Συνελήφθησαν δύο Βρετανίδες τουρίστριες για γκάζι γέλιου

Η Αστυνομία στην Αγία Νάπα συνέλαβε χθες βράδυ δυο βρετανίδες τουρίστριες ηλικίας 18 και 19 ετών, έχοντας στην κατοχή τους συσκευές με γκάζι γέλιου, το γνωστό laughing gas, μεγάλο αριθμό από χρησιμοποιημένες και αχρησιμοποίητες μεταλλικές αμπούλες, μπαλόνια και το χρηματικό ποσό των 354 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων που πραγματοποίησαν χθες βράδυ μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου εντόπισαν στην Λεωφόρο Νησί στην Αγία Νάπα μια βρετανίδα τουρίστρια ηλικίας 18 χρόνων η οποία είχε στην κατοχή της συσκευή laughing gas με 7 χρησιμοποιημένες μεταλλικές αμπούλες, μία αχρησιμοποίητη, έξι μπαλόνια και το χρηματικό ποσό των 98 ευρώ.

Σε δεύτερη περίπτωση, μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου εντόπισαν στην Οδό Αγίας Μαύρης στην Αγία Νάπα, 19χρονη βρετανίδα τουρίστρια η οποία είχε στην κατοχή της συσκευή laughing gas. Στην κατοχή της νεαρής τουρίστριας εντοπίστηκαν επίσης 5 χρησιμοποιημένες μεταλλικές αμπούλες, 18 αχρησιμοποίητες, 74 μπαλόνια και το χρηματικό ποσό των 256 ευρώ.

Όλα τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν για να σταλούν στο Γενικό Χημείο του κράτους για τις απαραίτητες αναλύσεις.

Οι δύο τουρίστριες συνελήφθησαν, ανακρίθηκαν γραπτώς από την Αστυνομία και αφέθηκαν ελεύθερες, αναμένοντας τα αποτελέσματα των αναλύσεων από το Γενικό Χημείο του κράτους.