“Τίτλοι τέλους” στη προεδρία Κιττή..

Η Λαιμητόμος.com ζητούσε τη παραίτηση του Στάθη Κιττή και επί διακυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια και μάλιστα είχαμε ασχοληθεί εκτενώς με τα έργα και ημέρες του προέδρου της Cyta….(Τι έχει να πει για τις ζημιές 33,5 εκατ της CytaHellas)

Ασχοληθήκαμε για τις μεγάλες ζημιές εκατομμυρίων  της Cyta Hellas και με τους λάθος χειρισμούς του διοικητικού συμβουλίου. Μετέπειτα έσκασε η “βόμβα μεγατόνων” με την αγοραπωλησία  της τ/κ γης από τον Μουσταφά στη Δρομολαξιά.

Ο Κιττής είναι δικηγόρος και φαντάζομαι γνωρίζει τη διαδικασία  η οποία γίνεται σε περίπτωση κρατικής διερεύνησης από ερευνητική επιτροπή:  για λόγους ευθυξίας, ο εμπλεκόμενος, πρέπει να δίνει  τη παραίτηση του, η τουλάχιστο να απέχει από τα  καθήκοντα του.

Δυστυχώς ο Στάθης Κιττής, τίποτε από όλα αυτά δεν έχει πράξει και μάλλον στην επόμενη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου πρέπει να παρθεί η απόφαση για τη παύση του.

Μεγάλο πλήγμα δέχεται αυτή τη στιγμή η ΑΤΗΚ από το ανύπαρκτο δς. Αναγνώστες μας που έτυχε να πάρουν τηλέφωνο  έχουν δηλώσει ότι καμία σχέση με προηγούμενες συμπεριφορές δεν υπάρχει όσον αφορά το θέμα εξυπηρέτησης.

Όπως φαίνεται αρκετοί υπάλληλοι βλέποντας την όλη  κατάσταση που συμβαίνει γύρω τους να “παίζουν πελλόν”….

Είναι καιρός ο Κιττής να πάει στο σπιτάκι του  αφήνοντας την αλήθεια να λάμψει και να βρει και η Cyta τον παλιό καλό της εαυτό…