Ο καιρός τις επόμενες μέρες..

Η περιοχή θα αρχίσει να επηρεάζεται σταδιακά από ψηλή πίεση.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι το πρωί θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί για να καταστούν το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα αρχικά θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Ωστόσο στα δυτικά και βόρεια παράλια η θάλασσα αρχικά θα είναι ταραγμένη για να καταστεί το απόγευμα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 24 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 21 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ως νότιοι, γενικά ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη ενώ στα δυτικά και αρχικά και στα βόρεια παράλια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 10 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 11 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, με παροδικές ψηλές νεφώσεις το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Παροδικά όμως θα παρατηρούνται νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα, ενώ δυνατό να παρατηρείται και αραιή σκόνη.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις δυνατό να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα δυτικά και βόρεια, το απόγευμα. Στην ατμόσφαιρα αρχικά δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.