Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Αφυπνίστε τον εσωτερικό πολεμιστή της ευεξίας σας! Το ενθαρρυντικό τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού το Σάββατο, ενεργοποιεί τις προσπάθειές σας για έναν υγιεινό τρόπο ζωής με διασκέδαση και ζωντάνια.Η αισθησιακή Αφροδίτη εκτιμά την αισθητική απόλαυση, οπότε προπονηθείτε σε μια γραφική υπαίθρια τοποθεσία ή αγοράστε ένα καινούριο αθλητικό σύνολο. Ο εστιασμένος στην τεχνολογία Ουρανός, θα εμπνεύσει να αναβαθμίσετε τη ρουτίνα σας, με ένα tracker ή μια εφαρμογή δραστηριότητας. Ενώ βρίσκεστε σε καλό δρόμο όσον αφορά την ποιότητα ζωής, οργανώστε και βελτιώστε και την επαγγελματική σας ζωή. Εάν τα πράγματα εκεί είναι ιδιαιτέρως αγχωτικά, αναθέστε στον εαυτό σας μερικές λιγότερο σημαντικές εργασίες. Ο μικρότερος φόρτος εργασίας θα ελαφρύνει το μυαλό σας.

Την Κυριακή μπορεί να αισθανθείτε ανυπόμονοι, σαν να χρειάζεστε επειγόντως απαντήσεις σε μερικές εκκρεμείς ερωτήσεις σας. Ο Ήλιος στη ζώνη των δυναμικών ντουέτων σας, συναντά τον Δία στον δέκατο οίκο σας του μελλοντικού προσανατολισμού. Ίσως δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε μια συνομιλία για αυτά που σας απασχολούν. Απλά προσέξτε να μην ασκήσετε πίεση σε κάποιον χωρίς να το θέλετε, διαφορετικά αυτή η τακτική θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.

Ταύρος

Η αγάπη είναι παντού γύρω σας, Ταύρε! Το Σάββατο, η αισθησιακή Αφροδίτη δέχεται έντονο φλερτ από τον ασυγκράτητο Ουρανό στο ζώδιό σας. Εάν έχετε ερωτευτεί κρυφά τον σύντροφο των ονείρων σας, ίσως εκφράσετε τα συναισθήματά σας εντελώς αυθόρμητα. Για ένα μπόνους σαγήνης, σκηνοθετήστε την εξομολόγηση σε μια συναρπαστική τοποθεσία: Κάτω από τον έναστρο ουρανό στη διάρκεια μιας βόλτας δίπλα στη θάλασσα. Για τους Ταύρους σε σχέση, αυτή είναι ιδανική μέρα για συνεργασία. Είτε πρόκειται για μια επιχειρηματική ιδέα, ένα καλλιτεχνικό έργο ή ένα τέλεια μαγειρεμένο γεύμα, είναι υπέροχη στιγμή για το δημιουργικό σας “μωρό”… Και αν σκέφτεστε να αποκτήσετε απόγονο, ίσως το κάνετε!

Τα αστέρια της Κυριακής απελευθερώνουν συναρπαστική ενέργεια δράσης. Αν υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια που θέλετε να πραγματοποιήσετε, θέστε τα ως προτεραιότητα. Ο Ήλιος στον έκτο οίκο σας της εστίασης, συγκρούεται με τον αυθόρμητο Δία στον ένατο οίκο σας της επέκτασης. Θα είστε επιρρεπείς στο να δεχτείτε την πρώτη καλή προσφορά που θα σας παρουσιαστεί. Αλλά αντί να σας παρασύρει ο φόβος μήπως χάσετε μια ευκαιρία, ζητήστε χρόνο για να το σκεφτείτε καλύτερα!

Δίδυμοι

Η καρδιά σας ανήκει στο σπίτι σας αυτό το Σάββατο: Η λαμπερή Αφροδίτη στον οικιακό τομέα σας, παίρνει αναζωογονητική ενέργεια από τον αυθόρμητο Ουρανό. Αναβαθμίστε τον χώρο σας, καθαρίστε ντουλάπες, κοιτάξτε σχέδια για να αλλάξετε την κουζίνα. Εάν κάνετε ξεκαθάρισμα, αδειάστε τον χώρο σας από αντικείμενα με αρνητική ενέργεια. Μπορεί να κρατάτε ενθύμια που σας θυμίζουν δύσκολες στιγμές. Δεν χρειάζεται να τα πετάξετε, απλώς αποθηκεύστε τα κάπου έως ότου οι πληγές σας κλείσουν.

Τα συναισθήματα όλων γύρω σας μπορεί να ενεργοποιηθούν την Κυριακή, πιθανώς να εισέρχονται σε μια πιο δραματική φάση. Ο παθιασμένος Ήλιος στον πέμπτο οίκο σας της θεατρικότητας, επισκιάζεται από τον εκτός ορίων Δία στον όγδοο οίκο σας των έντονων συναισθημάτων. Αντισταθείτε να εμπλακείτε σε οποιοδήποτε αμφιλεγόμενο ζήτημα. Αλλά αν απορροφηθείτε τελικά σε αυτό, περιορίστε τον ρόλο σας στην υποβολή ερωτήσεων και στην παροχή αμερόληπτων προτάσεων.

Καρκίνος

Όταν έχετε καλή διάθεση, είστε η ψυχή της παρέας. Το Σάββατο αποδεικνύει αυτό τον κανόνα, χάρη στο αυθόρμητο και δελεαστικό τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού. Το να περάσετε απλά από μια οικογενειακή συγκέντρωση, μπορεί να μετατραπεί σε πολύωρη υπόθεση: Με την αισθησιακή Αφροδίτη στο προσκήνιο, μπορεί να προκύψει ένα απροσδόκητο φλερτ… και ίσως να είναι με έναν φίλο. Εάν είστε μόνοι, αφήστε αυτό το φλερτ να σας παρασύρει! Έχετε σχέση; Εάν δεν δελεάσετε τον σύντροφό σας να σας συνοδεύσει σε μια κοινωνική συγκέντρωση, δεν πρέπει να μείνετε σπίτι… Θα επιστρέψετε πιο ευτυχισμένοι και πιο ζεστοί στο τέλος της βραδιάς!

Το δράμα στη σχέση σας μπορεί να ρίξει λάδι στη φωτιά αυτής της Κυριακής. Ο Ήλιος στον οικιακό σας τομέα, έρχεται αντιμέτωπος με τον Δία στον οίκο σας της συνεργασίας. Κάποιος μπορεί να κάνει την τρίχα τριχιά στις σχέσεις σας… Απλά σιγουρευτείτε ότι δεν εσείς αυτό το άτομο, Καρκίνε.

Λέων

Νιώθετε εμπνευσμένοι, Λέοντες; Το Σάββατο, το καινοτόμο τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού κάνει τη δημιουργική σας έμπνευση να καλπάζει. Η απροσδόκητη διορατικότητά σας θα μπορούσε να ξεσπάσει στην πιο αδιάφορη στιγμή. Οι συζητήσεις την ώρα του καφέ, ίσως οδηγήσουν στην επόμενη μεγάλη ιδέα για την επιχείρησή σας. Μια συνομιλία μέσω διαδικτύου με έναν φίλο, μπορεί να εξελιχθεί σε μια δημιουργική συνεργασία. Χρησιμοποιήστε αυτή την ευφάνταστη ατμόσφαιρα για να σχεδιάσετε κάποιες βελτιώσεις στο σπίτι σας. Θα ολοκληρώσετε δουλειές από τη λίστα υποχρεώσεών σας με καλλιτεχνική επιδεξιότητα!

Στα ερωτικά σας, κυριαρχεί το πάθος όταν βρίσκεστε σε ιδιωτικό περιβάλλον. Την Κυριακή κάντε ένα διάλειμμα, για να ελέγξετε ότι όλα πηγαίνουν όπως θα έπρεπε. Μήπως αναλάβατε περισσότερες δραστηριότητες, από όσο χρόνο ή χρήματα μπορείτε να διαθέσετε; Με τον Ήλιο στον κοινωνικό σας τομέα, αντιμέτωπο με τον Δία της υπερβολής, δεν θα είναι δύσκολο. Η πρόκλησή σας τώρα είναι να ξεφύγετε από ανεπιθύμητες υποχρεώσεις, χωρίς να προσβάλλετε κάποιον φίλο ή να χάσετε πολύτιμες επαφές!

Παρθένος

Χρησιμοποιήστε το αυθόρμητο πνεύμα σας! Ένας ζωηρός σχηματισμός μεταξύ της Αφροδίτης στην Παρθένο και του ανεξάρτητου Ουρανού, ενθαρρύνει να εξερευνήσετε νέες εμπειρίες αυτό το Σάββατο. Εάν αισθάνεστε πιο άνετα με έναν φίλο, προσκαλέστε τον να σας συνοδεύσει σε αυτή τη διαδρομή. Είστε μόνοι; Μην πιέσετε ένα περιστασιακό φλερτ να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Μπορείτε κάλλιστα να το απολαύσετε, χωρίς να υπάρχουν δεσμεύσεις!

Την Κυριακή, βρείτε τρόπους για να δημιουργήσετε έσοδα από τα χόμπι ή τα ταλέντα σας. Οι άνθρωποι μπορεί να πληρώσουν για τις υπηρεσίες σας, αν είστε πρόθυμοι αν διαφημίσετε κατάλληλα τον εαυτό σας! Εάν πρόκειται να κάνετε μια μεγάλη αγορά, όπως έναν υπολογιστή ή ένα ποδήλατο, βεβαιωθείτε ότι κάνετε ενδελεχή έρευνα… Όχι μόνο για το κόστος, αλλά και για την ποιότητα και τις εγγυήσεις τους.

Ζυγός

Το Σάββατο, ο μεταμορφωτικός Ουρανός συναντά την ερωτική Αφροδίτη που σας κυβερνά… Και είναι σίγουρο σημάδι, ότι θα υπάρξουν εκπληκτικές ανατροπές στα ερωτικά σας! Ίσως οι περιστασιακές και σύντομες συνομιλίες, να μετατραπούν ξαφνικά σε μια παθιασμένη συναναστροφή. Ίσως ο ανατρεπτικός Ουρανός σας δώσει το θάρρος να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, με έναν προσκολλημένο σε εσάς σύντροφο. Είστε μόνοι; Αγκαλιάστε την αυθόρμητη ατμόσφαιρα αυτής της διέλευσης και βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας στα ερωτικά. Υπάρχει πιθανότητα να συναντήσετε έναν ενοχλητικό πρώην, οπότε βάλτε λίγη επιπλέον σκέψη στο ντύσιμο σας σήμερα… Το να φαίνεστε εντυπωσιακοί, θα είναι η καλύτερη εκδίκηση!

Την Κυριακή μπορεί να είναι δύσκολο να αντισταθείτε στις ανάγκες κάποιου, οπότε αποφασίστε εκ των προτέρων πόσο χρόνο θέλετε να του αφιερώσετε. Για παράδειγμα, αν είναι συγγενής και αντιμετωπίζει μια κατάσταση που επιλύεται εύκολα, θέστε τον ως προτεραιότητα. Αλλά αν πρόκειται για την φίλη που έχει συνεχώς προβλήματα στις σχέσεις της, ίσως αυτή τη φορά χρειαστεί να τα λύσει χωρίς τη βοήθειά σας!

Σκορπιός

Η ομαδική εργασία είναι το κλειδί αυτό το Σάββατο: Ένα αυθόρμητο τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού, σας εμπνέει να δημιουργήσετε μια εκπληκτική συμμαχία. Έχετε μια ιδέα για ένα blog ή μια εφαρμογή; Συνεργαστείτε με έναν φίλο που διαθέτει τεχνολογικό μυαλό ή αναζητήστε άτομα που είναι σε θέση να σας υποστηρίξουν. Θέλετε να κάνετε τη διαφορά βοηθώντας άλλους; Συμπράξτε με έναν φίλο σε μια μη κερδοσκοπική ή κοινοτική ομάδα. Αυτή η συνεργασία μπορεί να φέρει και μια απροσδόκητη σπίθα με κάποιον στο περιβάλλον σας. Εάν είστε ήδη σε σχέση, κανονίστε διαφορετικές εξόδους για τη σημερινή βραδιά. Λίγος χώρος για τον καθένα, μπορεί να ενισχύσει τη σχέση και να διασφαλίσει ότι δεν θα νιώθετε καταπιεσμένοι μέσα σε αυτή!

Την Κυριακή, ο Ήλιος στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας, κλειδώνει σε ένα τεταμένο τετράγωνο με τον αυθόρμητο Δία στον τομέα σας των επικοινωνιών. Τα μηνύματα που είναι ξεκάθαρα στο μυαλό σας, μπορεί να μεταδοθούν εσφαλμένα ή ακριβώς αντίθετα από αυτά που σκοπεύετε να πείτε. Σκεφτείτε πριν πείτε ή γράψετε κάτι – και σίγουρα πριν αναρτήσετε μια αμφιλεγόμενη άποψη που θα μπορούσε να γίνει viral!

Τοξότης

Ο καθορισμός στόχων δεν χρειάζεται να συνοδεύεται από μελλοντικό στρες. Αφήστε στην άκρη το άγχος της απόδοσής, επικεντρωθείτε σε όσα θα σας δώσουν ευχαρίστηση και ταυτόχρονα το αίσθημα της επίτευξης. Το Σάββατο, η Αφροδίτη στη ζώνη σας της καριέρας, συγχρονίζεται με τον Ουρανό στον συστηματικό έκτο οίκο σας. Θα βρίσκεστε στην ιδανική φάση για να οραματιστείτε ένα συναρπαστικό νέο μονοπάτι, που θα επιτρέψει στη δημιουργική και ρομαντική σας φύση να μεγαλουργήσει. Έχετε εμπλακεί σε ένα έργο που σας εξαντλεί; Ο παρορμητικός Ουρανός μπορεί να βοηθήσει να βγείτε από αυτό. Η παραίτηση μπορεί να είναι το πιο σωστό που μπορείτε να κάνετε, πριν επενδύσετε περισσότερα.

Την Κυριακή, ένα συνεργατικό εγχείρημα μπορεί να σταθεροποιηθεί από κάποιον που επιθυμεί να το ανάγει σε πιο σημαντικό. Να ευχαριστήσετε γι’ αυτό ένα τεταμένο τετράγωνο, ανάμεσα στον εγωκεντρικό Ήλιο στη ζώνη σας της φιλίας και τον Δία της υπερβολής που σας κυβερνά. Ίσως χρειαστεί να είστε η φωνή της λογικής εδώ, οπότε μην διστάσετε να μιλήσετε αν χρειαστεί!

Αιγόκερως

Το Σάββατο σχηματίζεται μια αναζωογονητική ευθυγράμμιση, ανάμεσα στη ρομαντική Αφροδίτη και τον αυθόρμητο Ουρανό. Μπορεί να νευριάσετε ή να ενοχληθείτε από κάτι ή κάποιον απροσδόκητο. Με την Αφροδίτη στον κοσμικό και περιπετειώδη ένατο οίκο σας, ίσως υπάρξει σπίθα με κάποιο άτομο από διαφορετική κουλτούρα ή έναν ταξιδιώτη που βρέθηκε στην περιοχή σας. Εάν οι ερωτικές προτιμήσεις σας αλλάξουν ξαφνικά, μην εκπλαγείτε. Βγείτε από τη ζώνη της άνεσής σας, ακόμα κι αν πρόκειται για ένα αθώο φλερτ. Και ενώ η επίδραση αυτής της διέλευσης είναι περαστική, η εμπειρία μπορεί να έχει διάρκεια!

Ωστόσο, θα κατηγορήσετε μόνο τον εαυτό σας την Κυριακή, αν παρασυρθείτε και βγείτε εκτός ελέγχου. Ο Ήλιος που ζεσταίνει τη γωνιά σας της καριέρας, σχηματίζει μια τεταμένη όψη με τον απεριόριστο Δία στο ζώδιό σας. Κάντε έναν έλεγχο της κατάστασης, ορίστε μερικούς βραχυπρόθεσμους στόχους. Ανταμείψτε τον εαυτό σας για όσα έχετε πετύχει – αλλά μην τον κατηγορείτε όσα εκκρεμούν ακόμη… Σε τελική ανάλυση, είναι σαββατοκύριακο!

Υδροχόος

Απελευθερώστε τα συναισθήματά σας, Υδροχόε – θα είναι μια ανακούφιση. Το Σάββατο, μια όψη ροής ανάμεσα στην ευαίσθητη Αφροδίτη και τον Ουρανό που σας κυβερνά, ενεργοποιεί τους πιο συναισθηματικούς τομείς σας. Θα είναι δύσκολο να κρατήσετε τα συναισθήματά σας κρυφά. Προσφέρετε στον εαυτό σας ένα ποτό και καλέστε ή επισκεφθείτε έναν φίλο, στον οποίο μπορείτε πάντα να στηρίζεστε. Είστε σε σχέση; Αφήστε στην άκρη τα όποια συναισθηματικά εμπόδια και ανοιχτείτε στον σύντροφό σας. Αυτή είναι υπέροχη στιγμή για να σχεδιάσετε κοινούς στόχους, το μέλλον που θέλετε να δημιουργήσετε μαζί!

Την Κυριακή, ο αδέσμευτος Ήλιος στον αυθόρμητο ένατο οίκο σας, συγκρούεται με τον επεκτατικό Δία στον δωδέκατο του ασυνείδητου… Και κάποιες ηδονιστικές παρορμήσεις σας μπορεί να κάνουν μια σπάνια εμφάνιση. Όμως αντί να επιδοθείτε σε αντιπαραγωγικές δράσεις, προτιμήστε κάτι που θα σας κάνει πιο υγιείς και λαμπερούς!

Ιχθύες

Τόσοι συναρπαστικοί άνθρωποι, τόσο λίγος χρόνος! Η δημοτικότητά σας αυξάνεται αυτό το Σάββατο, καθώς η ευχάριστη Αφροδίτη συνδέεται με τον αυθόρμητο Ουρανό. Μπορεί να περάσετε το μισό πρωινό συνομιλώντας με έναν άγνωστο, είτε ανταλλάσσοντας ιστορίες σε μια ομαδική συνομιλία με φίλους. Επειδή οι άνθρωποι είναι το πάθος σας υπό αυτή τη διέλευση, αναδιαμορφώστε το πρόγραμμά σας για να χειριστείτε όλες τις κοινωνικές υποχρεώσεις. Με τόση κοσμική ενέργεια, θα απολαύσετε να έρθετε σε επαφή με οποιονδήποτε: Από την οικογένεια, μέχρι τους παλιούς φίλους με τους οποίους έχετε χαθεί τελευταία.

Την Κυριακή, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η έννοια του «ελέγχου» είναι μια ψευδαίσθηση. Ο Ήλιος στον μυστηριώδη όγδοο οίκο σας, έρχεται σε αντιπαράθεση με τον ελεύθερο Δία στον κοινωνικό σας τομέα. Ακριβώς τη στιγμή που έχετε βρει ισορροπίες για ένα ζήτημα με συναδέλφους, μια άλλη ομάδα έχει διαφορετικά σχέδια. Αυτή είναι ιδανική στιγμή για να εξασκηθείτε, στο να αφήνετε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς να ανησυχείτε για τα πάντα!