Σύσκεψη στο Προεδρικό Οργανώσεων ατόμων με αναπηρία και Υπουργών

Σύσκεψη στο Προεδρικό Οργανώσεων ατόμων με αναπηρία και Υπουργών

Ευρείας σύσκεψης με τη συμμετοχή αντιπροσωπείας της Κυπριακής Συνομοσπονδίας Οργανώσεων Ατόμων με Αναπηρία και Υπουργών θα προεδρεύσει στις 18 Δεκεμβρίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας  Πέτρος Δημητρίου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο διευθυντής του γραφείου του ΠτΔ είπε ότι «είχα σήμερα την ευκαιρία να συναντηθώ με αντιπροσωπεία της Κυπριακής Συνομοσπονδίας Οργανώσεων Ατόμων με Αναπηρία με την οποία συζητήσαμε σχετικό υπόμνημα που εστάλη τις προηγούμενες μέρες το οποίο αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας.

Εξέφρασα τη σταθερή βούληση του Προέδρου της Δημοκρατίας να παραμείνει συνοδοιπόρος στο έργο τους προκειμένου να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας αυτών, ανακοινώνοντας τους μάλιστα πως στις 18 του τρέχοντος μηνός, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει συνάντησης στην παρουσία όλων των αρμόδιων Υπουργών, δηλαδή Εργασίας, Υγείας, Παιδείας, Μεταφορών, και αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας».

Ερωτηθείς αν η συνάντηση αυτή θα έχει πρακτική υφή με τη λήψη κάποιων αποφάσεων,  είπε ότι «όλες οι συναντήσεις γίνονται για την ενημέρωσή του Πρόεδρου της Δημοκρατίας και για λήψη των απαιτούμενων μέτρων. Βεβαίως θα έχει πρακτική υφή».