Συναυλία αλληλεγγύης για τη Κύπρο

Διοργάνωθηκε  σήμερα  στην Αθήνα   στην «Τεχνόπολη» στο Γκάζι συναυλία αλληλεγγύης για την Κύπρο, παρουσία του Υπουργού Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κυριάκου Κενεβέζου

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της κυπριακής Πρεσβείας, του Σπιτιού της Κύπρου, της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Κ.Ο.Ε.), της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδας (Ε.Κ.Ε.) και της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, με σκοπό τη διάθεση των εσόδων για την ίδρυση Ταμείου Στήριξης & Αρωγής για τους Κύπριους Φοιτητές της Αθήνας.

Ο κ. Κενεβέζος χαιρέτισε την εκδήλωση δηλώνοντας συγκινημένος και δήλωσε την επιθυμία του να προσθέσει τη φωνή του σε αυτή την προσπάθεια. «Δεν είναι η μαζικότητα που καταδεικνύει την πρόθεση», είπε ο Υπουργός Παιδείας και έδωσε συγχαρητήρια για τη διοργάνωση. Ο κ. Κενεβέζος μίλησε για μία δύσκολη περίοδο για τους πολιτικούς και στην Ελλάδα και στην Κύπρο, λόγω των εξελίξεων, στην οποία όλοι κρίνονται. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να αποτύχουμε, είπε και εξέφρασε την ελπίδα οι νέοι άνθρωποι να πετύχουν στους στόχους τους.

Ο Πρόεδρος της ΕΦΕΚ Αθήνας Παναγιώτης Σοφρωνίου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους σε κλίμα συγκίνησης, μεταφέροντας μήνυμα ελπίδας για τις δυσκολίες που περνά η Κύπρος.

«Είμαστε για τα δύσκολα, θα τα καταφέρουμε, μπορούμε όλοι μαζί» ήταν το μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης του Πρέσβη της Κύπρου στην Αθήνα, Ιωσήφ Ιωσήφ, απέναντι στις δυσκολίες. Είμαστε μάχιμοι, είμαστε μαχητές, είπε ο κ. Ιωσήφ και ευχαρίστησε για τη συμβολή τους όσους προσπάθησαν για τη διοργάνωσης αυτής της ξεχωριστής βραδιάς.

Στη συναυλία συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι: Ελένη Αλεξανδρή, ο Άγγελος Αυγουστή, η Σοφία Βόσσου, η Έλενα Δεληχρήστου, ο Δώρος Δημοσθένους, η Ευριδίκη, οι Ζιγκα Ζαγκ, ο Σταύρος Μιχαλακάκος, η Μαρία Θεοδότου, ο Θανάσης Ιωάννου, η Εύη Καπάταη, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο Δήμος Μπέκε, ο Νεοκλής Νεοφυτίδης, η Λϋδια Σέρβου, ο Γιώργος Τενζτεράκης, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος, η Κέρεν Ταμάμη, η Έλενα Πατρόκλου, ο Δημήτρης Φάκος, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Ματίνα Πάντζαλη, ο Ραφαήλ Κωνσταντίνου και οι SATISFY.