Σύλληψη 16χρονου, για κλοπιμαία μοτοσικλέτα

Σύλληψη 16χρονου, για κλοπιμαία μοτοσικλέτα

Στη σύλληψη 16χρονου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λευκωσίας, χθες βράδυ, όταν τον εντόπισαν να κατέχει κλοπιμαία μοτοσικλέτα.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 8.30 χθες το βράδυ, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πέρα Χωρίου Νήσου, εντόπισαν το 16χρονο σε σημείο στην περιοχή Ιδαλίου και τον υπέβαλαν σε έλεγχο, αφού στο σημείο βρισκόταν σταθμευμένη μία μοτοσικλέτα, υπεύθυνος οδηγός της οποίας, όπως διαπιστώθηκε, ήταν ο 16χρονος.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η μοτοσικλέτα είχε κλαπεί από περιοχή στην Λευκωσία, τον Νοέμβριο, 2017 και είχε τοποθετηθεί στον κατάλογο κλοπιμαίων οχημάτων, μετά από καταγγελία που υπέβαλε ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας για την κλοπή της.

Ο 16χρονος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας για τα αυτόφωρα αδικήματα της κλεπταποδοχής και της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Εναντίον του διερευνάται επίσης υπόθεση τροχαίων αδικημάτων, αφού μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, αυτός οδηγούσε τη μοτοσικλέτα χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης ευθύνης έναντι τρίτου προσώπου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου Νήσου συνεχίζει τις εξετάσεις.