Συννεφιασμένος ο καιρός με πιθανότητα βροχών και καταιγίδων

Αλλάζει ο καιρός σύμφωνα με τη Μετεωρολογική υπηρεσία, και έρχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Χαμηλή πίεση αναμένεται να επηρεάσει σταδιακά την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα καταστούν σύντομα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά δυτικά και βόρεια παράλια θα είναι μέχρι ταραγμένη.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση για να κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση για να κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.