Συνελήφθη ο 53χρονος που καταζητείτο για τον τραυματισμό δύο αστυνομικών

Συνελήφθη ο 53χρονος που καταζητείτο για τον τραυματισμό δύο αστυνομικών

Συνελήφθη σήμερα από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 53 ετών, ο οποίος καταζητείτο, σε σχέση με τον τραυματισμό δύο μελών της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια ελέγχου υπόπτου προσώπου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στη Λεμεσό.

Τη φωτογραφία και στοιχεία του 53χρονου, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, το Σάββατο, 06 Αυγούστου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Λίγο πριν το μεσημέρι της Κυριακής, ο 53χρονος παρουσιάστηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, από τα μέλη της Αστυνομίας.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στον εντοπισμό του. Μετά και τον εντοπισμό του δεν χρίζει η περαιτέρω δημοσίευση της φωτογραφίας και των στοιχείων του.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 53χρονος ύποπτος, κατά τη διάρκεια ελέγχου του, από δύο μέλη της Αστυνομίας, το βράδυ της Παρασκευής, στη Λεμεσό, φέρεται να εκκίνησε το αυτοκίνητο του για να διαφύγει, με αποτέλεσμα να τραυματίσει με το όχημά του, τους δύο αστυνομικούς.

Τα δύο μέλη της Αστυνομίας μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για ιατρικές εξετάσεις. Διαπιστώθηκε ότι ο ένας αστυνομικός υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι και αφού έτυχε περίθαλψης, έλαβε εξιτήριο.

Ο δεύτερος αστυνομικός, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, υπέστη θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, όπου έγινε συρραφή, εγκαύματα τριβής στο πόδι, εκδορές στα χέρια, αιμάτωμα και κάκωση στον ώμο, και διάσειση. Ο αστυνομικός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.