«Συναυλία Αγάπης» για το Σύνδεσμο «Παιδικό Χαμόγελο»

«Συναυλία Αγάπης» διοργανώνουν την Κυριακή 2 Ιουνίου στις οκτώ το βράδυ στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας ο Σύνδεσμος Στήριξης Κακοποιημένων και Άπορων Παιδιών «Παιδικό Χαμόγελο».

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι στη «Συναυλία Αγάπης» «θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων, τα οποία θα προσφερθούν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Λάρνακας. Η είσοδος θα στοιχίζει πέντε ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για την ανακαίνιση της Παιδιατρικής πτέρυγας του Μακάρειου Νοσοκομείου. Η είσοδος για παιδιά κάτω των 16 χρόνων θα είναι δωρεάν».

Στη συναυλία θα τραγουδήσουν οι Λούκας Παύλου, Ματθαίος Πασιουρτίδης, Μαρίνος Σωτηρίου, Παναγιώτης Παναγή, Δημήτρης Χαϊλής, Παντελής Παναγιώτου, Κενδέας Αντωνιάδης, Ανδρέας Τσίκκος, Νικόλας Λεβέντης, Δημήτρης Αγαπίου, Θεοχάρης Γεωργίου, Μαριλένα Λυσάνδρου, Παναγιώτης Χαραλάμπους, Μάριος Ανδρέου, Αχιλλέας Ττοφή, Θεοδόσης Δημητρίου, Παναγιώτης Χριστοφίδης, Ζωή Σαμμαρά, Κώστας Ρουβάς, Λούκας Ανδρονίκου, Αλέξης Θεοχάρους, Παναγιώτης Γρηγορίου, Σώτια Αργυροπούλου, Ανδρέας Χωματάς και Γιώργος Ιωάννου.

Συμμετέχουν επίσης ο Πολιτιστικός Ομιλος «Αθανασία» και οι «Drums Institute».