Συνεχίζεται η άγρια καταδίωξη στο Κρυονέρι – Βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το τζιπ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

Όλες οι αστυνομικές δυνάμεις της Αττικής βρίσκονται στο Κρυονέρι στη γιγάντια επιχείρηση για τον εντοπισμό των τεσσάρων κουκουλοφόρων δραστών που εισέβαλαν σε μονοκατοικία της Νέας Ερυθραίας και διέφυγαν στη συνέχεια με το αυτοκίνητο του γνωστού δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα, από εδάφους και αέρους. 100 αστυνομικοί, ένα ελικόπτερο και άνδρες της αντιτρομοκρατικής χτενίζουν την περιοχή. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ και της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας πιστεύουν ότι οι κακοποιοί έχουν εγκλωβιστεί κάπου στην περιοχή. Και καλούν τους κατοίκους να μείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Είχε προηγηθεί πραγματική μάχη, με βροχή από σφαίρες και άγρια καταδίωξη.

Οι τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν στις 3.30 τα ξημερώματα στη μονοκατοικία στη Νέα Ερυθραία και άρπαξαν μια τσάντα με 17.000 ευρώ. Έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες οι οποίοι και κάλεσαν την αστυνομία. Την ώρα που έφευγαν από τη μονοκατοικία διασταυρώθηκαν με περιπολικό. Άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών, για να διαφύγουν και άρχισε καταιγισμός πυροβολισμών και καταδίωξη.

Στην περιοχή της Εκάλης, οι ληστές εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο τους. Στο δρόμο τους βρέθηκε ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Τον κατέβασαν με τη βία από το αυτοκίνητο του μάρκας «Πόρσε Καγιέν», το οποίο άρπαξαν και προσπάθησαν με αυτό να ξεφύγουν. Στο Κρυονέρι, στο τέρμα της λεωφόρου , το όχημα ανατράπηκε και έπεσε σε χαράδρα. Οι τέσσερις ένοπλοι το εγκατέλειψαν και χάθηκαν με τα πόδια μέσα στο σκοτάδι.