την ησυχία.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, είσαστε σε μια αισθηματική κατάσταση που δεν σας ταιριάζει. Είστε όμως 100% υπεύθυνοι για αυτό. Οι μέρες σας υποστηρίζουν, για να βρείτε την εσώτερη ισορροπία σας και να δώσετε πια πρακτικές λύσεις. Μόνοι και χωρισμένοι σύντροφοι, θα δοκιμάσουν και πάλι τις προσεχείς ημέρες… να τα ξαναβρούν. Πιθανή είναι και η εμφάνιση σε μια μερίδα των Ιχθύων – και ειδικά της γενιάς του ’60 – μιας παλαιότερης γνωριμίας.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης