Συνελήφθη 44χρονος που έκλεψε χιλιάδες ευρώ από εταιρεία και εγκατέλειψε την Κύπρο

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής από υπάλληλο, που καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου στις 5 Οκτωβρίου, 2019, η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης εναντίον 44χρονου από την επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, που αφορούσε την κλοπή χρηματικού ποσού ύψους €22,784, εξασφάλισης χρημάτων και εμπορευμάτων με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου καθώς επίσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του συγκεκριμένου άντρα, ο οποίος όπως φάνηκε, είχε εγκαταλείψει την Κύπρο και ζούσε σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στις 8 Αυγούστου, 2021, ο 44χρονος συνελήφθη βάσει του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης και στις 6 Οκτωβρίου, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου μετέβησαν στη συγκεκριμένη χώρα όπου οι Αρχές τους παρέδωσαν τον συλληφθέντα.

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ο 44χρονος με τη συνοδεία των μελών του ΤΑΕ Αμμοχώστου αφίχθηκαν στην Κύπρο όπου και επανασυνελήφθη βάσει του Κυπριακού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.