Σ.Μαλάς: Έχει την στήριξη της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς

Την στήριξη της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς, έχει ο υποψήφιος για την προεδρία, Σταύρος Μαλάς, για τον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Συγκεκριμένα σε γραπτή της δήλωση αναφέρει: “Οι πολιτικές και οι προτάσεις που έχει παρουσιάσει ο Σταύρος Μαλάς αποσκοπούν στην προώθηση της ανάπτυξης, κατά της λιτότητας και κατά των ιδιωτικοποιήσεων της δημόσιας περιουσίας της χώρας παράλληλα στοχεύουν στην υπεράσπιση των κεκτημένων της εργατικής τάξης και κατά της απορρύθμισης των σχέσεων εργασίας. Επίσης, στοχεύουν στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των νέων και των γυναικών και κατά των περικοπών στην παιδεία και την υγεία”.

Επιπλέον τονίζει ότι: “Λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κρίση, αλλά και τις εξωτερικές πιέσεις στην Κύπρο, αυτές οι πολιτικές διαμορφώνουν μια ασπίδα για την εργατική τάξη και τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού», αναφέρεται στην ανακοίνωση.Ο Σταύρος Μαλάς έχει ξεκάθαρες θέσεις για μια δίκαιη λύση του κυπριακού προβλήματος στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ και προς οφελος όλων των Κυπρίων, αλλά και για ειρήνη σε ολόκληρη την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου”.

Ενώ τέλος επισημαίνει πως: “Η ΕΕΑ στέκεται στο πλευρό του κυπριακού λαού σε αυτή τη δύσκολη φάση των αγώνων του”.