Σύλληψη 28χρονης – Εντοπίστηκε με κλοπιμαίες τσάντες και αρώματα

Σύλληψη 28χρονης – Εντοπίστηκε με κλοπιμαίες τσάντες και αρώματα

Υποθέσεις κλοπής από καταστήματα στην Λάρνακα, διερευνά η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό κλοπιμαίων προϊόντων στην κατοχή 28χρονης.

Την 28χρονη εντόπισε σε δρόμο στην Λάρνακα, γύρω στις 1.00 σήμερα το μεσημέρι, μέλος της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης, μετά από πληροφορία που έλαβε λίγο νωρίτερα μέλος της Κοινοτικής Αστυνόμευσης, ότι γυναίκα αγνώστων στοιχείων, αλλά με συγκεκριμένη περιγραφή, πιθανόν να έκλεψε προϊόντα από καταστήματα της πόλης.

Με τον εντοπισμό της ύποπτης από το μέλος της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης που έσπευσε για έρευνες στην περιοχή, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 28χρονη. Στην κατοχή της εντοπίστηκαν μετά από έρευνα, πέντε κουτιά με αρώματα και τρεις τσάντες, για τα οποία η ίδια δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις και εγέρθηκαν υποψίες ότι αυτά είχαν κλαπεί.

Αφού η 28χρονη συνελήφθη για παράνομη κατοχή περιουσίας και οδηγήθηκε στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων για εξετάσεις, ομολόγησε στη συνέχεια την κλοπή των προϊόντων από τρία καταστήματα στην Λάρνακα. Η αξία της κλοπιμαίας περιουσίας σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, είναι 532 ευρώ.

Η 28χρονη κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη, ενώ με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων, αναμένεται να κληθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση των υποθέσεων κλοπής.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων, του Κεντρικού Σταθμού Λάρνακας διερευνά.