Ταρώ: Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια

Κριός: Το Πέντε των Ξιφών Αντίστροφα
Ώρα να αναθεωρήσετε ένα σχέδιο. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Έχετε αναγνωρίσει ότι το σχέδιο Α δεν έφερε τα αποτελέσματα που ελπίζατε, οπότε αλλάξτε το. Αυτό δεν είναι ήττα. Είναι απολύτως πιθανό, το σχέδιο Α να βασίστηκε σε κακή αναγνώριση (παρεξηγήσεις, παραδοχές).

Αυτή η κάρτα δεν υποδηλώνει ότι έχετε κολλήσει σε έναν πόλεμο που δεν μπορεί να κερδηθεί. Αυτή η κάρτα σας λέει να εξαρτάστε λιγότερο από αυτά που ακούσατε μέσω των άλλων και περισσότερο από τα άμεσα αποδεικτικά στοιχεία και στην επικοινωνία. Εξετάστε όλα τα δεδομένα, κάντε συγκεκριμένες ερωτήσεις, ακούστε. Μόλις έχετε ξεκαθαρίσει όλα τα γεγονότα, τότε μπορείτε να φτιάξετε την επίθεσή σας. Κάντε το.

Ταύρος: Ο Βασιλιάς των Ράβδων
Αυτός ο Βασιλιάς ξέρει από έμπνευση. Αυτός ο Βασιλιάς ξέρει να εμπιστεύεται τη διαίσθησή του και να τιμά την παρόρμησή του να κυνηγήσει αυτό που θέλει, και ενθαρρύνει τους άλλους να τον ακολουθήσουν. Δεν γνωρίζουν όλοι πώς να το κάνουν αυτό, ξέρετε. Δεν γνωρίζουν όλοι ότι μπορούν.

Θα σας δοθεί η ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να δοκιμάσετε το χέρι σας στη θέση του οδηγού μιας ομάδας, προς ένα όραμα που μόνο εσείς βλέπετε. Και ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι για την ικανότητά σας να πετύχετε αυτό το έργο, αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε να το αποδείξετε στον εαυτό σας μια για πάντα. Είτε – αν ήδη πιστεύατε ότι μπορείτε να το κάνετε – αυτή την εβδομάδα θα σας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή τη θεωρία. Μείνετε ευέλικτοι και θα μάθετε νέες ηγετικές δεξιότητες.

Δίδυμοι: Το Οκτώ των Πεντάκτινων
Αυτή είναι η κάρτα της κινητήριου δύναμης. Είτε το ξέρετε είτε όχι, η φήμη έχει κυκλοφορήσει για την υπηρεσία ή το προϊόν σας. Μπορούν οι άλλοι να βασιστούν πάνω στην επιμέλειά σας και το μεράκι σας. Δεν έχετε παρατηρήσει όλες τις επευφημίες που σας αξίζουν – όχι ακόμα τουλάχιστον.

Θεωρείστε ότι η γνώμη σας για το τι κάνετε και πώς το κάνετε, επηρεάζει τους στόχους σας. Όσο πιο συνδεδεμένοι είστε με την τέχνη σας, τόσο περισσότερα θα βγάλετε από το προϊόν σας. Αγαπάτε αυτό που κάνετε; Συνδεθείτε με την υπερηφάνεια της παραγωγής. Αυτή την εβδομάδα η μοναδική σας δέσμευση στη τέχνη σας, θα σας φέρει περισσότερες ανταμοιβές από όσες περιμένατε.

Καρκίνος: Το Δύο των Ξιφών
Ήρθε η ώρα των αποφάσεων. Το Δύο των Ξιφών δείχνει ένα ψυχικό αδιέξοδο, μια στιγμή που είστε ανάμεσα σε δύο ιδέες (δύο δουλειές, δύο θέσεις, δύο τρόπους ζωής, ακόμη και μεταξύ δύο ανθρώπων). Ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε μια επιλογή, αλλά μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε τα εφόδια, δεν είστε έτοιμοι ή απλά να μην θέλετε. Αυτή η κάρτα σας υπενθυμίζει ότι η αναποφασιστικότητά σας είναι σημαντική – σας λέει κάτι.

Αυτό είναι κάτι μεγάλο, οπότε πάρτε το χρόνο σας. Αφήστε οποιαδήποτε υποχρέωση νιώθετε να κάνετε όλους τους άλλους ευτυχισμένους, και δείτε ξεκάθαρα τα γεγονότα. Αποφύγετε τη συνηθισμένη σας στάση να πηδάτε χωρίς να κοιτάξετε. Τιμήστε τον ψυχικό δισταγμό σας και ζυγίστε τις επιλογές σας, έτσι ώστε να μπορείτε πραγματικά να αισθάνεστε έτοιμοι για να προχωρήσετε.

Λέων: Το Έξι των Πεντάκτινων
Αυτή είναι η κάρτα της επένδυσης: επένδυση στο μέλλον σας, επένδυση στις σχέσεις, επένδυση στην κοινότητά σας. Όταν επενδύετε κάποιους πόρους (χρόνο, ενέργεια, χρήμα) σε ένα από τα έργα σας, θα δείτε ανταμοιβές. Κάποιος θα επενδύσει σε εσάς (στις ικανότητές σας, στο προϊόν σας, στις δυνατότητές σας) έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε το ίδιο καλό σε κάποιον άλλο.

Και ακόμα κι αν δεν βλέπετε τον εαυτό σας ως τον τύπο του επενδυτή, αυτή η κάρτα σας προτρέπει να ανοιχτείτε και να λάβετε, και στη συνέχεια να δώσετε πίσω – ακριβώς όπως είστε. Είστε πολύτιμοι: έχετε κάτι να συνεισφέρετε και κάτι να κερδίσετε. Αυτή την εβδομάδα εμπιστευτείτε το ρόλο σας μέσα στη ροή.

Παρθένος: Το Δέκα των Ξιφών
Το ξέρω πως δεν φαντάζει διασκεδαστική κάρτα, αλλά σημαίνει πως το δυσάρεστο κεφάλαιο έχει πλέον περάσει. Μετά από μια δύσκολη φάση μπορεί να είναι δύσκολο να μην κολλάτε στην αδικία, αλλά μην αφήσετε τον εαυτό σας να προσδιοριστεί από αυτήν. Είτε είναι ένα πρόβλημα σχέσης, ένα πρόβλημα στη δουλειά ή ένα κακό συμβόλαιο, κάντε στον εαυτό σας την χάρη και αφήστε το να φύγει.

Θρηνήστε γι’ αυτό και αποδεχτείτε το τέλος του, γιατί το να παραμείνετε δεν βοηθάει την εξέλιξή σας. Μόλις το απελευθερώσετε πραγματικά, θα δημιουργήσετε χώρο για κάτι άλλο. Υπάρχει όντως ικανοποίηση στην άλλη πλευρά. Το χειρότερο έχει περάσει, αλήθεια, και τα πράγματα μπορούν να γίνουν μόνο καλύτερα.

Ζυγός: Το Τρία των Ξιφών
Αυτή η κάρτα ίσως δεν σας φαίνετε αίσια, όμως σημαίνει πως τα πιο δύσκολα έχουν περάσει πια και στο τέλος θα φανεί ότι ήταν απαραίτητο. Αυτή τη στιγμή έχετε πράγματα να επεξεργαστείτε. Είναι ένας κύκλος, κατά τον οποίο πρέπει συνειδητά να κλείσετε το κενό μεταξύ αυτού που θέλει η καρδιά σας και αυτού που χρειάζεται το μυαλό σας. Να αποδεχθείτε μια απώλεια, να κάνετε την επιλογή να προχωρήσετε μπροστά.

Αυτή η δουλειά είναι δύσκολη και απαιτεί να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να διασφαλίσετε την εξέλιξη και την ωρίμανση που θα έρθει από αυτή την εμπειρία. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, καθώς λύνετε αυτά τα θέματα.

Σκορπιός: Η Βασίλισσα των Ράβδων
Αυτή η βασίλισσα είναι γεμάτη τσαγανό, είναι έξυπνη και γεμάτη ζωντάνια, δημιουργική και συγκροτημένη. Αυτή την εβδομάδα αυτή η κυρία είστε εσείς! Είτε είστε άνδρας είτε γυναίκα, αφήστε αυτή την ντίβα να γίνει ο οδηγός σας. Πάρτε την ιδιοκτησία των δώρων και της χαράς σας, διατυμπανίστε τα ταλέντα σας, βρείτε ένα ακροατήριο για το ατομικό σας σόου.

Πιστέψτε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε μια ξεχωριστή εμφάνιση, οι παπαράτσι περιμένουν να θαμπωθούν από εσάς. Να κάνετε τους άλλους να ζητωκραυγάζουν, είναι αυτό που γεννηθήκατε για να κάνετε. Παρακαλώ θυμηθείτε: δεν χρειάζεται να ζείτε πραγματικά στο Χόλιγουντ για να είστε υπέροχοι. Εμπνευστείτε και μοιραστείτε τον εαυτό σας, ανεξάρτητα από τον ταχυδρομικό κώδικα ή το επάγγελμά σας.

Τοξότης: Ο Βασιλιάς των Κυπέλων
Αυτός ο βασιλιάς είναι ο άρχοντας της συναισθηματικής σφαίρας. Αυτή η κάρτα δείχνει μια ικανότητα να βλέπετε τις συναισθηματικές λακκούβες που πέφτουν μέσα οι άλλοι, και την ικανότητα (και την τάση) να τους βοηθάτε να σηκώνονται και πάλι.

Κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύονται να εκφράσουν ή ακόμα και να αναγνωρίσουν τις συναισθηματικές τους ανάγκες, δεν μπορούν όλοι να νιώσουν αυτά που νιώθουν οι γύρω τους όπως εσείς. Ενώ υπάρχουν στιγμές που βιώνετε αυτό το χαρακτηριστικό σας ως αδυναμία, αυτή την εβδομάδα είναι η υπερδύναμή σας. Η δύναμη σας βρίσκεται στην ικανότητά σας να βλέπετε τον κόσμο μέσα από τα μάτια κάποιου άλλου και να νιώθετε τον κόσμο με την καρδιά κάποιου άλλου. Μοιραστείτε το δώρο σας.

Αιγόκερως: Ο Άσος των Ξιφών
Αυτή την εβδομάδα θα βρείτε νέους τρόπους να επικοινωνείτε και να συνδεθείτε. Μερικές φορές δεν σας ακούν πραγματικά – ξέρετε τι εννοώ. Διότι δεν έχει σημασία μόνο αυτό που λέτε, αλλά και ο τρόπος που το λέτε. Ένα μεγάλο μέρος της αποτελεσματικής επικοινωνίας, είναι να γνωρίζετε το κοινό σας και να προσαρμόζετε το μήνυμά σας έτσι ώστε να μπορεί να μεταδοθεί. Φυσικά, αυτό απαιτεί το να ακούτε επίσης.

Μπορεί να έχετε την πνευματική εκτίμηση αυτής της έννοιας, αλλά αυτή η κάρτα λέει ότι ήρθε η ώρα να το κάνετε πράξη. Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε περισσότερους επιτυχείς τρόπους για να μοιράζεστε, οπότε αυτές οι πόρτες θα ανοίξουν πραγματικά για εσάς και η πρόοδός σας θα προέρθει από αυτές τις νέες πρακτικές.

Υδροχόος: Το Άρμα
Υπάρχουν κάποιες κάρτες ταρώ που προτείνουν ακινησία και περισυλλογή. Υπάρχουν κάποιες άλλες κάρτες που προτείνουν σχεδίαση και προγραμματισμό, έρευνα αγοράς. Υπάρχουν κάποιες κάρτες που λένε «Περιμένετε» ή ακόμη και «Γυρίστε πίσω τώρα!». Το Άρμα, από την άλλη, λέει: «Ελάτε, ελάτε, πάμε»! Αυτή η κάρτα σας καλεί να αναλάβετε δράση, να βγάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω, να κάνετε αυτά που λέτε. Κυνηγήστε αυτά που θέλετε, κάντε τα να συμβούν.

Αυτή είναι μια κίνηση προς τα εμπρός. Θα μπορούσε να είναι ένα μακρύ ταξίδι, ίσως να μην είστε απολύτως σίγουροι για την καλύτερη διαδρομή ή ακόμα και για το πού βρίσκεται η γραμμή του τερματισμού. Δεν πειράζει. Αυτή η κάρτα λέει ότι είναι ώρα να κινηθείτε – δέστε τη ζώνη ασφαλείας σας και περάστε στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Ιχθύες: Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων
Όταν οι Ακόλουθοι εμφανίζονται, μας λένε ότι ένας νέος κύκλος μάθησης έρχεται. Οι Ακόλουθοι φέρουν νέες πληροφορίες, που πρέπει να απορροφηθούν και να αφομοιωθούν. Αυτή την εβδομάδα θα μάθετε για τη δημιουργία σύνδεσης με τους άλλους. Συχνά αυτή η κάρτα εμφανίζεται όταν έχετε ζητήσει εσείς από κάποιον να βγείτε για πρώτη φορά (είτε σας το έχουν ζητήσει), όταν έρχεται η ώρα να πάτε μια σχέση στο επόμενο επίπεδο, όταν παίρνετε προαγωγή και μεταφέρεστε σε εκείνο το πραγματικά διασκεδαστικό τμήμα.

Νιώθετε αυτές τις μαγικές πεταλούδες και δεν μπορείτε παρά να προσπαθήσετε να κάνετε κάτι, για να προχωρήσετε μπροστά με κάποιον ή κάτι ξεχωριστό. Αυτή την εβδομάδα επικεντρωθείτε στην ενίσχυση των δεσμών σας με τους άλλους (ρομαντικούς, επαγγελματικούς ή οικογενειακούς) μοιραζόμενοι τον εαυτό σας.