Συνελήφθη νεαρός με 9.000 κροτίδες

Νεαρός από τη Δρούσια συνελήφθη από την Αστυνομία για κατοχή μεγάλης ποσότητας εργοστασιακών κροτίδων, τις οποίες φέρεται να είχε αγοράσει από τα κατεχόμενα, όπως ο ίδιος ομολόγησε.

Οι 9000 εργοστασιακές κροτίδες εντοπίστηκαν στο όχημα του 20χρονου από την Δρούσια μετά από έρευνα που διενέργησαν το πρωί μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλεως Χρυσοχους.

Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, υπαστυνόμος Νίκος Τσαπής ανέφερε ότι βάσει πληροφοριών που κατείχε η Αστυνομία, ανακόπηκε για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος από τη Δρούσια και σε έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκαν οι κροτίδες. Ο νεραρός φέρεται να ομολόγησε ότι αγόρασε τις κροτίδες από τα κατεχόμενα για δική του χρήση όπως διευκρίνισε και όχι για να προμηθεύσει άλλους.

Είναι η πρώτη μεγάλη παρτίδα κροτίδων που εντοπίζονται φέτος στην επαρχία Πάφου, λίγες εβδομάδες πριν το Πάσχα. Η αστυνομία θα εντατικοποιήσει τις επόμενες μέρες την εκστρατεία της με σκοπό την πρόληψη και την αποτροπή ατυχημάτων ακρωτηριασμών και άλλων τραυματισμών από τη χρήση των επικίνδυνων κροτίδων και άλλων πυροτεχνικών ειδών.