Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Κύπρος Vs Κροατία, (21:45 ΑΕΚ Arena ΡΙΚ)

Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών αντιμετωπίζει στις 21:45 στο ΑΕΚ Αρένα την Εθνική Κροατίας για την 7η αγωνιστική του 8ου Προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2022.

Αποστολή με πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας για την ομάδα μας απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, όμως, η προσπάθεια θα γίνει και ο στόχος για θετικό αποτέλεσμα δεν αλλάζει.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης με προπόνηση στο ΑΕΚ Arena χωρίς να προκύψουν οποιαδήποτε προβλήματα.

Στην αποστολή της Εθνικής μας βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Νεόφυτος Μιχαήλ, Δημήτρης Δημητρίου, Ανδρέας Κεραυνός, Πάρης Ψάλτης, Μάριος Δημητρίου, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Μάριος Αντωνιάδης, Στέλιος Ανδρέου, Νικόλας Παναγιώτου, Νικόλας Ιωάννου, Ανδρέας Αβραάμ, Κωστάκης Αρτυματάς, Ραφαήλ Μάμας, Χαράλαμπος Κυριάκου, Γρηγόρης Κάστανος, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Ιωάννης Πίττας, Μάριος Ηλία, Ανδρόνικος Κακουλή, Λοϊζος Λοϊζου, Μαρίνος Τζιωνής, Πιέρος Σωτηρίου και Φώτης Παπουλής.

Η Κροατία είναι στην 1η θέση του 8ου ομίλου με 13 βαθμούς μετά από επτά αγώνες ενώ, τέσσερις βαθμούς είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός της ομάδας μας.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Άγγλος Μάικλ Όλιβερ.