Σωρεία συλλήψεων χθες, σε Λεμεσό, και Λάρνακα

Σωρεία συλλήψεων χθες, σε Λεμεσό, και Λάρνακα

1. Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, 41χρονος, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, που διαπράχθηκε στις 29 Ιανουαρίου, 2019 στη Λεμεσό.

Ο 41χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα τετραήμερης κράτησης.

Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό οκταήμερη κράτηση ακόμη ένας 16χρονος. .

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

2. Συνελήφθησαν χθες με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση τρία πρόσωπα ηλικίας 30, 44 και 49 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε μεταξύ 7-8 Μαρτίου, 2019 στη Λεμεσό.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

3.Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, 28χρονος, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατάστημα, που διαπράχθηκε την περασμένη Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2019, στην επαρχία Λάρνακας.

Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό τριήμερη κράτηση ακόμη ένας 39χρονος.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης διερευνά την υπόθεση.

4.Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 34χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαίτησης περιουσίας με απειλές και κλοπής αυτοκινήτου.

Ο 34χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα διήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Λάρνακας και το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζουν τις εξετάσεις.