Επεισοδιακή καταδίωξη οδηγού στη Λάρνακα – Τρεις συλλήψεις

Επεισοδιακή καταδίωξη οδηγού στη Λάρνακα – Τρεις συλλήψεις

Η Αστυνομία προέβη σήμερα σε τρεις  συλλήψεις μετά από επεισοδιακή καταδίωξη και έλεγχο που διενεργήθηκε σε όχημα στ περιοχή στην επαρχία Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στις 11 το πρωί, μέλη του ΟΠΕ έκαναν σήμα σε οδηγό αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα, να σταματήσει για έλεγχο και αυτός συνέχισε την πορεία του. Εισήλθε στον αυτοκινητόδρομο, εξήλθε του αυτοκινητόδρομου και κινήθηκε στην Ορόκλινη, ενώ στη συνέχεια κινήθηκε στην περιοχή Λειβαδιών.

Το όχημα των τριών υπόπτων συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε μόνο ο οδηγός του και στη συνέχεια προσέκρουσε σε σταθμευμένο έξω από κατάστημα αυτοκίνητο, στο οποίο βρισκόταν γυναίκα με το παιδί της. σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, στα οποία δεν επέβαιναν οποιαδήποτε πρόσωπα.

Εκεί, το όχημα ακινητοποιήθηκε.

Τα μέλη της Αστυνομίας υπέβαλαν σε έλεγχο τους τρεις υπόπτους, δύο άντρες και μία γυναίκα, που επέβαιναν στο όχημα.

Στο όχημα ανευρέθηκαν ένας κόπτης και μια σιδερογροθιά, καθώς και χρηματικό ποσό, που φαίνεται κάτοχοι τους να είναι οι δύο ύποπτοι άντρες. Ωστόσο, για το χρηματικό ποσό δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις.

Οι δύο ύποπτοι άντρες συνελήφθησαν για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός της Ορόκλινης διερευνά την υπόθεση, ενώ παράλληλα διερευνά και υπόθεση τροχαίων παραβάσεων, καθώς και τροχαίας σύγκρουσης.

Η ύποπτη γυναίκα συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα που είχε πρόσφατα εκδοθεί, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισόδου σε περιουσία. Η κλοπή διαπράχθηκε στις 6 Ιουλίου σε υποστατικό στη Λάρνακα, από όπου κλάπηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής τύπου ταμπλέτα, αξίας 400 ευρώ, ιδιοκτησία του ιδιοκτήτη του υποστατικού.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων, Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Πόλεως Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

 

Check Also

Koινές  ευρωπαϊκές επιχειρήσεις για την πάταξη της εμπορίας προσώπων

Koινές  ευρωπαϊκές επιχειρήσεις για την πάταξη της εμπορίας προσώπων Μεταξύ των ημερομηνιών 24-30/10/2022 διενεργήθηκαν κοινές …

Δεκτή η έφεση του Γ. Εισαγγελέα της Δημοκρατίας για αύξηση ποινής σε θανατηφόρο τροχαίο

Δεκτή η έφεση του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας για αύξηση ποινής σε θανατηφόρο τροχαίο στην …