Συνάντηση ΠτΔ – Δένδια: Διαρκής και στενός ο συντονισμός Ελλάδας και Κύπρου

Συνάντηση ΠτΔ – Δένδια: Διαρκής και στενός ο συντονισμός Ελλάδας και Κύπρου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης συναντήθηκε απόψε, στη Γενεύη, με τον Υπουργό της Ελλάδας κ. Νίκο Δένδια, με στόχο τον συντονισμό των δύο μερών ενόψει των αυριανών συναντήσεων του ΓΓ των ΗΕ στο πλαίσιο της άτυπης διάσκεψης για το Κυπριακό, που θα πραγματοποιηθούν στο κτήριο των ΗΕ.

«Διαρκής και στενός ο συντονισμός Ελλάδας και Κύπρου και επιβεβαίωση της πλήρους στήριξης για επίλυση του Κυπριακού στη βάση των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και του ευρωπαϊκού κεκτημένου» έγραψε στο Twitter μετά τη συνάντηση ο Νίκος Δένδιας.

Στη συνάντηση παρέστησαν από κυπριακής πλευράς, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κυριάκος Κούσιος, ο Διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς κ. Ανδρέας Μαυρογιάννης και ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου κ. Κυριάκος Κούρος.

Από πλευράς της ελληνικής αντιπροσωπείας παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Θεμιστοκλής Δεμιρης, ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Θεοχάρης Λαλάκος και ο τέως Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Ηλίας Φωτόπουλος.