Νεκρά μέλη της Οικογένειας Οσάμα Μπιν Λάντεν

Ενα μικρό αεροπλάνο συνετρίβη κατά την επιχείρηση προσγείωσής του σε ένα αεροδρόμιο στο Hampshire.

Το αεροπλάνο προσέκρουσε πάνω σε αυτοκίνητα και αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες. Στο σημείο έσπευσαν σωστικά συνεργεία για να κατασβήσουν την φωτιά.

Η μητριά του Οσάμα μπιν Λάντεν, η ετεροθαλής αδελφή του και ο σύζυγός της σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή ιδιωτικού αεριωθουμένου στο Χάμσιρ της νότιας Αγγλίας, μαζί με τον πιλότο του αεροσκάφους, αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες που επικαλείται η βρετανική Guardian.

Η εφημερίδα ανέφερε σήμερα ότι ο πρεσβευτής της Σαουδικής Αραβίας στη Βρετανία υπέβαλε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια μπιν Λάντεν μέσω του Twitter, ωστόσο οι ταυτότητες των θυμάτων της συντριβής δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Η Guardian προσθέτει πως η σαουδαραβική πρεσβεία εργάζεται μαζί με τις βρετανικές αρχές στη διερεύνηση του δυστυχήματος. Το αεριωθουμενο φέρεται ότι ήταν νηολογημένο στη Σαουδική Αραβία από μια εταιρεία που ανήκει στην οικογένεια μπιν Λάντεν. Η αστυνομία του Χάμσιρ επιβεβαίωσε πως κατά τη συντριβή του αεροσκάφους σκοτώθηκαν και οι τέσσερις επιβαίνοντες.

Ο Οσάμα μπιν Λάντεν, αρχηγός της αλ-Κάιντα, σκοτώθηκε σε επιχείρηση των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων τον Μάιο του 2011 στο Πακιστάν.