ΕΛΑΜ: Σε πανικό το πολιτικό κατεστημένο από την άνοδο του κόμματος

Σε γραπτή ανακοίνωση, το πολιτικό συμβούλιο του ΕΛΑΜ, «ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχουν φυγόστρατοι στις τάξεις του κόμματος. Για όποιον πολιτεύεται με το ΕΛΑΜ, η εκπλήρωση της στρατιωτικής υπηρεσίας είναι υποχρέωση μη διαπραγματεύσιμη».

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Τις τελευταίες ημέρες ορισμένα πολιτικά κόμματα και εντεταλμένοι δημοσιογράφοι επιχειρούν να πλήξουν την πολιτική αξιοπιστία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), εν όψει των επερχόμενων Ευρωεκλογών.

Οι κινήσεις πανικού είναι ολοφάνερο ότι μετατρέπονται σε άκρατο κανιβαλισμό. Στην προσπάθειά τους να ανακόψουν την άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, έχουν φτάσει στο έσχατο σημείο να εκμεταλλεύονται μέχρι και σοβαρότατα θέματα υγείας, τα οποία μάλιστα παραποιούν, νομίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα μας πλήξουν.

Όσα μας καταλογίζουν, δεν μας αγγίζουν. Οι περιπτώσεις στις οποίες αναφέρονται είναι πλήρως δικαιολογημένες και δεν αποτελούσαν προσωπικές επιλογές, αλλά αποφάσεις του Ιατροσυμβουλίου της Εθνικής Φρουράς.

Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν υπάρχουν φυγόστρατοι στις τάξεις μας. Για όποιον πολιτεύεται με το ΕΛΑΜ, η εκπλήρωση της στρατιωτικής υπηρεσίας είναι υποχρέωση μη διαπραγματεύσιμη.

Το σκηνικό που προσπαθούν κάποιοι – χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος – να στήσουν αυτή τη στιγμή, έχει ως σκοπό να συγκαλύψει το μεγάλο σκάνδαλο του Συνεργατισμού, όπου εμπλέκονται ΟΛΑ τα κόμματα του παλαιοκομματικού κατεστημένου.

νδαλο για το οποίο το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) και ο Πρόεδρός του έχουν προβεί σε αποκαλύψεις, με στοιχεία και ονόματα των υπευθύνων, με αποκορύφωμα τις καταγγελίες από το βήμα της Βουλής των Αντιπροσώπων τον Ιούλιο του 2018.