Τέξας: Ο όχλος ξυλοκόπησε άγρια 23χρονη transgender γυναίκα… (Video)

Μια γυναίκα βρίσκεται πεσμένη στο έδαφος και δέχεται έναν καταιγισμό άγριων χτυπημάτων από ανθρώπους που μέχρι πριν λίγη ώρα δεν γνώριζαν καν την ύπαρξή της.

Το σοκαριστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες τραβήχτηκε στο Τέξας και καταγράφει την απίστευτα τραυματική εμπειρία που βίωσε μια διεμφυλική γυναίκα, όταν ενεπλάκη σε τροχαίο μικρής έκτασης στην οπισθοδρομική πολιτεία των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η transgender γυναίκα που εμφανίζεται να ξυλοκοπείται άγρια από διάφορους άνδρες είναι η νεαρή Muhlaysia Booker. Λίγα λεπτά πριν εκτυλιχθούν οι σκηνές ντροπής που βλέπουμε στο βίντεο, η 23χρονη είχε εμπλακεί σε τροχαίο, που οδήγησε σε μια λογομαχία.

Γρήγορα τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου και διάφοροι περαστικοί άρχισαν να συγκεντρώνονται στο σημείο για να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους.

Αν και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πώς ξεκίνησε η επίθεση, κάποιος από τους εμπλεκόμενους φαίνεται πως βρήκε ευκαιρία να ξεσπάσει το ομοφοβικό του μένος και άρχισε να χτυπά με απίστευτη αγριότητα την Booker, φωνάζοντας βρισιές σχετικά με το φύλο και την εμφάνισή της. Σύντομα και άλλα άτομα μιμήθηκαν το παράδειγμά του, παίρνοντας… σειρά για να χτυπήσουν την ανυπεράσπιστη γυναίκα.

Το άτομο που τραβάει το βίντεο φαίνεται να διασκεδάζει απίστευτα με το αποτρόπαιο θέαμα, αφού όταν στρέφει την κάμερα στο πρόσωπό του εμφανίζεται να γελά, παρέα με έναν φίλο του, ντυμένο στα άσπρα.

Λίγη ώρα αργότερα, ο ίδιος άνδρας με τα λευκά επιτίθεται και αυτός με τη σειρά του στην 23χρονη.

Η ομοφοβική επίθεση κράτησε αρκετή ώρα και σταμάτησε μόνο όταν κάποιοι περαστικοί απείλησαν να καλέσουν την αστυνομία. Μόνο τότε βρήκαν ευκαιρία κάποιες γυναίκες να μεταφέρουν την τραυματισμένη κοπέλα σε ένα αμάξι, ώστε να την πάνε στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η αστυνομία του Ντάλας διερευνά την υπόθεση, ενώ δεν έχει ακόμα αποφανθεί αν πρόκειται για… έγκλημα μίσους.